Niszczenie marzeń

Nie wygra iz poniewaz pod koniec meczu gdy bedzie 1:1 sedzia wywali z nikad karnego dla polski , Boruc czy kto to tam bedzie bronil bedzie rozptrzepany i przepusci golja!

Chce aby wkoncu skonczyla sie inspekcja w taiwan silkroad online bo chce juz bot'a ustawic i isc afk xd

...Razem z inspekcja wprowadzono gameguarda ktory blokuje dostep do gry wszystkich outside'owym programom.

Ta strona upada:D

Nie upadnie, bo Zoooker odejdzie.

Chce kabanosa.

Dostajesz go, ale okazuje sie, że był zrobiony z twojej kiszki. You R dead. :lol:

Chcę dożyć setki.

Dożyjesz setki, ale twoje życie bardzo ciężkie. Tak ciężkie, że będzie wolał umrzeć.

Ja chce dostać w prezencie quada wartego 20000 zł

Dostaniesz, ale w tej samej chwili przybywa UFO i zabiera twoją nową zabawkę, by rozłożyć ją na części pierwsze...

Chcę wyzwolenia Tybetu.

Dostajesz jednak jest tak bardzo zniszczony ,że nawet nie ruszy ,a naprawa przewyższa jego cenę.

Chcę spędzić noc z Mirandą Kerr ;D

spedzasz noc z nia, ale okazalo sie ze ma kutasa.

Salek a gdzie twoje marzenie?? xD

Salek a gdzie twoje marzenie?? xD

Salek wymyślił swoje marzenie, ale było tak idiotyczne, że nie wiedziałeś jak je zniszczyć :D ( chociaż ten twój post to też nie było marzenie, ale miałem ochotę coś napisać :P )

A ja marzę o tym, aby któreś z moich marzeń wreszcie zostało kompetentnie zniszczone ;]

Salek wymyślił swoje marzenie, ale było tak idiotyczne, że nie wiedziałeś jak je zniszczyć ( chociaż ten twój post to też nie było marzenie, ale miałem ochotę coś napisać )A ja marzę o tym, aby któreś z moich marzeń wreszcie zostało kompetentnie zniszczone ;]

Twoje marzenie spełni się ale tak, że zawału na sam widok dostaniesz.

A ja chcę mieć lepszego PieCa

Wygrałeś główną nagrodę w losowaniu jakimś tam... Otrzymałeś lepszego PieCa, jednak ten spalił ci się przy pierwszym uruchomieniu, a gwarancji na niego nie dostałeś.

Chciałbym dożywotniego PrePaida do WoW'a, L2, AoC i wszystkich innych płatnych gier MMO.

Dostajesz, ale na następny dzień wszystkie te 3 gry upadają, z powodu megakryzysu finansowego gier komputerowych. I nie zdążyłeś nawet zagrać w żadną z nich.

Moim marzeniem jest to, żeby były nowe odc Friends

Odcinków nie ma, bo wszyscy aktorzy złapali deada.

Chciałbym by ten temat miał swój koniec. ; )

Niestety, neostrada TP wymyśliła nową promocję przez co, internet ogarnia plaga dzieci neo [skądś to znamy, nie?]. Coraz więcej takich dzieci odwiedza to forum i spamuje akurat w tym temacie dzięki czemu temat nie pozostaje zapomniany, a przez ostatnie problemy z serverem żaden moderator/admin etc nie może ingerować w żadne tematy [usuwanie, zamykanie etc].

Chciałbym nowe, w idealnym stanie, nie używane, sprawne, z zabezpieczeniem od kradzieży, które się nigdy nie niszczy ani nie ma z nim problemów, Mitsubishi eklipse z kartą rabatową do której jest przyczepiony GPS w razie zagubienia/kradzieży i z gwarancją gdyby się zniszczyła. Karta ta umożliwia tankowanie samochodu za darmo.

Jak to zniszczycie? xd

Marka Mitsubishi splajtuje a wszystkie Mitsubishi eklipse zostaną zezłomowane? XD

Ja bym chciał wykałaczkę do zębów :D

Marka Mitsubishi splajtuje a wszystkie Mitsubishi eklipse zostaną zezłomowane? XDJa bym chciał wykałaczkę do zębów

Ale się postarałeś !

A co do Twojego marzenia... Nie masz zębów i nakłuwasz sobie dziąsła, przez co się wykrwawiasz i padasz.

marzenie: GTA 4, ale nie musicie się wysilać, bo jutro będę miał, więc jestem ciekaw jak to rozwalicie.

Moim marzeniem jest to, żeby były nowe odc Friends

mialbyc nagrany 1 odcinek, dawali kazdemu z aktorow po 1mln dolarow ;) ale aktorzy sie nie zgodzili, jesli chcesz to mozesz poogladac Joey'a w jego serialu Joey ;) nie jest tak dobry jak przyjaciele ale mozna poogladac :)

Chciałbym mieć szybszego Neta do 1 Gb/s ;)

Dostajesz, akurat wtedy gdy średnia netów to 1 TB/s (lol)

Nikt nie rozwalił marzenia Kuboszka to ja to zrobie: Dostajesz GTA IV, które nie działa i ma ponad 1000 wirusów...

Moje marzenie to zamknięcie wszystkich 72 Oblivion Gate w TES IV: Oblivion. I oczywiście użycie wszystkich kamyczków w nagrodę na moim Sword of Daedra Flames :P