No i bedzie ale ty niestety dostajesz bana na zawsze. Ja Chce Najeb..... się jak świnia i leżeć gdzieś w rowie
Niszczenie marzeń
tego nawet nie muszę niszczyć, wystarczy, że wstaniesz następnego ranka w tym rowie
chcę by już było lato
i jest lato ale anomalie pogodowe powdóją śnieg i tajfuny zawsze koło ciebie
Ja chce być Turasem:D
i jest lato ale anomalie pogodowe powdóją śnieg i tajfuny zawsze koło ciebieJa chce być Turasem:D
Zostales slicznym turasem... ale straciles swoja brode...
a ja chce Pozdro 600
i dostajsz ale............od pedałkow
Ja chce zeby microsoft wybrał mnie na swojego szefa
jestes szefem, ale tak nieudolnie prowadzisz firme, ze po tygodniu pada, a ty masz pare mld do splaty (oczywiscie, nie masz z czego splacic).
chce zeby dzialal mi prawy klawisz myszki -.=
jestes szefem, ale tak nieudolnie prowadzisz firme, ze po tygodniu pada, a ty masz pare mld do splaty (oczywiscie, nie masz z czego splacic).chce zeby dzialal mi prawy klawisz myszki -.=
I zadziala... po kupnie nowej myszki ;D
A ja chce by juz wyszedl Operation Flashpoint 2(przelozyli znow na lipiec... a mialo byc juz w kwietniu ;/ )
wychodzi of2 i sie okazuje, ze ma takie wymagania, ze ci nie chodzi. kupujesz nowy sprzet za pare k i sie okazuje, ze gra jest masakrycznie syfna.
chce zwiedzic madryt ;ff
No i zwiedziłeś ale podczas wycieczki napadły cie Murzyny I z obitym ryjem wróciłeś do polski :PP
Ja chce Dostac Te nowe mmorpg
Dostałeś, ale kiedy je uruchomiłeś, wpisałeś Login i Hasło wyskoczyła Ci ramka, że dla Europy dostęp zabroniony
Ja Chce mieć 2 tygodnie wolnego...
I Dostałeś ale po 2 tygodniach wpłacili kaucje i wyszłeś z wiezienia
Ja Chce Dostać Majtki Nike
I Dostałeś ale po 2 tygodniach wpłacili kaucje i wyszłeś z wiezienia Ja Chce Dostać Majtki Nike
I otrzymałeś je! Mało tego - były tak zniszczone że do użytku nadawała się jedynie gumka A tak btw...
1.Wyszedłeś nie wyszłeś
2.Twojej puenty nie zrozumiałem ;o
3.W tym temacie można pisać następny post tylko gdy min. dwie osoby wypowiedzą się przed tobą.
(Przykład)
Ja
Ktoś
Ktoś
Ja
Marzę o passach do konta R3m4ke'a (;d)
@Down
Dobra, fajnie ale nie napisałeś czo byś chciał
//Marzysz synek - R3m4ke
i dostajesz ja ale z tak niewiarygodnego źródła iz sa one nie prawidłowe i po wpiesaniu tego hasła wyskakuje "you insert incorect pasword= ban pernament"
Fenikx a o czym marzysz ??
Fenikx a o czym marzysz ??
Ja chce by fenix napisal co chce ;D
I napisał do ciebie Ty stara jeb.... kur.... suk.... nie myta szmato wydymana.
A ja chce żeby wszystkie moresy się zaczęły myć xD
moresy zaczynaja sie myc ale ... zabraklo mydelka
ja chce xboxa 360.
Poszedłeś kupić X360 ale w domu gdy otworzyłeś pudełko okazało się że kupiłeś komodore
Ja chcę nowy mikrofon
I dostajesz podłączasz go i okazuje się ze jest zepsuty.
Ja chcę butelkę wody
Odkręcasz butelkę, i okazało się że to była woda w proszku.
Ja chcę żeby Andrzej Sapkowski napisał 6 tom "Wiedźmina".