Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-3-Full-Burst-Logo.png

Heja, czy będzie ktoś chciał wspólnie się pobić z tego forumka?

Zamawiam preorder, więc jeśli jakiś zapalony fan zrobi tak samo - czemu by się nie pobić jeszcze w dzień premiery?

Akurat późnym, jesiennym, wspaniałym, przesączonym klimatem anime wieczorkiem? :)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 to kolejna odsłona długiej serii gier, będących adaptacją niezwykle popularnej mangi autorstwa Masashiego Kishimoto. Tytuł, podobnie jak jego poprzednicy, opiera się na dwóch głównych rodzajach rozgrywki (bijatyce oraz trybie fabularnym) i został stworzony przez studio CyberConnect2. Edycja Full Burst została rozszerzona o nowe dodatki.Europejska premiera pecetowego Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst od studia CyberConnect2 została zaplanowana na 25 października bieżącego roku. W tym samym dniu na platformach PlayStation Network i Xbox Games Store zadebiutuje DLC Full Burst, które zaoferuje między innymi ponad 100 nowych misji, bohatera i rozdział, w którym „Itachi nareszcie uwolni się spod kontroli Kabuto i pozna zakazaną technikę reanimacji”.

Naruto-Suny-Full-Burst.jpg

Czekacie? Zamawiacie? Gracie? :D

Owszem, teraz czekać do 25 października aż wyjdzie na PC. (chyba potwierdzone info, bo na stronie producenta widnieje taka notka) :) Co prawda mało zmieniło się od naruto ultimate ninja storm 3 które posiadam na xboxa (lecz nie mogę grać online). Kupić i nawalać meczyki online. Cud miód i orzeszki dla fana mangi/anime. :wub:

Ile kosztuje pre order?

Ile kosztuje pre order?

Jeszcze nie ma informacji na temat cen, ale obstawiam coś koło 120-150zł.

Ja czekam ale nie wiem czy mi pójdzie. Jak nie to na lepszy komp trzeba będzie zbierać.

czekam tylko jak to wyjdzie :) to sa gry i ten klimat z naruto ;)

Whaaaat?! Gra Naruto na PC? Do tej pory był to bajer tylko dla konsol. Oby ogarnęli odpowiednio port dla PC, tak aby się dało odpowiednio grać i aby wymagania nie były za duże. Będzie dobra może kupię. Pozostaje czekać na Dragon Ball na PC.

Nom, oby nie przesadzili z wymaganiami.

Teraz tylko czekać na porządne Naruto Online.

To mamy sporą liczbę ludzi do grania. :D

Zgadajmy się świeżo przed premierą i pociupajmy!

A gra będzie dobra. :)

To chyba pierwsza część naruciaka na pc ( pomijając jakieś mugeny, ntsd itp ) czy ktoś z Was wie jakie ma mieć wymagania ? Bo muszę się zastanowić nad zamówieniem

Wymagania nie będą zapewne wysokie . Będą pewnie w okolicach takich jak ma AC 2

Jak będą takie jak w AC2 to jakoś mi pójdzie.

@EDIT

Już wiem że mi nie pójdzie. Na Steam są podane takie wymagania:

• Minimalne:

• Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)
    • DirectX: Version 9.0c
    • Hard Drive: 8 GB available space
    • Sound Card: DirectX 9 sound device

• Maksymalne:

• Processor: OS: Win XP, Vista, Seven, 8
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0

Mam wszystko oprócz 8GB RAM.

Wymagania z tyłka wzięte. Nie ma jeszcze oficjalnych wymagań podanych przez producenta, tak samo jak ceny. Poza tym wątpię, by 8GB to było MINIMUM. Bzdura, bzdura!

Wymagania nie będa wysokie bo grafika będzie taka jak na konsolach . Więc nie macie co zaopatrywac się w miliony GB ramu bo pewnie maximum to będzie 2 .

Jasna oczywista dużo osób kupi sam już nawet mam w portfelu 200 zł odłożone i w dniu premiery od razu emipka uderzam ^.^ :).

A co myślicie o wspólnej grze?

Może jakimś forumowym turnieju nawet, gdy będzie nas całkiem sporo?

A co myślicie o wspólnej grze?Może jakimś forumowym turnieju nawet, gdy będzie nas całkiem sporo?

Jak najbardziej tak! :rolleyes: Jak gra wyjdzie to jeszcze się wszyscy zgadamy i można zrobić czaderski turniej.

Jak widać na steamie pojawiły się sensowne minimalne wymagania. :)

• Minimum:

• Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
    • Memory: 2 GB RAM
    • Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)

To mi pójdzie. YUPI

Może zakupie jeśli wymagania się nie zmienią.

Tak wgl to nie ba być tak że tego 25 Października wychodzi DLC Full Bursta na X-box i PS3 a gra na PC ma być dopiero koło Grudnia ?? coś takiego ostatnio słyszałem.