Prawię zniszczyłeś marzenie Rimejka ale użytkownicy się buntują a ty zostajesz usunięta z forum
Hmm... a ja chcę Miecz Wiedźmiński
Prawię zniszczyłeś marzenie Rimejka ale użytkownicy się buntują a ty zostajesz usunięta z forum
Hmm... a ja chcę Miecz Wiedźmiński
Dostajesz go ale z papieru.Chce miec wszystkie gry na swiecie
I dostajesz je - Przed twój dom podjeżdża tir z płytami gier, niestety kierowca jechał na przełaj i płyty się połamały. Szlochając nad martwymi grami zauważasz że jedna ocalała, podnosisz ją i uważnie czytasz jej krótką nazwę - "Tibia"
Ja bym chciał nową siostrę.
Twoja stara siostra wyjeżdża za granicę na dłuuugi okres. Robisz kasting na nową sis. Pojawiają się towarki z całego świata i wybierasz tą jedyną siostrę Siostrzyczka bierze się do roboty, czujesz podniecenie już prawie i... Twoja stara sis Cię budzi Cocher wstawaj !!
Ja chcę żeby w USA pier...ła asteroida
Nie walnie bo supermen ją zatrzyma
Ja chce polecieć na księżyc
Nie walnie bo supermen ją zatrzymaJa chce polecieć na księżyc
I polecisz ale już nie wrócisz.
Chce iść spać.
Smacznie zasnąłeś ... jednak po 15 minutach sąsiad zaczął wiercić nie miłosiernie udarówką przez całą noc
Ja chcę Mazdę RX7
Dostałeś mazdę rx7 niestety bez - kierownicy, kół, opon, szyb, drzwi, klapy od strony silnika, anteny, podwozia i silnika.
Ja marzę sobie o koncie GameMastera w grze Rohan online
I dostałeś , ale na serverze dostępnym tylko dla graczy z Burkina Faso .
Ja chce dobre cRPG bo od wiedzmina posucha
dostałeś wymarzone b.dobre cRPG .... niestety Twój pecet spalił się przy instalacji.
i chcę ... wieczór z Jessicą Albą
I masz go prawie codziennie , tylko ten bool ręki nie daje ci spać
Ja chce 1000k gold
I masz go prawie codziennie , tylko ten bool ręki nie daje ci spaćJa chce 1000k gold
Spier.... jeb... Turku (youtube rox nie broda
)
Ja chce duale Samurai Long Sword +10 (to z Lineage2)
Dostaniesz go ale ci go wezma bo czynszu nie zaplaciles .Ja chce Nowego kompa
dostałeś nowego kompa .... jednak jego parametry są gorsze od Twojego starszego peceta
chcę dożywotni kupon na 99% zniżki przy zakupach produktów Polmosu
Dostaniesz go ale twoja matka go spali. Ja poprosze pistolet sorrka z duble posta
I dostaniesz ale po tym jak okazało sie że jest na wode.................
Ja chce odnaleść marzenia
Odnalazłeś je ... jednak sam zgubiłeś się po drodze
Ja chcę trzeciego sutka
dostajesz go ale okazuje sie ze zmieniłes sie w kota (dostajesz ich wiecej)
Ja chce zeby Wow był darmowy
I bedzie ale dopiero w 2020 .Ja chce zeby L2 byl darmowy
Jest darmowy przez dwa dni wtedy nie masz dostępu do gry a później zamykają serwery ;p
Ja chcę super malana kabrioleta