Las schował sie w studni:)
Najwieksze syfy 3d
Tak, a studnia jest w lesie ^^
Tak wógóle to uważam że gówno to Xiah postać zacina się nawet na najmniejszych przeszkodach grafika zdupcona do reszty....
Wg. mnie to Metin 2 jest największą porażką jaka może byc . Najbardziej zniechęcają mnie w tym itemki do kupowania za rl cash, ale i tak najlepsze jest to, że po np 2 tyg. znikają xD
Ja z całą pewnością zagłosowałem na meta 2 ta gra jest dla niedorozwiniętych dzieci które boją się grać w bardziej skomplikowane gry . I jeszcze bawią się speed hackami i cheat enginami !!
Gdyby nie te wszystkie dzieciaki grałoby się naprawdę przyjemnie miałem szczęście zagrać jeszcze w becie i grało się naprawdę fajnie.Bo jednak ważne jest z kim się gra i spotyka.
Ja z całą pewnością zagłosowałem na meta 2 ta gra jest dla niedorozwiniętych dzieci które boją się grać w bardziej skomplikowane gry . I jeszcze bawią się speed hackami i cheat enginami !!
Właśnie mie obraziłeś
A Meitn jest do d*py tylko w tedy jak się jest noobem i się idze rozmawiać z noobami ja np poznałem w grze miłego 22 latka bardzo inteligentny człowiek ...
A i metin to syf tak a graliście w Plane Shift ? ha ha a może w los.coś tam chaos ? same górki a na środku tego wszystkiego 1 drzewo ...
A co do tego questu o roślinach tylko 1 taki jest a to że z dzika wypadają to nic nie znaczy ...
DarknesThieft to wyjaśnij mi ,tempakowi(pisownia specjalna) co metyl2 ma w sobie tak fajnego? Brak innowacji? Brak personalizacji i jeden build spowodowany ubóstwem skilli? Moze wspaniale community, szczególnie na Polskim metylu? Wyjaśnij mi bo w swoim noobiarstwie uznałem to "dzieło" za crap , mam nadzieje że dzięki tobie uznam tą gre za najwspanialsze dzieło myśli ludzkiej.
Nie mówię że to jakieś cudo ale bez przesady to nie jakiś syf do wytykania palcami !
O jest, wierz mi...
oddaje głos na metina 2
hmm...Może metin2?Dobra,dobra xiah
Rubies of Eventide
Metin2. Ta gra... no nawet nie wiem jak to nazwać. Odpycha mnie po wbiciu 21 lvl oO Wiem, dziwne ale jak wbiję ten lvl to dalej nie mogę grać, taka jakby "blokada" psychiczna... ;d
Głosuje na Metina 2. Zanim wbiłem 2 lvl gra została usunięta z dysku xD
Jak dla mnie to Metin 2 zasługuje na szanowne pierwsze miejsce w tym rankingu. Grałem na polskim servie i sie nieźle rozczarowałem grafa bardzo słaba muzyka jak dla mnie monotonna a dzwięki takie banalne, wybór postaci znikomy, miasta to istna tandeta parę kupców, trainerów kilka domków i pośrodku placyk to po prostu żenada a o questach nie wspomnę!
Ps:Pozdro dla wszystkich forumowiczów! :-)
Wszyscy ciągle szukają najlepszego MMO a ja chce zrobić coś na opak , a mianowicie wybrać najgorsze MMO.Wiem że gry które będą dodane na początek w/g ich fanów będą najlepsze ale narazie dodaje te które ja subiektywnie oceniam jako chały. Jakby któś chciał dodać jakiś tytuł noiech napisze posta dlaczego on i wtedy dodam go do ankiety
Na początek przedstawie 5 pozycji. Powiem szczerze chciałem też dodac Wyd-a i Mu ale w porównaniu z tymi tytułami to są hiciory