No i chcesz ale od tego chcenia ci się odechciewa.
Chcę się na kimś wyżyć. Najlepiej na jakimś gnoju maltretującym zwierzęta, a w szczególności koty albo świnki morskie.
No i chcesz ale od tego chcenia ci się odechciewa.
Chcę się na kimś wyżyć. Najlepiej na jakimś gnoju maltretującym zwierzęta, a w szczególności koty albo świnki morskie.
Naklupałeś Grognakowi ale dziwnym trafem przy kulminacyjnym ciosie nie zobaczyłeś że wbiega przed ciebie dziewczyna
Chciałbym aby cały świat dowiedział się o tym co znajduje się w parówkach :PP
Gdy ludzie dowiadują się co znajduję się w parówkach zaczyna się głód.Mają wstręt do wszystkiego gdy nagle wielka mechaniczna kaczka grozy chce ich ocalić lecz jego też obrzydziły parówki.Więc na pomoc ruszył magiczny jednorożec z krainy puszystych kotków lecz i on nie pomógł.A tak naprawdę to był sen bo już dawno wszyscy wiedzieli co tam jest
Chce aby Wielka Mechaniczna Kaczka Grozy zapanowała nad światem przez co nic nie mogło by się jej stać !
Mechanicznej Kaczce kończą się zwykłe baterie bo szkoda jej było kasy na Dżjurasely.
Chciałbym żeby nikt nigdy nie napisał na tym forum co do cholery jest w tych parówkach..
@down przegrałeś!! Moje marzenie się spełniło. Miało nie być być napisane, a nie powiedziane.
Jednak nie napisali, ale ogłosili to na vt.
Ja chcę latać
Latasz ale tylko minute. Później spadasz na beton i giniesz.
Chcę dostawać gry za darmo.
No i dostajesz co roku jedną grę. Niestety po 2 latach Mikołaja strącają siły powietrzne USMC i koniec z choinkowymi prezentami.
Chcę siłować się z wielkim piwożernym zniekształconym mutantem którego zwą broda.
No i się siłujesz lecz nagle broda używa niedozwolonego chwytu AVE a on niszczy ci głowę na małe kawałki które potem zjada Wielka Mechaniczna Kaczka Grozy
Chce odkryć co dostaniemy po zmieszaniu dichormianu potasu z heksametylenotriperoksydiamina (dla nie znających zaawansowanej chemii z nadtlenkiem urotropiny albo inaczej nadtlenkiem heksaminy)
Sól
Chce by mój komp dał rade pociągnąć Call of Duty: Black Ops na full detalach bez lagów
[ ]
Brak Twojego marzenia.
Chcę dostać nic
Nie dostajesz nic ale dostajesz bana na ip i nie możesz udzielać się na tym forum.
Chcę znaleźć sposób na nude
Nie dostajesz nic ale dostajesz bana na ip i nie możesz udzielać się na tym forum.Chcę znaleźć sposób na nude
No cóż,znajdujesz sposób na nude.
Ale niestety, gorzej dla ciebie. Twój wyczyn odbił się bardzo dużym echem w mediach. Niestety, usłyszeli o nim także panowie w czarnych garniturach. 7:00 rano, dzwonek do drzwi. Jesteś zaspany. Myślisz sobie "może sobie pójdzie". Drugi dzwonek. Dalej leżysz. Przy trzecim myślisz sobie "Dobra otworze". Lukasz przez wizjer - jedyne co zobaczyłeś to lufe laser pistola wycelowaną w twoje drzwi. Ale sukink*ty niewiedziały z kim mają do czynienia. Robisz piękny unik, strzał przeszywa drzwi na wylot, łapiesz szybkim ruchem płaszcz, spodnie, bluze, buty, czyste skarpetki i majtki. Zwinnym susem przedostajesz się do okna (po drodze się ubierając). Wychodzisz na schodzy przeciwpożarowe. Prowadzą one tylko w góre. Zwis, lecisz na dach. Helikopter. Pomoc, czy zagłada? Ktoś spuszcza drabine, panowie w black suitach są tuż za tobą, nie zastanawiając się długo, łapiesz oburącz drabinke. Helikopter wznosi się w powietrze. Twoją głowe zaprzątają różne myśli kim byli Black Suit's people, dlaczego ktoś ci pomaga, co to ku*wa jest?
Coming Soon 23.11.2010. Do zobaczenia w twoim kinie.
Chciałbym, by chciał chcieć.
Chciałbym, by chciał chcieć.
Lecz On cieć nie chcieć chcieć.
Chciałbym znokautować szefa i aby po fakcie dał mi podwyżkę!
@Down
Nie raz się w mordę dostało, ale podwyżka jest, więc życzenie spełni się! Jutro się sprawdzi w praktyce
Nakautujesz szefa i dostajesz podwyżkę ale twoi koledzy są wściekli i ciebie nokautują.
Chcę wycieczke do Japoni.
niestety panuje tam epidemia
Chce cale eq Soul na 100 LVL w Battle of Immortals ;]
I dostaniesz ją ale samolot będzie mieć wypadek i umrzesz razem z ludźmi w tym samolocie.
Chcę ważyć 10000t
Ważysz tyle przez co stajesz się większy od Słońca, zamieniacz się w czarną dziurę i pochłaniasz wszychświat.
Chcę mieć nowe PSP.
No i Dostajesz nowiutkie PSP z BlackMesY ,klikając 'X' dostajesz bana na PSP za free.
Chciałbym wreścię dostać te 1kk qpotato cash!
Wchodzisz na konto qpotato a tam -1kk qpotato cash ktore musisz oddac i wszystkie postacie zostana skasowane we wszystkich grach doputy nieoddasz kasy.
chcial bym miec Guild Wars 2 i miec najwiekrzy lvl i eq