Nervarien gameplay + komentarz

Świetny kanał tylko mógłbyś jakąś muzyke właczyć bo tak na sucho tak nie za bardzo (taka jest moja opinia).

Przenoszę do streamy/video. Tam możesz bez problemu sobie odświeżać i nikt się nie przyczepi. :)

Co do video. Ciekawie zaprezentowane. Dałoby radę pokazać Udyra jungle lub top? ^_^

Przenoszę do streamy/video. Tam możesz bez problemu sobie odświeżać i nikt się nie przyczepi. Co do video. Ciekawie zaprezentowane. Dałoby radę pokazać Udyra jungle lub top?

Udr był pokazany na jungli chyba :)

To pewnie przeoczyłem :(

Na pierwszej stronie masz chyba iż ja się mylę i to nie to :)

Wolałbym żeby ten temat znalazł się w dziale o lolu. Da rade tak zrobić?

Na stream mogę zrobić kolejny temat w tym dziale.

Jeśli można to usuńcie poprzedni post.

Lee sin w jungli.

W tym dziale nie ma ostrzeżeń za odświeżanie i Double Post przez autora jeśli wszystko dotyczy reklamowania streamów, więc chyba lepiej by tutaj został :)

W tym dziale nie ma ostrzeżeń za odświeżanie i Double Post przez autora jeśli wszystko dotyczy reklamowania streamów, więc chyba lepiej by tutaj został
Człowieku, czy ty czytałeś w ogóle regulamin. Odświeża się co 72h, a ty to robiłeś już tyle razy, że to konto powinno być już w drugiej stronie tematu zbanowane. Za kare dostajesz 5 warnów i ten temat zamykam bez możliwości otwarcia nowego. Przynajmniej na jakiś czas kiedy ochłoniesz.

Wait, what? Dałeś mu warnów na połowę limitu przy temacie w którym informował o tym że stream jest up, a teraz nagle piszesz coś innego... można nieco rozjaśnić sprawę?

@n4zArh

Powinieneś wiedzieć, że regulamin niedawno uległ zmianie. Jeśli macie inne pytania to pisać na PW, a nie robić tutaj Offtop.

Ezreal na midzie

Fajnie jak byś jeszcze zrobił poradnik do Varusa :)

Katarina na midzie

Jak z Liss top? Chętnie zobaczyłbym jak radzi sobie z nią osoba, która ogólnie ogarnia dużo lepiej niż ja :)

Liss jak na razie odległa.

Cho'gath w jungli

Vladimir na topie

Ezreal ADC

Będzie może Rakieton na topie? :>

Będzie ; )

Caitlyn ADC

Problem z poradnikami u Nerva jest taki, że robi je on na swoim smurfie i zwyczajnie nie ma kasy na kupowanie drogich postaci, ale z tego co wiem teraz zaczął wbijać dywizji na tym koncie, więc kasa zapewne się pojawi :)