Nieoczywisty MMORPG na stary sprzęt

Tak btw piszesz, że BR jest P2W gównem a dzień wcześniej polecałeś grać w silka xD

To jest ułomny system, chcieli na siłę odejść od schematu klasycznych RPGów i wyszło jak wyszło.

silkroad jest dużo lepszą grą niż broken ranks, wbij na ich discorda tam nawet ludzie co w to grają mówią, że to gówno i nie polecają w to grać ale sam sprawdź i zobacz. Już nie mówiąc o tym, że bez premki to tam możesz co najwyżej popatrzeć a nie grać :smiley:

Premka to nie problem. W grze idzie dość łatwo na nią zarobić jak już załapiesz co i jak. Nawet za gotówkę to i tak wydasz mniej niż byś musiał wladowac w silkroad przy tamtejszym p2w.
Nie mówię że silk to zła gra, ale w tych czasach moim zdaniem nie ma czego tam szukać. Broken Ranks też cudowne nie jest. Ma wiele bolączek z tego co czytałem, ale mimo wszystko przekonało mnie to, że to chyba jedyna gra z tych starszych które sprawdzałem, w której to idzie zarobić w early game I grać mało wiele na poziomie bez wsadzania kasy. No poza depozytem bo to przegięcie, że za golda idzie wykupić tylko tak śmieszną pojemność, że szkoda pisać coś więcej o tym…

Na razie sobie coś tam klikam powoli w tego BRa. Bez spiny, bez jakiejkolwiek walki o topkę. W gierce ogólnie podoba mi się system walki, chociaż na dłuższą metę pewnie zrobi się monotonny. Wtedy pewnie wrócę do ogrywania singli na plejce :joy: Nic na siłę gram for fun :slight_smile: