Niszczenie marzeń

Napalone, piękne azjatki, no może z 40 lat temu.

Chcę, żeby Kuboszek nie odzyskał konta :D

Odzyskuje, i to z adminem i cię banuje :P

Chciałbym postrzelać z broni palnej :P Mam na mysli coś ciekawszego niż wiatrówka ^^

Strzeliłeś ze AWP ale kula się odbiła i ci prosto w heda trafiła

Chcę najnowszego lapa (tego z 8GB ramu)

i Go dostajesz tylko ze zaraz po podłączeniu go do sieci spalił sie :P

Che aby jakis człowiek dał mi bez późniejszych konsekwencji 100m prawdziwych euro!!! (tyle juz po zapłaceniu podatków)

PS> w okresie kiedy euro bedzie sprzedawane 1euro=5.50pln :D

Po udanym wręczeniu pieniędzy napada Cię w lesie dziki wonsz, tracisz przytomność, następnie budzisz się nago w środku lasu , bez pieniędzy, bez niczego.

jestem modem xDD

Zostałeś modem, jednak po kilku minutach, dzieje się coś z serwerem i każdy otrzymuje admina prócz Ciebie. Forum następnego dnia "Ch*j szczela"*

Chciałbym aby moja dziewczyna się "odbraziła" [Najebaliśmy się na imprezie i coś poszło nie tak xd]

*[Haniu - Błąd zamierzony ;d]

Odobraziła się, gdy.... znalazła innego :P

Chciałbym mieć kulę plazmy (wiecie, takie szklane coś z takimi fajnymi prądzikami w środku :P Jak się tego dotknie to cała ta elektryczność skupia sie na twoim palcu... fajne ^^ )

PS. AWP na rykoszety? :D Załatw mi taki bajer :D

I dostałeś tą kule , tylko oślepłeś i nie widzisz tego bajerku .

Chciałbym wygrać w totka szósteczke

I dostałeś tą kule , tylko oślepłeś i nie widzisz tego bajerku .Chciałbym wygrać w totka szósteczke

I wygrywasz... a w raz z toba 1000 inych osob :)

Ja chce by moja kobita juz wrocila z norwegii. :( Celibat mi nie sluzy ;(

Okazuje się, ze twoja kobita tam zamieszkała. Ma willę z basenem, dobrą pracę, świetny samochód i kupę forsy :P

A ja bym chciał... Nowy, mocny komputer który tak szybko się nie spali :P

I dostałeś, jednak nadciągająca fala wściekłych szczurów dała się i tobie we znaki, szczury zachowywały się jak szarańcza i zjadły kabel przewodzący prąd w całym mieście. Naprawa potrwa kilka lat.

Chciałbym własną myszkę miki.

niestety zostaly tylko szczury.

Chce kanapeczke z paprykarzem szczecinskim, mlekiem tez nie pogardze.

Niestety, paprykarz szczeciński został wycofany z produkcji ze względu na jego trujące właściwości (lol), a mleko wyszło z mody, nikt nie trzyma już krów na pastwisku. Ludzie preferuję bycze mleko... (lol)

Ja chcę mieć wreszcie święty spokój :P

Niestety, paprykarz szczeciński został wycofany z produkcji ze względu na jego trujące właściwości (lol), a mleko wyszło z mody, nikt nie trzyma już krów na pastwisku. Ludzie preferuję bycze mleko... (lol)Ja chcę mieć wreszcie święty spokój

Masz święty spokój - po tym jak przejechał cię walec :]

Chcę przyspieszenia premiery wszystkich fajnych gierek w tym roku

Dostaniesz, lecz ich nie włączysz.

Chcę znaleźć wreszcie jakieś fajne MMO lepsze od WoW'a

I znalazłeś... ale była 100x droższa od WoW-a!

Ja chcę... więcej emotikonów na forum!

Są ale nie jesteś godny aby ich używać.

Chciałbym mieć bullet time'a niczym w Matrixie

jako ze jestem czarny to zaraz zniszcze twoje marzenie, prubprub prbu i juz marzenie jest zniszczone

chce by moje marzenie bylo niezniszczalne

Będzie gdy je zniszcze

Chce by gry były rzeczywistością.

Ok, no to ubijasz 9999999 tego mobka. Boss. Zaczynasz go ubijać. Ded. Nie ma sejva :(

Ja chcę... mieć ten walec który mnie przejechał xD