Jest już 29 marca niestety twoja kobieta zmieniła zdanie.
Ja chcę oryginalnego crysisa :>
// to se kup HAHAHA ok mozna wracac do gry
- Spawn ^^
Jest już 29 marca niestety twoja kobieta zmieniła zdanie.
Ja chcę oryginalnego crysisa :>
// to se kup HAHAHA ok mozna wracac do gry
- Spawn ^^
No i dostajesz na dzień dziecka od mamy, ale jak to mamy...kupiła nie ta grę
Ja chcę żeby w centrum Warszawy wyje..ła bomba xD
bomba wybucha w centum warszawy i calkiem przypadkiem dzieje sie to pod twoim samochodem (oczywiscie, nie musze mowic, ze wlasnie w nim siedzisz)
chce, zeby real madrid wygral w tym roku lige mistrzow i zdobyl lige hiszpanska.
królewscy wygrali w ligę mistrzów oraz wygrali rozgrywki ligowe... jednak na wierzch wyszły ich powiązania z niejakim "fryzjerem", odebrano im puchar LM i zdegradowano do 3 ligi
A ja chcę Azjatkę w szafie
W szafie znajdujesz azjatkę, niestety okazuje się, że jej chirurg plastyczny zapomniał o usunięciu "jej" męskiego przyrodzenia
Chcę wycieczkę do Kolumbii.
i masz wycieczke do kolumbi lecz złapałes tam jakiegos SYFA i juz z niej nie wraczasz
Ja chce lvl M33 (145) w 12 sky!!!
Dostajesz ten lvl lecz po 5 min kasują server.
Ja chce pistolet na wode
I dostajesz lecz z pękniętym bakiem
ja chcę pierogi z grzybami
I dostanisz tylko że z muchomorkami
Ja chcę żeby temu podemną uschły jądra
Nie uschły
to ja chcę 2 za***iste kobitki
przychodzą 2 babcie po 50 i cie zaczynają nazywać synku
ja che motor apprile RX-50
dostajesz fajny motor wszystko w nim jest ale okazuje się że na świecie niema już benzyny
Ja chce zapalniczkę która daje 10 metrowy płomień
Dostałeś. lecz trzymałeś jąnnie tą stroną i wypaliło Ci h*************
Ja chcę :huh:
... żeby pod avatarem widocznym dla wszystkich ego kto to odpowie na ten post było napisane, że...
:huh:
... że jest idiotą.
w końcu rada europy postanowiła skasować wszystkie awatary na całym świecie włącznie z podpisami jesteś debilem
ja che zapobiec globalnemu ociepleniu
w końcu rada europy postanowiła skasować wszystkie awatary na całym świecie włącznie z podpisami jesteś debilemja che zapobiec globalnemu ociepleniu
I zapobiegles... niestety nastala epoka lodowcowa.
A ja chce wiosne!!!... Quadem nie da sie jezdzic po metrowym sniegu ;/
i przyszła wiosna, cały śnieg stopniał.... a na wierzch wyszły wszystkie psie kupy, było ich tyle, że nie dało się po trawie przejść, a co dopiero quadem jechać
Chcę jak to śpiewali Blenders ...ciągnik, czarny ciągnik
Dostałeś ciągnik - a mało tego - dostałeś tym ciągnikiem :>
Chcę zagrać we wszystkie gry z tematu "Pozazdrościć"
Dostałeś ciągnik - a mało tego - dostałeś tym ciągnikiem :>Chcę zagrać we wszystkie gry z tematu "Pozazdrościć"Przepraszam za double
Kiedy już wygrałeś wszystkie gry z tematu "Pozazdrościć" zdążyły się już tak zestarzeć, że każdy je już ma za 19,99 w "Kolekcja Klasyki"
Chcę się w końcu nauczyć pożądnie grać w CSa XD.
stajesz sie calkiem niezlym graczem CS. Szkoda, ze nikt wiecej juz w to nie gra (cwiczyles tak dlugo, ze wszyscy przestali grac)
chce pieska ;fff
dostałeś pieska.... chwila... eeee... a gdzie..... eeee.... to jednak suczka.
chcę licencję na zabijanie