Nervarien gameplay + komentarz
Shyvana w jungli
Taka jedna mala uwaga! Nie wiem jakim cudem grajac nidaale bierzesz ignite oraz flash zamiast barriery, ale oki
p.s polecam farmienie, bo jednak te 200+ na 40-50 minutowa rozgrywke to nie za duzo:(
elo!
Trochę głupie jest uczenie gracza, który jest top15 na serwerze co powinien wziąść na postać, która jest jego mainem (Nidalee) i którą zagrał zapewne setki gier
Tsa, szczegolnie, ze top15 na nordicu to ogrom!
Tsa, szczegolnie, ze top15 na nordicu to ogrom!
top60 west na EUW 3 tygodnie temu pewnie też nic nie znaczy co?
Nerv ten co ze mną przegrał na midzie z moją op soraką w czalendzerze, nie polecam

Misubi, zawsze ze mna! Nevarien, tsa, ostatnio patrzalam na twoje playsy xd Przeciwna druzyna ciagle Cie lapala!
Ponadto grajac orianna przyjmowales kazda dzide ;3 O ultach to juz nie wspomne :/ Ciekawe czemu top 60 nie gra na zadnych lcs'ach czy go4lol!
p.s ej, tylko sie nie obraz:(
A ciekawe kto lepiej zagra lepiej od niego wszyscy są mądrzy w gębie autor tematu robi poradniki jak grać postaciami. Nigdzie nie wspomina iż ta postać jest jego ulubiona czy coś - robi swoje i tyle. A kanał cały czas się rozwija tylko aby nie zaprzestał. Ja lubię jak robi o adc bo to jest moja main pozycja no i las.
Ale poradnik nidaale na support, ahahhaahahaaa bardziej podchodzi pod trolling:)
Ale poradnik nidaale na support, ahahhaahahaaa bardziej podchodzi pod trolling:)
Daj swoje poradniki. Albo swoje streamy. Albo cokolwiek, co udowodni że grasz wyżej niż choćby Gold. Jeśli tego nie zrobisz, to czemu wyśmiewasz kogoś kto próbuje pomóc innym?
BTW, O ile pamiętam Nerv sam kiedyś przyznał że nie gra w żadnym pro teamie ze względu na to że brakowałoby mu czasu na regularne treningi czy jakoś tak. Wystarczyłoby posłuchać.
Pro nie jestem nie mi oceniać, nie znam się na tyle. Ale tak czy inaczej poradniki swoją rolę spełniają, pomogły mi ogarnąć kilka kwestii, do tego dochodzi miły komentarz co łączy się w lekką i przystępną formę przekazu. Naprawdę nie interesuje mnie, że gdzieś tam coś zlamił. Oglądając jego streamy zdarzało się, że trafił na gracza z profesjonalnej sceny Ligi Legend w drużynie przeciwnej gdzie gracz ten prezentował sobą poziom przeciętny. Po prostu każdy popełnia błędy i irytuje mnie zachowanie HAHAAHAHAHA ALE LAMA O BOSH, które sobą prezentujesz EvilGirl. Czysty wjazd na drugą osobę i to w bardzo chamski sposób. Nie bawię się tutaj w adwokata ale gwarantuję, że osoby wychowane potrafią swoje zdanie wyrazić w bardziej cywilizowany sposób.
tsa, bo zeby grac na byle go4lol potrzeba, x treningow, house (np jak fnatic) yhym? no wlasnie chyba nie.. ale robiac poradniki typu nidaale na support wplywasz na swoich widzow i pozniej graja oni taka nidaale na supporcie co konczy sie niestety defeatem
tsa, bo zeby grac na byle go4lol potrzeba, x treningow, house (np jak fnatic) yhym? no wlasnie chyba nie.. ale robiac poradniki typu nidaale na support wplywasz na swoich widzow i pozniej graja oni taka nidaale na supporcie co konczy sie niestety defeatem
Wyjdź z bronzu to może w innych dywizjach napotkasz Nidalke na Suuportcie z lepszym skillem.
Okej, podaj mi jakiegokolwiek supporta ze znanych lc'sow ktory bierze nidaale na bota?xd
Ale nie karmcie trolla ;P
Vi w jungli
Okej, podaj mi jakiegokolwiek supporta ze znanych lc'sow ktory bierze nidaale na bota?xd
Był okres kiedy któryś team korzystał z Elise support. Ile to jest warte? W random teamach niewiele, to był pick mocno pasujący do ich teamcompu. Nid supp też może swoje grać, a jeśli trafi na przeciwny team robiący błędy w ustawieniu się to po prostu szybko spycha wroga do defensywy.
Swoją drogą, od kiedy popularność na LCS powoduje że coś jest dobre albo złe? Udało mi się utrzymać mojego ADC jako Udyr support (nie wiem czemu jego akurat wybrałem, miałem ogromnego farta że przeciwnik - kompletnie zdezorientowany - rzucił na bota Alistara, ale udało mi się wyciągnąć mojego sojusznika). Nie byłem osobą w 100% carrowaną przez team - byłem jednym z czynników dla których team zrobił swoje.
Tyle mojego OT, dla mnie ta dyskusja się kończy i nie zamierzam zwracać uwagi na troll posty. A @topic powiem, że jestem ci bardzo wdzięczny za poradnik do Vi - grywam nią na jungle, ale zawsze warto sprawdzić ile błędów popełniam i ile rzeczy można zrobić lepiej
Wreszcie trafiłem na champa co mam w swojej kolekcji vi ulubiony jungler .
AP Nidalee na midzie
Ej, AP Nid przypadkiem nie była pierwszym poradnikiem jaki tu zamieściłeś?