Także aktualnie gram w Rifta ale coraz bardziej zastanawiam się nad Aion'em który prezentuje się coraz lepiej.
Najlepsze MMO F2P - waszym zdaniem?
w Aionie nie ma end game tak czy tak w ogole go nie rozbudowuja
1. Lineage 2 z czasów p2p [dokładnie c4-interlude]
2. Aion z czasów p2p
Wszystko co jest darmowe, przyciąga wszelkiego rodzajów dzieciaków/idiotów/żebraków. Grać z takimi to tak jakby oglądać Ro**a lub Gr**e.
Z tego co słyszałem to Aion ma lepszy end game od Rifta.
Jakby wskrzesili / zrobili kontynuację albo odświeżyli graficznie 2Moonsa i Dark Eden, to byłyby dwie najfajniejsze darmówki- pierwsze to bardzo dynamiczne action mmo, a drugi to klimatyczna i dobrze zaprojektowana wojna wampirów i ludzi.
Ale fakt jest taki, jak to ktoś pisał już, że nie ma dzisiaj dobrych darmowych mmorpgów aby można było zaklepać codziennie na dany tytuł czas i grać z przekonaniem, że pogram przynajmniej ten rok i nic innego nas nie odciągnie. Z tego powodu, że wychodzi sam chłam (jak gra dobra, to polityka firmy do pupy, i odwrotnie) to taka DotA czy LoL mają dalej branie i tak pewnie pozostanie jeszcze długo.
Tyle mmo teraz jest darmowych, a tak mało graczy na świecie aby zapełnić serwery...
Witam. Głosowanie na topowego MMORPG ostatnich 15 lat się zakończyło, jaki wynik każdy wie I jak wiadomo WoW to gra płatna, ale zastanawia mnie wasza opinia na temat gier F2P. Nie mam na myśli freemium, gdzie gra jest darmowa, ale z takimi ograniczeniami, że nie ma sensu nawet wbijać 1/3 lvl capa. Interesują mnie w pełni darmowe gry MMORPG, oczywiście mogą być z Itemshopem itp. Jakie są wasze topy i dlaczego warto zagrać?