Niszczenie marzeń

Też chce mu rozwalić marzenie! Gta IV to shit (gralem na najwyzszych zeby nie bylo ze nie poszlo), fabuła jest denna, nie trzyma klimatu poprzednich części, 3/4 misji sprowadzaja sie do mordowania, fizyka sprawia ze zaparkowanie motoru to prawdziwa sztuka, lekko pod samochod wejdziesz ktory jechal 1km/h i cie wyjebuje 2m w góre.

Jeszcze 2 sekundy! Jeszcze 2 sekundy! Jest! Zamknięta! Pip!!! Co to? Restart kompa!!!!!!!!!! Upsss... Zapomniałeś zapisać gry :D

Chcę jechać na Woodstock za rok :D

...ale woodstock zbojkotowały moherowe berety, twierdząc, że to wymysł szatana i szukając poparcia PiSu, który dorwie się do władzy, zakażą organizowania woodstocku. :P

No to w takim razie jak ty chciałeś jechać na woodstock to ja chcę na opener'a ;)

I jedziesz... Ale Katarskim inwestorom przypomniało się o stoczniach, a gdy nie znaleźli u siebie papierów własności, ro.pie.do.ili całe wybrzeże Polski...

Chcę... aby reaktywowano Husarię...

No i reaktywowano ale nie mieli już skrzydeł :D

Chcę by to forum poszło się ***** bo czas tu marnuje a mógł bym np. rzodkiewkę sadzić

I tak sie stanie!moj grzebien ma downa

Z downa się wyleczył i umarł na krokodylą grypę.

Chcę być władcą PapaBot`owego imperium!

No i nie będziesz bo proponuje warna dla ciebie za 2 posty pod rząd i za struganie z siebie idioty

@up

No i go zarąbali. A potem kazali ci zjeść to co z niego zostało.

Chce aby Zoooker został adminem tego forum...

a ja chce cmoknac mikolaja w pompe.

No i cmokasz go ale on odrywa ci sztuczną brodę i odkrywa twoje prawdziwe oblicze.

Chcę by większość sił zbrojnych USA (albo chociaż tylu ilu zginęło w zupełnie obcych państwach bo komuś się tak podobało) stanęło przed moim domem czekając na moje rozkazy.

PS do czego bym ich wykorzystał już nie zdradzę (tylko bez skojarzeń)

a ja chce cmoknac mikolaja w pompe.

teraz masz okazje : )

haha Salek daj coś golda w Conanie nick Drageon

Drako - przychodzą pod Twój dom, i okazuje się że wolą Twoją sąsiadkę.

A ja chcę prywatny dżambodżet!

Niestety w kambodży drewniane lotnisko się spaliło i wódka razem z nim

Chciałbym być żeglarzem :<

Niestety w kambodży drewniane lotnisko się spaliło i wódka razem z nimChciałbym być żeglarzem :<

Zostajesz żeglarzem,ale w 1 dniu służby twój statek tonie a ty stajesz się ofiarą podwodnych pedofilii.

Chce miec 80 level w wowie ;D

Ups nie widziałem daty.

Ale ktoś założył inny temat a potem mod go zamknął i kazał pisać w tym więc...

Dowodzik:http://www.mmorpg.org.pl/forum/topic/8521-zniszcz-komus-marzenie

Zdobywasz lvl 80, ale GM banuje ci konto.

Chcę mieć marzenie, którego nikt mi nie zniszczy

Zdobywasz lvl 80, ale GM banuje ci konto.Chcę mieć marzenie, którego nikt mi nie zniszczy

Nie będziesz miał takiego marzenia ;)

Chce żeby wakacje były cały rok.

Są, ale dopiero gdy wielki asteroid spadł na Ziemię i zaanihilował wszystkich mieszkańców naszej planety.

Chcę już Vindi EU ;S

Wychodzi, ale jego serwery są w US

Chce by Sralek był kiedyś mondry i miał musk

Był mondry i miał musk, niestety dresy spod sklepu mu ukradły.

A ja chcę kucyka!