Tak wgl to nie ba być tak że tego 25 Października wychodzi DLC Full Bursta na X-box i PS3 a gra na PC ma być dopiero koło Grudnia ?? coś takiego ostatnio słyszałem.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
dobra więc miałem przestarzałe informacje
WOW, gra na prawdę jest tania! 74 zł to nic. I gra będzie wydana także w pudełku przez cenege. http://muve.pl/pc/pc/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc/51424
Ulala! Czas zamawiać...
Kiedy zostaną podane wymagania ? Dobra mam nie spojrzałem na 1 stronkę, sorki
te keye są powiązane ze steam ?? a raczej będą jak już je dadzą ?? ( nie ufam innym platformą niż Steam i Origin )
To będzie idealny prezent na moje imieniny. Wypadają 28 października.
te keye są powiązane ze steam ?? a raczej będą jak już je dadzą ?? ( nie ufam innym platformą niż Steam i Origin )
Raczej jest to pudełkowa wersja "Do każdego zamówienia dołączymy 5 wysokiej jakości kart z grafikami najbardziej zapadających w pamięć wydarzeń z gry wybranych przez fanów."
PS.
ja jednak poczekam na pre-ordera ze steam
ja jednak poczekam na pre-ordera ze steam
Pewnie będzie tak jak z CoD, czy Bioshockiem - wpisujesz klucz na steam i instalujesz grę z płyty.
Potem normalnie widnieje ona na steam.
Wow, no nie powiem, gra wygląda super. Szkoda, że więcej części nie wyszło na PC, mam nadzieję, że to się zmieni po tej części . Ogólnie to dużo traci się nie grając w poprzednie odsłony? Może zakupię, chociaż tyle gier ciekawych wychodzi w końcówce tego roku, że się zobaczy
.
Wow, no nie powiem, gra wygląda super. Szkoda, że więcej części nie wyszło na PC, mam nadzieję, że to się zmieni po tej części . Ogólnie to dużo traci się nie grając w poprzednie odsłony? Może zakupię, chociaż tyle gier ciekawych wychodzi w końcówce tego roku, że się zobaczy .
Zależy czy to będzie trafne rozwiązanie i przemówi to do ludzi i będą to kupowali jak świeże bułeczki. Mam taką nadzieje, że gra się sprzeda w dużych ilościach i będzie chęć wydania kolejnych części na PC.
Ogólnie to dużo traci się nie grając w poprzednie odsłony?Wszystko jest na podstawie mangi/anime więc jeśli czytasz lub oglądasz to nic nie stracisz.
odrazu kupuje + Bd musial sobie kupic ps3 pada albo pozyczyc
Do gry pozostały 3 tygodnie!
Najwyższy czas, żeby zacząć zbierać się zbierać. Dodawajcie mnie na Steam, to dogadamy się co do wspólnej gry.
steamcommunity.com/id/xfray
A tymczasem... niesamowity, genialny, wspaniały gameplay jednej z misji w trybie fabularnym. Te animacje, ta muzyka, te wstawki! Kocham. Najbardziej wyczekiwana premiera tego roku!
Jeszcze tylko 3 tygodnie.
Będzie trzeba też pada zakupić. A ta walka up epicka. Najbardziej mi się podobają te wstawki oraz sekwencje klawiszy.
Jak myślicie w który dzień Steam key pojawi się na allegro ? 1 a może 2 ?
To chyba na xboxa będzie teraz premiera, bo na pc w grudniu wychodzi, przynajmniej tak jest napisane na gry-online
@UP
Chyba raczej nie bo na steam pisze : Premiera : 25 pazdziernika
Sorry za ort. z telefonu pisze
Ja na pewno będę grał na streamie i część widzów na pewno też się skusi
Dlatego zainteresowanych zapraszam na Twitcha