Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Cześć prosiłbym o pomoc w sprawie emulowania pada. Mam piarata tej gry, bo chce najpierw sobie sprawdzić jak się w nią gra zanim zdecyduje się ją kupić, chciałbym grać na padzie DualShock 2, przez emulator x360ce, ale nie działa, "nie może załadować pliku, lub zawartości Microsft.DirectX", nie może odnaleźć pliku x360ce.ini i pliku Xinput1_3.dll chyba także, DirectX mam najnowszego, Microsefot.NET 4.0 i Windowsa XP. Skopiowałem wszystkie pliki z biblioteki tego programu do gry, z folderu "x360ce_lib32_r789_VS2010". Czy w ogóle da rade zemulować???

Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-3-Full-Burst-Logo.png

Heja, czy będzie ktoś chciał wspólnie się pobić z tego forumka?

Zamawiam preorder, więc jeśli jakiś zapalony fan zrobi tak samo - czemu by się nie pobić jeszcze w dzień premiery?

Akurat późnym, jesiennym, wspaniałym, przesączonym klimatem anime wieczorkiem? :)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 to kolejna odsłona długiej serii gier, będących adaptacją niezwykle popularnej mangi autorstwa Masashiego Kishimoto. Tytuł, podobnie jak jego poprzednicy, opiera się na dwóch głównych rodzajach rozgrywki (bijatyce oraz trybie fabularnym) i został stworzony przez studio CyberConnect2. Edycja Full Burst została rozszerzona o nowe dodatki.Europejska premiera pecetowego Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst od studia CyberConnect2 została zaplanowana na 25 października bieżącego roku. W tym samym dniu na platformach PlayStation Network i Xbox Games Store zadebiutuje DLC Full Burst, które zaoferuje między innymi ponad 100 nowych misji, bohatera i rozdział, w którym „Itachi nareszcie uwolni się spod kontroli Kabuto i pozna zakazaną technikę reanimacji”.

Naruto-Suny-Full-Burst.jpg

Czekacie? Zamawiacie? Gracie? :D