Niszczenie marzeń

No i bedzie ale ty niestety dostajesz bana na zawsze. Ja Chce Najeb..... się jak świnia i leżeć gdzieś w rowie B)

tego nawet nie muszę niszczyć, wystarczy, że wstaniesz następnego ranka w tym rowie ;)

chcę by już było lato

i jest lato ale anomalie pogodowe powdóją śnieg i tajfuny zawsze koło ciebie

Ja chce być Turasem:D

i jest lato ale anomalie pogodowe powdóją śnieg i tajfuny zawsze koło ciebieJa chce być Turasem:D

Zostales slicznym turasem... ale straciles swoja brode...

a ja chce Pozdro 600 :)

i dostajsz ale............od pedałkow

Ja chce zeby microsoft wybrał mnie na swojego szefa :D

jestes szefem, ale tak nieudolnie prowadzisz firme, ze po tygodniu pada, a ty masz pare mld do splaty (oczywiscie, nie masz z czego splacic).

chce zeby dzialal mi prawy klawisz myszki -.=

jestes szefem, ale tak nieudolnie prowadzisz firme, ze po tygodniu pada, a ty masz pare mld do splaty (oczywiscie, nie masz z czego splacic).chce zeby dzialal mi prawy klawisz myszki -.=

I zadziala... po kupnie nowej myszki ;D

A ja chce by juz wyszedl Operation Flashpoint 2(przelozyli znow na lipiec... a mialo byc juz w kwietniu ;/ )

wychodzi of2 i sie okazuje, ze ma takie wymagania, ze ci nie chodzi. kupujesz nowy sprzet za pare k i sie okazuje, ze gra jest masakrycznie syfna.

chce zwiedzic madryt ;ff

No i zwiedziłeś ale podczas wycieczki napadły cie Murzyny I z obitym ryjem wróciłeś do polski :PP

Ja chce Dostac Te nowe mmorpg :)

Dostałeś, ale kiedy je uruchomiłeś, wpisałeś Login i Hasło wyskoczyła Ci ramka, że dla Europy dostęp zabroniony :D

Ja Chce mieć 2 tygodnie wolnego...

I Dostałeś ale po 2 tygodniach wpłacili kaucje i wyszłeś z wiezienia

Ja Chce Dostać Majtki Nike :mellow:

I Dostałeś ale po 2 tygodniach wpłacili kaucje i wyszłeś z wiezienia Ja Chce Dostać Majtki Nike

I otrzymałeś je! Mało tego - były tak zniszczone że do użytku nadawała się jedynie gumka :D A tak btw...

1.Wyszedłeś nie wyszłeś

2.Twojej puenty nie zrozumiałem ;o

3.W tym temacie można pisać następny post tylko gdy min. dwie osoby wypowiedzą się przed tobą.

(Przykład)

Ja

Ktoś

Ktoś

Ja

Marzę o passach do konta R3m4ke'a (;d)

@Down

Dobra, fajnie ale nie napisałeś czo byś chciał ;)

//Marzysz synek :P - R3m4ke

i dostajesz ja ale z tak niewiarygodnego źródła iz sa one nie prawidłowe i po wpiesaniu tego hasła wyskakuje "you insert incorect pasword= ban pernament"

Fenikx a o czym marzysz ?? :D

Fenikx a o czym marzysz ??

Ja chce by fenix napisal co chce ;D

I napisał do ciebie Ty stara jeb.... kur.... suk.... nie myta szmato wydymana.

A ja chce żeby wszystkie moresy się zaczęły myć xD

moresy zaczynaja sie myc ale ... zabraklo mydelka :lol:

ja chce xboxa 360.

Poszedłeś kupić X360 ale w domu gdy otworzyłeś pudełko okazało się że kupiłeś komodore :D

Ja chcę nowy mikrofon

I dostajesz podłączasz go i okazuje się ze jest zepsuty.

Ja chcę butelkę wody

Odkręcasz butelkę, i okazało się że to była woda w proszku. :D

Ja chcę żeby Andrzej Sapkowski napisał 6 tom "Wiedźmina". :P