Temat na prośbę moderatorki NorthenStar. Proszę o nie długie wyjaśnienie dlaczego taki a nie inny nick używacie jaka jest jego historia itd.
Wszelki OFFTOP będzie karany wedle drabinki kar
Temat na prośbę moderatorki NorthenStar. Proszę o nie długie wyjaśnienie dlaczego taki a nie inny nick używacie jaka jest jego historia itd.
Wszelki OFFTOP będzie karany wedle drabinki kar
Magar= jakies plemie w afryce wola tak na krokodyle (w ich jezyku potwór z rzeki)
cala geneza ;p duscovery mi pomoglo ;p
ja mam tak z 2gim nickiem ;p Astalost ;p w lotro generowało mi i zrobilem z tego nicku AsTalos Talos ;p
Bardzo prosta .Nigdy nie przepadałem za sportami zespołowymi, troszkę się zastanawiałem jaką drogę aktywności fizycznej wybrać.Przyleciał do mnie wujek z anglii i zaproponował mi, abym z nim poszedł na siłownię, zgodziłem się.Byłem pod wrażeniem jego wielkości, oraz tego jakie ciężary sobie dobiera.1 dzień niezapomniane zakwasy oraz pompa na łapie, zanim się skapłem łapa z około 30 w obwodze podskoczyła do 40, a moja waga do 90, oraz siła zaczęła przerastać nie jedną dorosłą osobę która ćwiczy, ale wiadomo po treningu zawsze odczuwało się w jakimś stopniu ból, no i przyjąłem sobie takie motto życiowe (mój nick), a potem dałem sobie taki nick.
Sheitah-> wykreowana postać w świecie Lineage 2. Jest to WarLord z małymi dodatkami. Często utożsamiam się z tą postacią w świecie realnym Historia tej postaci jest na kilkanaście stron. Opowieść ma kilka rozdziałów i różne historie. Nigdy ich nie opublikowałem
W sumie, mój nick pojawił się nagle, bez żadnego powodu. Nie pochodzi z żadnej książki, filmu, serialu. Po prostu kiedyś nazwałem tak jedną z moich postaci i tak już zostało. Już nawet nie pamiętam kiedy użyłem go po raz pierwszy, ale od tego momentu staram się go używać w każdej możliwej okazji, kwestia przyzwyczajenia i ewentualnego ułatwienia odnalezienia mnie przez inne osoby
Historia mojego nicku jest skromna, w któreś MMO X lat temu był generator nicków. I tak zostało, nuda
Grajac w Minecrafta na jednym z serwerow gosciu z nickiem Criger zabil mnie potami na (anty-pvp) pozniej nie umiejac wymyslec nazwy dla postaci przypomnialo mi sie to i tak zostalo
Za gówniarza bawiłem się w różnego typu karcianki (MTG, Pokemony, Yu-Gi-Oh!).
W tej ostatniej była karta o wdzięcznej nazwie Chimeratech Overdragon którą bardzo lubiłem używać.
Po lekkim przycięciu powstał mój nick, praktycznie niezmienny od 4 czy 5 lat.
Mała wariacja słowa "sarkazm", dodanie x dla szpanu. Dats ol.
Fujiwar zabawa dwoma językami dokładnie angielskim i japońskim. Fuji - po japońsku do góra,rzeka oraz duch(zjawa) kolejna część war oczywiście po angielsku wojna więc wyszło Duch wojny. Geneza powstania nicku ma początek w roku 1999 gdy rozpocząłem przygodę z grami MMORPG aż po dzień dzisiejszy.
Lewaren
Zależy co mam na myśli.
Wymyślam sobie, często nie mają sensu.
Misiael=Michał. Wymyśliłem podczas rejestracji na naszym forum i pozostało do dziś.
Nick jest bardzo podobny do mojego nazwiska a końcówka PL została dodana ze względu na trudno dostępość w rejestracji. Po wybrorze PL tak juz zostało i na wszystkich stronkach staram się używać jednego nicka.
Barosz tą ksywę mam już od młodych lad dziecięcych prawdopodobnie od 6 roku życia, gdy po raz pierwszy dostałem piłkę w swoje nogi i ówcześnie gra w piłkę na prawdę mi wychodziła ( ach te stare dobre czasy, gdzie każdą wolną chwilę spędzało się na osiedlu, gdzie graliśmy non stop w piłę) ktoś wtedy przyrównał mnie do pewnego gracza z Aston Villi tj. Milan'a Barosz"a ( i do tego imię Bartek czy jak kto woli Bartosz ) i tak o to moja historia
Historia mojego nicku jet dość krótka i prosta. Sancio to mój pseudonim, do którego przywykłem już od bardzo długiego czasu, ok. 10 lat. Wymyślili mi ją kiedyś koledzy podczas wspólnego grania w piłkę jako gówniarze i tak już zostało Wbrew pozorom żadnych skojarzeń z Don Kichotem ^^
U mnie trochę głupio - To inicjały od trzech serverów w tiibi na jakich dawno temu po raz pierwszy grałem - Berylia, Celesta i Secura xD
Simeonus - trochę bawienia się z wikipedią i google tłumacz, gdzieś mi nawet wyskoczyło, teoretycznie powinno oznaczać Szymon, a w praktyce to chole*a sam już nie wiem
Czasami też używam w grach Simonis Paullus - Szymon Paweł
Wagon - od pierwszych dni w których wychodziłem sam na podwóko to za wszystkimi dzieciakami chodziłem bo nikogo nie znałem.
Z czasem troche się to przeobraziło i ksywa wagon raczej brała się od ciężkiej ręki.
Kurde to słowo którego najczęściej używam.
Coś od czegoś niby powstało, a Wagon towarzyszy mi od 6 roku życia
Hmm... dawne dzieje. Warlords Battlecry 1 albo 2 i wymyślanie imion dla bohaterów różnych ras. NIGDY nie lubiłem wybierać imion które istniały gdzieś indziej albo jakichś banałów typu Fenix, więc starałem się coś wymyślić samemu. [Ciekawym jest to, że większość z nich zaczynała się na literę 'n', do dziś nie wiem czemu.] W pewnym momencie przyszedł czas na nieumarłego nekromantę czy innego mrocznego wojownika. Kilka minut myślenia, kombinowania...
...Mam! Naz`Arh. Wygląda fajnie. Zostawiamy.
Z biegiem czasu nickname coraz bardziej mi się podobał. Doszło do tego, że chciałem tak podpisywać się w innych grach. Niestety, w większości nie pozwalano na znaki dodatkowe, więc nazwa uprościła się do Nazarh. Ale... uproszczone? Pokombinujmy! Po raz kolejny kombinowanie i za którymś razem wyszło n4zArh. Fajne. Faaajne! Zostawiamy.
I zostało po dziś dzień. Inne nickname już nie mają takiej historii i najczęściej brały się z nicków wymyślanych na rzecz gry w 9Dragons. Dodajmy do tego formy zdrobniałe i... cóż, tak już zostało
Była kiedyś gra jeszcze na starsze telefony w javie, która zwała się Gish. Miała nawet tryb multiplayer przez bluetooth na komórkach Jedyny bug był taki, że jak wyszukiwał telefony na multiplayer to nie rozpoznawał nazw i wszędzie pisało "Unknown". Stąd mój pierwszy nick, a drugi Mindzia to połączenie wyrazu Ninja i mojego nazwiska.