Niszczenie marzeń

Widzę że poprzednia gra już się znudziła to teraz dam nową ;]

To gra polega że ja piszę że o czymś marzę a potem wy niszczycie mi to marzenie np.ja mówię że chcę dostać 100zł

A wy na to że dostałem 100zł ale wprowadzili u nas euro

Jak ktoś grał na WarLord Mu to niech mi nie pisze że ściągłem to z tamtego forum bo tam też założyłem ten temat :P

A więc zaczynajmy ja chcę hmm nowe głośniki do kompa :D

AA zapomniałem :P gramy co dwa posty czyli tak:

-Ja

-Ktoś z was

-Ktoś z was

-tak mniej więcej

Zamówiłem Ci i kupiłem te głośniki, ale słyszałem że straciłeś słuch :|

Chce wycieczkę do Akapulko

Zamówiłem Ci i kupiłem te głośniki, ale słyszałem że straciłeś słuch :| Chce wycieczkę do Akapulko

Kupilem ci ta wycieczke... ale akapulko zostalo opanowane przez niewyzytych gejow.. :)

Ja chce byc administratorem mmorpg.org.pl ;)

I zostaniesz na 5 minut przed zamknięciem strony

Ja chce mega szybki komp

Zarobiłeś na mega - szybkiego kompa, idziesz do salonu, a tu banda Chorzowskich potrzebujących na piwo ( tutaj masz koszmar, bo oprócz ołysienia Cię z całej kasy masz także wpier...) xD

Ja chcę iść na koncert Lordiego 15 marca...a zapomniałem marzenie już zrujnowane, bo koncert odbędzie się w Warszawie...No to może inaczej :P Chcę iść na koncert My Chemical Romance !!

Poszedłeś na koncert, ale zaraz po rozpoczęciu scena się zawaliła, a My Chemical Romance zniknęli w tajemniczych okolicznościach :D

A to ja chce 43' Telewizorek (HD ofc.)

I dostaniesz tylko że ni cholery nie będziesz miał prądu.

Ja chce iśc na koncert 2Pac-a

Niestety teleportacja się zepsuła i nie ma kto naprawić

Ja chcę super wypasionego ipoda 20 terrabajtów z ekranem 30'

dostajesz ipoda i cieszysz sie nim tylko 5 minut. jakis dres ci go kradnie i przy okazji zarabiasz pare kopow.

chce dzis szybko zasnac! (problemy ze snem mam)

Zasypiasz szybko i śpisz tak mocno, że budzisz się o 12, z tym, że na 10 byłeś umówiony na rozmowę w sprawie pracy na której bardzo Ci zależało ;)

Ja poproszę o wszystkie produkcje Jedi Mind Trick na winylu :rolleyes:

Zasypiasz szybko i śpisz tak mocno, że budzisz się o 12, z tym, że na 10 byłeś umówiony na rozmowę w sprawie pracy na której bardzo Ci zależało Ja poproszę o wszystkie produkcje Jedi Mind Trick na winylu

Niestety winyl z Jedi Mind Trick.... LOST :)

a ja chce troche zielonych lisci... na dobry sen ;D

Zamawiasz dorodne listki, niestety dostawcy wszystko wypalili w drodze :P

Ja chcę żeby wycofali mundurki z mojej szkoły -.-

wycofuja mundurki i zamiast tego wprowadzaja szaty mnichow ;f .

chce zeby dzis przybyl kurier z moja paczka ;g

Przychodzi Kurier, lecz bez paczki, bowiem zabrał mu ją Wielki Yeti.

Chce zobaczyć na własne oczy deszcz kartofli :lol:

No i zobaczyłeś, niestety miałeś pecha i ów deszcz spadł właśnie na Ciebie.

Chcę by szanowna pani Edyta G. nigdy więcej nie zaśpiewała już hymnu Polski ;)

No i zobaczyłeś, niestety miałeś pecha i ów deszcz spadł właśnie na Ciebie.Chcę by szanowna pani Edyta G. nigdy więcej nie zaśpiewała już hymnu Polski

I nie zaspiewa... tym razem zrobi to DODA MUHAHAHA :)

A ja chce by Xbox'a 360

Dostajesz Xbox 360 pokazujesz go kumplom, a oni wyrzucają go przez okno.

Ja chce żeby w ferie był śnieg.

Pierwszego dnia ferii spadła mas śniegu! Było go aż tyle, że nie można było nawet wyjść z domu, ulice byłe nieprzejezdne, miasto jakby obumarło. Na szczęście po kilku dniach przyszła odwilż... jednak wszędzie były tylko kałuże i błoto.... sytuacja poprawiła się po feriach :lol:

a ja chcę kostium szturmowca z Gwiezdnych Wojen ;)

Dostajesz ubranie szturmowca z Gwiezdnych Wojen zakładasz je... a ono pruję się na tobie

to ja chcę Guild Wars ;)

to ja chcę Guild Wars

I dostajesz! Tyle że za złe wyniki w nauce rodzice nie pozwalają Ci grać na komputerze. Mało tego, po pewnym czasie okazuje się że Twoje konto za brak "aktywności" zostaje usunięte.

PS. przecież ty masz GW :F

Marzy mi się zniszczyć marzenie Rimejka :D