Gatunek: RPG,
Sprzęt: [pójdzie wszystko ]
Cechy: Dłużej[powyżej miesiąca] zatrzymałem się w swoim graniu tylko w dwóch tytułach: Tibia oraz Cabal online
Tibia byłą fajna dlatego że grało dużo realnych znajomych oraz za swoją prostotę jej największym minusem była masa czasu który trzeba było poświęcić oraz odrabianie lvl po mierci
Cabal online był praktycznie grą idealną jak dla mnie, piękne skille, można było poexpić oraz polatać na dungi, pvp tez było ale pvp nie jest dla mnie aż tak istotne,.
Super rzeczą w Cabalu było także 'przesadzone' uzbrojenie czy armor bardzo lubie jak miecze są wielkie a zbroja waży 300 kg i widac dokładnie na postaci jak zakładamy coś nowego a ona zmienia wygląd.
Podsumowując poszukuje najlepiej kopii Cabal online gdzie dostane fajne skille [ale też żeby nie było ich pół ekranu ], elemnty zbroi,bronie założone zmieniają wygląd oraz np. miecz może być na pół ekranu
ale przede wszystkim ważne żeby to była gra stosunkowo nowa z przyzwoitą populacją. Jeśli mógłbym dodac coś więcej aby sprecyzowac wymagania proszę pisać w komentarzach a będe od razu uzupełniał
Przypadły mi do gustu:
* Cabal online
* Tibia
*
Nie przypadły mi do gustu:
* Wow
* Black Desert - wydaje się jakiś taki nudny [ narazie dograłem do 15 lvl bo gram od wczoraj ]
* 9 Dragon
- Dekaron - nie podeszło poprostu
- Mu online - trzeba było dużo płacic żeby normalnie grac na późniejszym etapie gry
- Neverwinter - znudziło się około 35 lvl
- Dragon prophet - tak jak wyżej
- pewnie jeszcze było tego troszkę ale grałem tak krótko że nawet tytułow nie pamiętam bo zasady te popularniejsze gry ogrywałem
Dodam jeszcze na końcu że najlepiej jakby to była gra free to play jednak b2p takze wchodzi gre, dziennie nie gram dużo godzinka - dwie.