Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Ja na pewno będę grał na streamie i część widzów na pewno też się skusi Dlatego zainteresowanych zapraszam na Twitcha

Grabuś, jest jakaś szansa, by pograć z Tobą? :D

Na pewno będę robił gry z widzami więc nie będzie żadnego problemu :)

Graliśmy nawet wspólnie w poprzednie Naruto (na PS3) ale lagi były tak kolosalne, że ostatecznie zrezygnowaliśmy :P

Jeszcze tylko 1,5 tygodnia.

Gdzie najlepiej będzie kupić Steam key ?

można będzie pokminić nad jakimś turniejem w naruto ^.^

Jak najbardziej za.

9 dni!

Yup :wub:

(x360)

Ostatni tydzień oczekiwania.

Możemy już odliczać dni. 7

8 licząc cały dzisiejszy dzień. :(

W empiku już ponad tydzień temu widniał jako bestseller a dziś już wykupione wszystkie preordery bo produkt niedostępny, żeby zamówić przez stronę internetową :D Na szczęście ja już zamówiłem ponad tydzień temu więc tylko czekać :D

8 licząc cały dzisiejszy dzień.

A dlaczego tak? Za tydzień już gramy! :D

PS: Szkoda, że wydawca nie pokusił się o jakieś wersje kolekcjonerskie/specjalne. Gdzieś widziałem, że dla konsol takie właśnie wypuszczał z figruką Naruto/Sasuke, kartami, naklejkami i artbookiem. :)

No jeszcze tylko 5 dni :) !!.

Czekamy!

Ja już zamówiłem. Ja i moich dwóch kumpli też będzie grać.

Jak coś, to będzie można pograć razem, zrobić jakiś turniej czy coś.

Oczywiście jestem zielony w tej serii, nie grałem w żadne poprzednie, choć z mangą jestem na bierząco.

Jakby ktoś był chętny do gry czasem to możecie pisać na skypie czy tam na pw.

Swoją drogą rzadko spotykam się z bestsellerami zanim dane coś wyjdzie ;)

Zamówiłem za 68zł w empiku : ) Czekamy 25 październiku < 3

Juz zrobilem preordera na Piratebay :D teraz tylko czekac :D

Juz zrobilem preordera na Piratebay teraz tylko czekac
co za kradziej. nie no na serio żal ci 70 zł na Naruto, napisze jeszcze raz na NARUTO ?? :D .

Sporo nas, sporo. Bardzo, bardzo dobrze. Jakby tak udało nam się razem zmówić, byłoby naprawdę genialnie. Turniej by wyszedł wtedy naprawdę bardzo miodny. :)

Przez chwile nawet w mojej głowie pojawiła się myśl utworzenia forum specjalnie dla graczy/fanów tej gry, ale z doświadczenia wiem, że raczej okazałoby się niewypałem, bo niewielu anonimowych ludzi potrafi oddać się projektowi komuś obcemu. :)

Niemniej - pięć magicznych dni! Coraz bliżej, coraz bliżej! Zastanawiam się jakie achievementy moga być na Steam i ile ich będzie. Oby nie była to jakaś marna ilość jak 30 i żeby jednak stanowiły jakieś wyzwanie.

Ja wolałem pre-ordera nie zamawiać, bo mój cd-rom jest do d*** tzn. nie czyta płyt.

A wiecie może gdzie najlepiej będzie kupić steam key´a ? Keye czy może allegro ?

Na steamie najlepiej kupić. Będzie taka możliwość.

Ja również zamówiłem w empiku. Całe 67.99 zł.

Wg. was ile może kosztować na Steam ? 20 Euro ?

gra kosztuje 70 zł, nie sądzę żeby dali 20 euro. Chociaż kto wie?

Ja tam bym się trochę bał na allegro kupować