Ja na pewno będę grał na streamie i część widzów na pewno też się skusi Dlatego zainteresowanych zapraszam na Twitcha
Grabuś, jest jakaś szansa, by pograć z Tobą?
Ja na pewno będę grał na streamie i część widzów na pewno też się skusi Dlatego zainteresowanych zapraszam na Twitcha
Grabuś, jest jakaś szansa, by pograć z Tobą?
Na pewno będę robił gry z widzami więc nie będzie żadnego problemu
Graliśmy nawet wspólnie w poprzednie Naruto (na PS3) ale lagi były tak kolosalne, że ostatecznie zrezygnowaliśmy
Jeszcze tylko 1,5 tygodnia.
Gdzie najlepiej będzie kupić Steam key ?
można będzie pokminić nad jakimś turniejem w naruto ^.^
Jak najbardziej za.
9 dni!
Yup
(x360)
Ostatni tydzień oczekiwania.
Możemy już odliczać dni. 7
8 licząc cały dzisiejszy dzień.
W empiku już ponad tydzień temu widniał jako bestseller a dziś już wykupione wszystkie preordery bo produkt niedostępny, żeby zamówić przez stronę internetową Na szczęście ja już zamówiłem ponad tydzień temu więc tylko czekać
8 licząc cały dzisiejszy dzień.
A dlaczego tak? Za tydzień już gramy!
PS: Szkoda, że wydawca nie pokusił się o jakieś wersje kolekcjonerskie/specjalne. Gdzieś widziałem, że dla konsol takie właśnie wypuszczał z figruką Naruto/Sasuke, kartami, naklejkami i artbookiem.
No jeszcze tylko 5 dni !!.
Czekamy!
Ja już zamówiłem. Ja i moich dwóch kumpli też będzie grać.
Jak coś, to będzie można pograć razem, zrobić jakiś turniej czy coś.
Oczywiście jestem zielony w tej serii, nie grałem w żadne poprzednie, choć z mangą jestem na bierząco.
Jakby ktoś był chętny do gry czasem to możecie pisać na skypie czy tam na pw.
Swoją drogą rzadko spotykam się z bestsellerami zanim dane coś wyjdzie
Zamówiłem za 68zł w empiku : ) Czekamy 25 październiku < 3
Juz zrobilem preordera na Piratebay teraz tylko czekac
Juz zrobilem preordera na Piratebay teraz tylko czekacco za kradziej. nie no na serio żal ci 70 zł na Naruto, napisze jeszcze raz na NARUTO ??
Sporo nas, sporo. Bardzo, bardzo dobrze. Jakby tak udało nam się razem zmówić, byłoby naprawdę genialnie. Turniej by wyszedł wtedy naprawdę bardzo miodny.
Przez chwile nawet w mojej głowie pojawiła się myśl utworzenia forum specjalnie dla graczy/fanów tej gry, ale z doświadczenia wiem, że raczej okazałoby się niewypałem, bo niewielu anonimowych ludzi potrafi oddać się projektowi komuś obcemu.
Niemniej - pięć magicznych dni! Coraz bliżej, coraz bliżej! Zastanawiam się jakie achievementy moga być na Steam i ile ich będzie. Oby nie była to jakaś marna ilość jak 30 i żeby jednak stanowiły jakieś wyzwanie.
Ja wolałem pre-ordera nie zamawiać, bo mój cd-rom jest do d*** tzn. nie czyta płyt.
A wiecie może gdzie najlepiej będzie kupić steam key´a ? Keye czy może allegro ?
Na steamie najlepiej kupić. Będzie taka możliwość.
Ja również zamówiłem w empiku. Całe 67.99 zł.
Wg. was ile może kosztować na Steam ? 20 Euro ?
gra kosztuje 70 zł, nie sądzę żeby dali 20 euro. Chociaż kto wie?
Ja tam bym się trochę bał na allegro kupować