Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Orientuje się ktoś na czym polega Tilting bo ni cholery nie wiem jak to wykonać żeby użyć throw crow clone jutsu Itachim.

Dołączam się do pytania @up, na czym to polega?

Żeby wykonać tilting Itachim (nie testowałem innymi) dajesz lewą gałkę do tyłu i B. ( w przypadku pada od xboxa)

PS. Przed chwilą sprawdzałem, to można obojętnie w którą stronę gałkę wychylić i nie naciskać od razu B, bo nie wyjdzie.

PS. Dobra, u każdej postaci robi się tak samo.

A to w ogóle jest wykonalne na klawiaturze?

A to w ogóle jest wykonalne na klawiaturze?

Sorki nie mam pojęcia. Pytaj ziomków którzy grają na klawie. B)

To jest ktoś kto gra na klawie i ogarnia tilting?

Kiedyś mi się udało rzucić klonem Naruto, to chyba jest move na tiltingu, nie? Przyspamowałem we wszystkie klawisze "lewej gałki" i chyba w triggery i się udało, problem, że nie wiem jak.

Dzięki erq dzięki tobie zrozumiałem gdzie popełniłem błąd :) (dawałem gałkę do tyłu i B równocześnie :) )

Jaka postacia najczesciej gracie na multi ?

Ja osobiscie najbardziej z anime lubie guya i lee. Wiec gdy mam walke z supportami mozecie sie domyslic jaka biore kombinacje :D

Jaka postacia najczesciej gracie na multi ?Ja osobiscie najbardziej z anime lubie guya i lee. Wiec gdy mam walke z supportami mozecie sie domyslic jaka biore kombinacje

Staram się nie grać tymi samymi postaciami więc jak gram to preferuje różnorodność. Czasami jak nie mogę się już zdecydować to random.

Odnośnie gałki, to lewa gałka jest odpowiedzialna za ruch, tak? Jeśli tak, to powinno być po prostu do tyłu i B, czyż nie?

Pisałem o tym. Lewa gałka to ruch jeśli ją poruszysz w dowolnym kierunku i w krótkim odstępie (nie od razu) naciśniesz B wykonasz tilting.

A mam pytanie - chodzi tu o ruch gałką który spowoduje ruch postaci, czy lekkie przechylenie gałki?

A mam pytanie - chodzi tu o ruch gałką który spowoduje ruch postaci, czy lekkie przechylenie gałki?

Nie przytrzymanie tylko lekkie pchnięcie.

Dobra, zrobienie tego na klawie jest easy - klik ruch gałki, mniej niż moment odstępu. i B.

Nie takie trudne.

BAJ DE ŁEJ, jak ktoś ma wielkie problemy z odblokowaniem sage kabuto, starczy uzbierać 1mln600k hajsu.

A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi(Command List) z tym że po ataku mam wcisnąć LT(after the attack hit, LT)? Wciskam niby po ataku, a nic nie widzę by się zmieniało/działo...

Ja mam problem z ustawieniem klawiatury...Nie ogarniam tego pada od xboxa, bo na padzie od ps'a to wiem co i jak, ale ten syf to porażka.

W trakcie gry co chwilę orientuję się, że czegoś mi brakuje, lub źle ustawione - masakra....

Pomógłby mi ktoś podsyłając mi na PW, jakie ma ustawienia klawiatury? (klawisze)

A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi(Command List) z tym że po ataku mam wcisnąć LT(after the attack hit, LT)? Wciskam niby po ataku, a nic nie widzę by się zmieniało/działo...

Nie jestem pewny ale chyba chodzi o to że zaatakują cię a ty to naciskasz i robisz podstawienie.

To chodzi o podmiane.

A co do odblokowania kabuto sage. To jest chyba najtrudniejszy boss w grze. Podczas walki z nim mialem przy sobie 9 potow i tak tak udalo mi sie wygrac moze za 20 razem. Robilem to ponad 2h (sama walka z kabuto) ale jaka radosc po zrobieniu i graniu nim na multi :D

Ja mam problem z ustawieniem klawiatury...Nie ogarniam tego pada od xboxa, bo na padzie od ps'a to wiem co i jak, ale ten syf to porażka.W trakcie gry co chwilę orientuję się, że czegoś mi brakuje, lub źle ustawione - masakra....Pomógłby mi ktoś podsyłając mi na PW, jakie ma ustawienia klawiatury? (klawisze)

http://scr.hu/1f98/c9fhk - moje ustawienie klawiatury, na którym wszystko jest super.

Cześć prosiłbym o pomoc w sprawie emulowania pada. Mam piarata tej gry, bo chce najpierw sobie sprawdzić jak się w nią gra zanim zdecyduje się ją kupić, chciałbym grać na padzie DualShock 2, przez emulator x360ce, ale nie działa, "nie może załadować pliku, lub zawartości Microsft.DirectX", nie może odnaleźć pliku x360ce.ini i pliku Xinput1_3.dll chyba także, DirectX mam najnowszego, Microsefot.NET 4.0 i Windowsa XP. Skopiowałem wszystkie pliki z biblioteki tego programu do gry, z folderu "x360ce_lib32_r789_VS2010". Czy w ogóle da rade zemulować???

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 1.4. - crracked