Najwieksze syfy 3d

Wszyscy ciągle szukają najlepszego MMO a ja chce zrobić coś na opak , a mianowicie wybrać najgorsze MMO.Wiem że gry które będą dodane na początek w/g ich fanów będą najlepsze ale narazie dodaje te które ja subiektywnie oceniam jako chały. Jakby któś chciał dodać jakiś tytuł noiech napisze posta dlaczego on i wtedy dodam go do ankiety

Na początek przedstawie 5 pozycji. Powiem szczerze chciałem też dodac Wyd-a i Mu ale w porównaniu z tymi tytułami to są hiciory

Hmmm, na początku chciałem dac głos na Metina, ale zauważyłem Xiah:P. Daję głos na Xiah, bowiem gra mnie przeraziła.... GRafika, okropna. System walki, lepiej się zółwiki zgniatało w Mario... Muza, przejdzie.. Wybór postaci, muszę wspominac, że nie szło robic własnego wyglądu postaci? Ahhh, już przypomniałem.. Ta gra to kaszana na MAXA.. Broda81, dałeś do niej idealną recenzję... Cóż więcej chce ktoś wiedziec? Niech zagra:D

Oddany głos na Xiah.

Z tych wszystkich z całą stanowczością wybrałem Metin`a 2. Nie dość że powstał polski serwer gdzie panoszą się, z całym szacunkiem dla tej grupy wiekowej, dzieciuchy to jeszcze jest prosta jak budowa cepa -.- wybaczcie ale nie jestem wstanie zrozumieć co kogoś trzyma przy niej. Chyba to że innej nie widzieli...

Metin 2. Czemu? Bo to wylegarnia hakerow... zero przyjemnosci z gry.

Ja oddałem głos na Metin 2, domyślam się że na Koreańskim czy tam Japońskim serverze jest to dobra gra, ale grałem na polskim i efektem było wyśmianie tej gry to jest poprostu tragedia pełno błedów, muzyka okropna, grafika ujdzie ale ogólnie okropność...

Coś czułem że Metin bedzie walczył o pierwsze miejsce z XIah:P

metin.

-prymitywna

-dzieci

ogólnie daremne xD

moby latają w grupach

słabe questy

zero personalizacji postaci

gra jest tak prosta ,ze to szok...

animacja postaci gorsza niz w tibii... :P

O matko żal mi ludzi którzy zobaczyli gre i nawet w nią nie zagrali tak szczerze to k**wa nie wiem po co taki temat każda gra jest dobra

Każda gra jest dobra? To gratuluje pomykaj sobie dalej w byle kaszany ,a temat jest po to żeby jakis nowy gracz nie zaczął od kontaktu z crapem. Btw zdaje sie nie możnaklnąć na forum. A grałem w każde z tych "wybitnych" dzieł........

edit down: nie zamierzam z tobą dyskutować bo jak widać poziom prezentujesze co najwyżej mierny a i ta ocena jest sztucznie podniesiona

Kaszana to twoja matka ma na imie

Metin 2 to jest pewne

Buhaha, daj se spokój bo robisz z siebie idiotę.

Oczywiście że Metin2, słaba grafa, słabe questy, różowe alfa wilki ze sraczką i w ogóle :P

Zdecydowanie Metin 2. Nie widzialem wiekszego gowna...

Miasta - 5 szop dookola i na srodku studnia...

Grafika - szczerze, to bardziej mi sie podoba grafika z gier 2D

Questy - idziesz sobie do lasu, znajdujesz 10 roslinek, wracasz i dostajesz pare % expa...mowi samo za siebie

W większość z tych gier nie grałem. Oddaję głos na Metina2 bo w to miałem nieprzyjemność zagrać... Grafiki, zadania, wybór postaci, muzyka... wszystko co najgorsze. No może wojny gildii ujdą. I tyle.

dla tego nie mam szacunku,dla dzieci,ktore wypowiadają się na forum...

za pewne grasz w tego metina (wnioskuję,ze po polsku)

wg mnie ,nie dorosłeś jeszcze do mmorpg.

na Twoim miejscu argumentowałbym za metinem tak:

"Gram w metina 2 i uważam,że gra jest dobra,nie grałęm w wiele mmo,dlatego moja ocena nie jest dosyć obiektywna..za metinem przemawia jedna sprawa-dla mnie wazna-grają w nią moi rówieśnicy-bo tylko tacy nie poznali się na niej dostatecznie dobrze..

nie znam tez angielskiego (mam dopiero 10 lat) i gra w tym językuy byłaby dla mnie za trudna"

może przesadziłem,ale to na pewno byłoby lepsze,niz wyzywanie forumowiczów.

taka argumentacja wyjaśniełaby,dlaczego popierasz tą gre..

Przypominam, że każde wyzwiska bądź obelgi mogą skończyć się ostrzeżeniem. Przygryś sobie palce jak nie umisz się opanować.

@GeraltPL

Jeżeli coś masz do innej osoby - powiedz jej to prosto w oczy, a nie mieszaj w to jego rozdziców. Bo jest to nie kulturalne i pokazujesz w ten sposób jak bardzo jesteś jeszcze nie dojrzały - A chyba nie chcesz żeby postrzegali Cię jako małego pyskacza?

To tyle z mojej strony - możecie kontynuować rozmowę BEZ żadnych sporów...

Ja oddałem głos na Plane Shift dlaczego? Bo to jedna wielka szmira i tyle. Gorszej grafiki nie widziałem na świecie. Moim zdaniem to te grę zrobił ktoś kto nie miał pojęcia o robieniu gier MMORPG.

@Mods

Proszę dajcie mu BANA, bo mnie skręca jak widzę jego posty. Na pierwszy rzut oka widać, że to DZIECKO NEO. I że to forum jest jego pierwszym w życiu i nie wie jak się ma zachować. A przy tym ma niski poziom kultury.

Zdziwe was ale nie grałem w żadną z tych gier więc nie zagłosuje...

Jak gra jest bylejaka,tnie mi w środku miasta i ogólnie kit to wylatuje z dysku jeszcze tego samego dnia co została zainstalowana więc moja ocena może nie być tą na której warto się opierać.

Jeśli gra jest fajna ale na krótka mete to z koleji trudno mi wypowiadać się o niej kategorycznie źle.

Pewnie trudne jest życie testera. ;-)

Szczerze wam powiem , osobiscie głosowałbym na Cronus online ale nie dodałem go do ankiety bopewnie 90% z was nie miała jeszcze "przyjemności" w niego zagrać, a wypuszczanie tej jakosci gier w 2008 roku to poprostu splunięcie w twarz graczom,przynajmniej w mojej opini

banalny text :D a teraz moze jakiesz przepraszam?

PS: Cooo modzi juz mysleliscie ze bede mu jechac za to ze mego ziomka brode oczernia :D a raczej jedzie mu po rodzinie. A tu ciach Spawn narazie sie kontroluje ale nie dlugo moze sie to zminic :D