Niszczenie marzeń

Więc ściągnąłeś boty, a te ograły cię do zera ;)

Chcę trzy widelce i dwie łyżki.

i dostałeś ale połamane ^^ (bo były plastikowe)

ja chce być adminem na wszystkich serverach w CS:S

Zostajesz adminem ale po tygodniu trafiasz do psychiatryka bo dzieci neo i pedobear zniszczyły Twoje poglądy na świat.

Chciałbym pozbyć się arachnofobii

Zostajesz adminem ale po tygodniu trafiasz do psychiatryka bo dzieci neo i pedobear zniszczyły Twoje poglądy na świat. Chciałbym pozbyć się arachnofobii

Pozbywasz się jej, przez co Twój świat staje się nudny, kurczaki przestają skakać, palce się zginać, a pudełka po zapałkach władają uniwersum zepsutej kiełbasy. Kiełbasa pochodzi z zachodu, co powoduje globalne oniemczenie Polski i opolczenie Niemiec. A ponieważ niemcy nie lubią Opola niszczą cały świat.

Chciałbym być normalny xD

Pozbywasz się jej, przez co Twój świat staje się nudny, kurczaki przestają skakać, palce się zginać, a pudełka po zapałkach władają uniwersum zepsutej kiełbasy. Kiełbasa pochodzi z zachodu, co powoduje globalne oniemczenie Polski i opolczenie Niemiec. A ponieważ niemcy nie lubią Opola niszczą cały świat.Chciałbym być normalny xD

I stajesz się normalny jednak pan dres s13zv4.png daje ci porządne wp***dol za kare.

Chcę by na Polske jebła bomba, teren był napromieniowany, a ja chciał bym biegać z kałasznikowem po ulicy, i napierdalać przypadkowych ludzi, pod pretekstem że byli zarażeni

I stajesz się normalny jednak pan dres daje ci porządne wp***dol za kare.Chcę by na Polske jebła bomba, teren był napromieniowany, a ja chciał bym biegać z kałasznikowem po ulicy, i napierdalać przypadkowych ludzi, pod pretekstem że byli zarażeni

Sam byś był zarażony. Więc dostałbyś kulkę pierwszy.

Chciałbym zjeść bananowego pluszaka o kształcie gąbczastej lambdy.

Nie znaleziono odpowiedników.

Chcę mieć w Aionie all możliwe klasy na lvl 55 ubrane na conajmniej DP (dla nieogar- Dark Poeta).

Miałeś ale GM stwierdził że to nie realne i Cię zbanował po czym poddał Twoje postaci torturom, wyjawiły wówczas one iż źle je traktowałeś oraz onanizowałeś się przy nich za co otrzymałeś wjazd na chate od ruskich i zniszczyli Ci twoje nowe drzwi od domu.

Chcę odstawić L2

odstawiasz l2 ale wychodzi l3 od którego się uzależniasz i niemożesz go odstawić

chcę ruskiego ak47

W prezencie dostejesz 3 kulki w klate z tej broni.

Chcę dogonic swoje plecy.

W prezencie dostejesz 3 kulki w klate z tej broni.Chcę dogonic swoje plecy.

Doganiasz i życie traci sens.

Chciałbym mieć płukanie okrężnicy xD

Niestety jesteś zdrowy .... :(

www.mmorpg.org.pl będzie międzynarodowym znanym serwisem o grach MMO.

I serwis trafi fala tsunami dzieci neo.

Chcialbym mieszkac sam w kawalerce.

W konkursie rady miejskiej wygrałeś kawalerkę.

Razem z 20 osobami i teraz mieszkacie tam razem.

Chcę żeby nie sniła mi się BUKA!

Buka przestaje ci się śnić lecz zaczyna cię odwiedzać w nocy Pedobear i myśli że jesteś kobietą.

Chce znać odpowiedzi na wszystkie testy jakie będe pisać w przyszłość

Dostaniesz te odpowiedzi, lecz tydzień później wejdzie reforma i wszystkie zostaną zmienione :)

Chciałbym zagrać na forumowym serwerze minecrafta.

Pograłes 5 minut i...

Chciałbym spotkać ładną niemke

Po pijaku taką spotkałeś, ale gdy już wytrzeźwiałeś okazało się że jednak ma urodę niemek.

Chciałbym zrobić 10 killstreak w BFBC2 na moim kumplu Dzichader

Udaję ci się to po czym kolega w zawiści oskarża cię o cheaty, obraża się na ciebie. Przestajecie się widywać, a ty w rozpaczy chcesz się powiesić na suchym drzewie. Drzewo wywraca się, a jedno z zaostrzonych końców trafia w płuco. W efekcie konasz w męczarni.

Chcę mieć 3 jaja.

Masz trzy jaja lecz wielka metalowa kaczka grozy pożera je w kanapce z pasztetową (tak, jestem nienormalny)

Chce chcieć