Świetny kanał tylko mógłbyś jakąś muzyke właczyć bo tak na sucho tak nie za bardzo (taka jest moja opinia).
Nervarien gameplay + komentarz
Przenoszę do streamy/video. Tam możesz bez problemu sobie odświeżać i nikt się nie przyczepi.
Co do video. Ciekawie zaprezentowane. Dałoby radę pokazać Udyra jungle lub top?
Przenoszę do streamy/video. Tam możesz bez problemu sobie odświeżać i nikt się nie przyczepi. Co do video. Ciekawie zaprezentowane. Dałoby radę pokazać Udyra jungle lub top?
Udr był pokazany na jungli chyba
To pewnie przeoczyłem
Na pierwszej stronie masz chyba iż ja się mylę i to nie to
Wolałbym żeby ten temat znalazł się w dziale o lolu. Da rade tak zrobić?
Na stream mogę zrobić kolejny temat w tym dziale.
Jeśli można to usuńcie poprzedni post.
Lee sin w jungli.
W tym dziale nie ma ostrzeżeń za odświeżanie i Double Post przez autora jeśli wszystko dotyczy reklamowania streamów, więc chyba lepiej by tutaj został
W tym dziale nie ma ostrzeżeń za odświeżanie i Double Post przez autora jeśli wszystko dotyczy reklamowania streamów, więc chyba lepiej by tutaj został
Człowieku, czy ty czytałeś w ogóle regulamin. Odświeża się co 72h, a ty to robiłeś już tyle razy, że to konto powinno być już w drugiej stronie tematu zbanowane. Za kare dostajesz 5 warnów i ten temat zamykam bez możliwości otwarcia nowego. Przynajmniej na jakiś czas kiedy ochłoniesz.
Wait, what? Dałeś mu warnów na połowę limitu przy temacie w którym informował o tym że stream jest up, a teraz nagle piszesz coś innego... można nieco rozjaśnić sprawę?
@n4zArh
Powinieneś wiedzieć, że regulamin niedawno uległ zmianie. Jeśli macie inne pytania to pisać na PW, a nie robić tutaj Offtop.
Ezreal na midzie
Fajnie jak byś jeszcze zrobił poradnik do Varusa
Katarina na midzie
Jak z Liss top? Chętnie zobaczyłbym jak radzi sobie z nią osoba, która ogólnie ogarnia dużo lepiej niż ja
Liss jak na razie odległa.
Cho'gath w jungli
Vladimir na topie
Ezreal ADC
Będzie może Rakieton na topie? :>
Będzie ; )
Caitlyn ADC
Problem z poradnikami u Nerva jest taki, że robi je on na swoim smurfie i zwyczajnie nie ma kasy na kupowanie drogich postaci, ale z tego co wiem teraz zaczął wbijać dywizji na tym koncie, więc kasa zapewne się pojawi