Dostajesz go... razem z tysiącami skarg i pozwów do sądu za przetrzymywanie obiektu który uniemila sąsiadom życie :]
Chcę kupę
Dostajesz go... razem z tysiącami skarg i pozwów do sądu za przetrzymywanie obiektu który uniemila sąsiadom życie :]
Chcę kupę
Dostajesz go... razem z tysiącami skarg i pozwów do sądu za przetrzymywanie obiektu który uniemila sąsiadom życie :]Chcę kupę
Zjadasz tygodniową potrawkę z tchórzofretki i dostajesz dożywotniej biegunki.
Chcę żeby System Of A Down powrócił w pełnym składzie.
Powrócą, ale jeden z nich zginie w wypadku samochodowym.
Chcę mieć prenumeratę Komputer Świata
Dostajesz prenumeratę, ale magazynu Pani Domu
Chciałbym, żeby nie było komarów -.-
Komary odleciały, przyleciały moskity.
Ja chcę 90 lvl w silku, 9 dgr equip +7 (sosun oczywiście), 1kkkk gold, 50 luck stone XII, Zapas potów na cały rok i 4kk sp. To chyba wszystko?
Dostajesz to wszystko, ale następnego dnia wszystkie serwery padły. Admini to naprawili ale wszystkie kona zostały skasowane
Chcę zjeść parówy
Dostajesz to wszystko, ale następnego dnia wszystkie serwery padły. Admini to naprawili ale wszystkie kona zostały skasowane Chcę zjeść parówy
Parówa rośnie do monstrualnych rozmiarów i zjada ciebie.
Chce, żeby w silkroadzie nie było botów i disconnektów
Zjadasz tyle, że potem przez tydzień siedzisz na klopie ^^
Chce żeby mi się codziennie łóżko samo ścieliło ;D
Ścieli się... kupą
JA chcieć 100000000000000000000 Euro Na drobne wydatki xD
Dostajesz tę kase, ale okazuje się, że jest ona fałszywa i trafisz do więzienia.
Ja chce mieć Lamborghini Gallardo
I masz go jednak na drodze wyprzedza cie Tico i w rozpaczy umarles.
Marze o przebiegnieciu maratonu ponizej 4 godzin.
Przebiegłeś go w 3 godziny i 59 min, ale reszta przebiegła go w 1 godzinę.
Chce najlepszego kompa na świecie i żeby prądu nie odłączyli i żeby się nie zepsuł
Przebiegłeś go w 3 godziny i 59 min, ale reszta przebiegła go w 1 godzinę.Chce najlepszego kompa na świecie i żeby prądu nie odłączyli i żeby się nie zepsuł
Dostajesz go, ale w Ziemię trafia meteoryt, niszcząc wszystko i wszystkich.
Chcę żeby wszystkich dyktatorów i pseudodyktatorów szlag trafił.
Trafił ich szlag. Ale Ciebie też
Chcę wszystkie MMORPG/FPS na niezniszczalnych płytach
śpiąc sobie spokojnie w łóżeczku...Przychodzi do Ciebie złodziej! Zabiera Ci Dvd i nic Ci z płytek.
Chcę spać.
Niestety nie usniesz poniewaz bot "sadsajida211" stoi ci nad uchem i spamuje "www.goldservice.com the cheapest gold and plvl!"
Chce zeby isro(international silkroad online) runelo ^^
Niestety nie usniesz poniewaz bot "sadsajida211" stoi ci nad uchem i spamuje "www.goldservice.com the cheapest gold and plvl!" Chce zeby isro(international silkroad online) runelo ^^
Runęło...na ciebie.
Chcę zakazu mówienia "żal.pl"
Nikt nie pisze zal.pl, a rzal.pl
Chce nie miec takiego syfu miedzy klawiszami.
Jestes zbyt duzym leniem zeby powyjmowac klawisze i posprzatac a mama nie dala ci kieszonkowych na nowa :<
Chce aby na portalu naszej-klasy zniknely dzieci,dziewczynki typu :
-"z moimi loffcianymi"
-"koffam was moje :* tenskiem!"
-dzieci wstawiajace jakies obrazki
-"omfg Majkel Dżekson zmarl ja nie moge w to uwierzyc" - 200 osob wstawia jakies jego obrazki
xd zuoo ^
Zniknęły z nk i pojawiły się na tym forum
Chcę żeby Polska wygrała Euro 2012. No co, nie miałem co wymyślić