Najwieksze syfy 3d

Ale szczerze porównajcie Xiah do Metina. Owszem jest nudny ale daje sporo satysfakcji jeśli się wie jak w niego grać. Z tymi dziećmi to prawda przekrzykują się kto ma więcej lat i robią co chwila texty twoja stara to... Ale z tego co wiem z doświadczenia w Tibii są jeszcze gorsze dzieci, wiele razy była taka sytuacja jak ta którą podaje:

-Ej dasz mi eq mam pierwszy level

- moge ci coś sprzedac

-no daj dopiero zaczalem grac

-sorka za free nie dam

-to spierdalaj suko pizdo szmato rznieta w dupe

-...

lub jakiś blocker:

-ej przesun sie

-daj 100 gp to przejdziesz

-mam w dp

-to oddaj swoje cale eq!!!

-chodz do dp to ci dam te 100 gp

-twoja stara

-ehh...

No i lognąłem się.

dICO ALE TEMAT TYCZY 3D A NIE 2D

edit: sry za caps

Dico, każda gra daję satyfakcję, ale Metin i Xiah to syf i tylę..

Wiem broda rozpisałem się.

Dlaczego prawie wszyscy piszecie że metin 2 to idiotyzm.Wprawdzie gram teraz w rohana i dekarona ale metin podobał mi się bardziej od nich.Dynamiczna walka(można walić baardzo dużo mobów naraz),fajne PvP no i + jest też to że po polsku.Nie podoba wam się grafika i otoczenie.TA GRA POWSTAŁA NA POCZĄTKU 2004 ROKU WIĘC NIE WYMAGAJCIE OD NIEJ CUDÓW.Może - są liczne nooby i złodzieje ale w tej ankiecie oceniamy grę a nie graczy? Zresztą jeśli wam się nie podoba klimat pl to idźcie na us albo co.kr.

Doexpiliście pewnie do 34lvl i już oceniacie grę,zastanówcie się!

Dlaczego prawie wszyscy piszecie że metin 2 to idiotyzm.Wprawdzie gram teraz w rohana i dekarona ale metin podobał mi się bardziej od nich.Dynamiczna walka(można walić baardzo dużo mobów naraz),fajne PvP no i + jest też to że po polsku.Nie podoba wam się grafika i otoczenie.TA GRA POWSTAŁA NA POCZĄTKU 2004 ROKU WIĘC NIE WYMAGAJCIE OD NIEJ CUDÓW.Może - są liczne nooby i złodzieje ale w tej ankiecie oceniamy grę a nie graczy? Zresztą jeśli wam się nie podoba klimat pl to idźcie na us albo co.kr.Doexpiliście pewnie do 34lvl i już oceniacie grę,zastanówcie się!

Skoro myslisz ze metin 2 jest dynamiczny... spooko :D to twoja opinnia :) Ale ja koncepcje dynamiki pojmuje troche inaczej. A Metin 2 do tego pojecia nie pasuje.

W 2004 roku? W 2004 roku powstał Far Cry.

Mr. Hania błagam Cię... Nie porównuj graficznie FPS'a do MMORPG'a. A szczególnie dzieła Cyrteka, które było majstersztykiem graficznym wyprzedzającym inne gry o rok/dwa.

Poza tym MMORPG'owa grafika ZAWSZE jest słabsza od reszty. Nie wiem czemu, ale tak to już jest. Taki np. AoC w porównaniu do Crysisa wygląda wg mnie rok gorzej, a w różnych serwisach/czasopismach pisali przy AoC "bardzo dobra grafika"...

A co do ankiety: Nie grałem w nic z listy, więc nie głosuje

Lineage 2001, wow 2004, rf online 2004 wymieniac dalej?Z czego to są daty premiery lub oB o CB nie wspomne......

Altair, a co ma piernik do wiatraka? Ci z Cryteka się postarali i zrobili ładną grafikę, tym od Metina2 się nie chciało i olali sprawę. Przecież też mogli zrobić coś wyprzedzające inne gry o 2 - 3 lata, nie?

Pewnie, że mogliby ale nie od tego są MMORPG'i ...

Broda, ja wiem, że metin ma lipną grafike i tego nie neguje :) Tylko mnie boli porównanie 2 zupełnie różnych gatunków gier...

To dla mnie tak, jakby mówić, że np. program w telwizji "jak oni śpierwają" ma za mało efektów specjalnych... Przecież już Matrix sprzed kilku lat miał więcej, więc mogliby się postarać :D

No wiem, wiem - głupie porównanie, ale myślę że wiecie o co mi chodzi :)

Ooo ja ludzie. Alez mozna walnac w MMO taka grafe jaka daje slilnik Crytek.... Ale teraz tak. BY potem postawic server takiej grze ktora dzwignie te nawet 5 tys osob.... bys chyba musial miec cacko znaaacznie lepsze od tego co maja w Pentagonie. Cysis na 1 GF 8800 GTS nie daje rady na full. Trzeba co najmniej 2 taki dopalacz.

Przyklady... servery Crysisa na 24 osoby sa na naprawde doobrych maszynach a pingi srednio sa po 130 :)

Mylisz pojęcia. Generowanie grafiki odbywa się na domowym pececie. Serwer tylko przetwarza takie informacje jak położenie gracza itp. Wciskasz klawisz "W", klient wysyła do serwera informację że postać idzie do przodu, serwer rozsyła tą informację do wszystkich wokół. On przetwarza tylko proste dane. Tzn. jakby dodać do MMORPG jeszcze jakąś realistyczną fizykę do wtedy serwer mógłby się wysypać. Jak podają parametry serwera to nigdy nie ma podanej karty graficznej ;) Liczy się procesor, RAM i szybkość sieci.

Broda sory za ten tekst poniosło mnie przepraszam

Zdecydowanie Metin 2. Nie widzialem wiekszego gowna...Miasta - 5 szop dookola i na srodku studnia...Grafika - szczerze, to bardziej mi sie podoba grafika z gier 2DQuesty - idziesz sobie do lasu, znajdujesz 10 roslinek, wracasz i dostajesz pare % expa...mowi samo za siebie

@1-Gówno prawda widziałes gre na screenach i masz podjarke najpierw zagraj a nie w h*ja strzlasz i udajesz ze sie znasz

@2-Ty chyba jesteś pojebany nie ma ani jednego takiego questa

Broda, przegraliśmy niewiem jak Ty, ale ja myślałem, że Xiah wygra ten znamienity konkurs:D hehe ;)

Wszystko co mówi jest prawdą graczu Metina, tylko te kwiatki to z potworków wypadają...

"...5 szop dookola i na srodku studnia..."

Wszystko prawda tak?

Nie, bo w środku strażnik, i tyle różnicy :D

A gdzie tu lasy?