Dostajesz ją, lecz znikąd dostajesz fireballem i sam zostajesz zabity
Cheeeeeeeee ŚWIĘTEGO SPOKOJUUUUUUUUUUUUUUUU
Dostajesz ją, lecz znikąd dostajesz fireballem i sam zostajesz zabity
Cheeeeeeeee ŚWIĘTEGO SPOKOJUUUUUUUUUUUUUUUU
i dostajesz o zaraz po swojej smierci
Ja chce zeby tego podemna głowa nie rozbolała od myslenia
Niestety nie rozbolała bo ja nie mtsle tylko przetwarzam dane
Chce żeby wszyscy chińczycy byli czarni
I stają się czarni ale przez to maja większe penisy od Ciebie Xd
Ja chcę aby gry znów przynosiły mi radość.
Zaczynasz odczuwać radość płynącą z gier, niestety rozwalił ci się komputer i jesteś zrozpaczony dwa razy bardziej.
Chciałbym Mitsubishi eclipse
Dostajesz Mitsubishi eclipse ................................................. po przejściu NFS:U
Ja chcę mieć tatuaż na całe ciało
I masz, ale z wizerunkiem braci Kaczyńskich oraz okazało się, że igła była skażona i masz HIV
Ja chcę żeby wszystkich niemieckich seniorów strzelił "<====3"
paf! Paf! Paf! Paf!.............................................
uuuuups!
oberwał Luqe.
Ja chce żeby wszedł dodatek do Simsów: "....: Reset Kompa" )i po 10 sekundach po instalacji resetuje sie komp. He! He! :lol:
[szyderczy Śmiech] )
:lol:
I wychodzi ale zamiast resetować inne kompy resetuje tylko twój
Ja chce mieć codziennie inną azjatkę na noc
paf! Paf! Paf! Paf!............................................. uuuuups! oberwał Luqe.Ja chce żeby wszedł dodatek do Simsów: "....: Reset Kompa" )i po 10 sekundach po instalacji resetuje sie komp. He! He! :lol: [szyderczy Śmiech] )Szyderczy Śmiech bez głosu :lol:
Co koles...
I wychodzi ale zamiast resetować inne kompy resetuje tylko twój Ja chce mieć codziennie inną azjatkę na noc
I co noc przychodzi do ciebie nowa azjatka! Puka do twoich drzwi, ty otwierasz, patrzycie sobie w oczy, nastaje romantyczny klimat i po pięciu sekundach dostajesz od niej w twarz!
I tak codziennie ;>
Chciałbym aby neostrada zbankrutowała.
Niestety to się nie uda bo istnieją takie dzieci które będą grać w tibie
Chciałbym żeby istniał komp taki ze cie przenosi do sieci i ty robisz co chcesz postacią i atakujesz swoim indywidualnym sposobem walki
JUż istnieje nazywa sie LSD lub grzybki
Chciałbym milion ojro
masz milion ojro ale jest dziura w budżecie i prezydent od każdego obywatela zabiera mu milion ojro
ja chciałbym żeby administratorzy usuneli ten temat (oczywiście żart tylko żeby do tematu było fajnie )
;)masz milion ojro ale jest dziura w budżecie i prezydent od każdego obywatela zabiera mu milion ojroja chciałbym żeby administratorzy usuneli ten temat (oczywiście żart tylko żeby do tematu było fajnie )
Twoje marzenie się spełnia ale chce usunac je mod, po krótkim zastanowieniu mod usuwa tylko twoje posty z calego forum ^^
A kto zniszczy moje marzenie?
Chce zeby Ufo zaatakowalo szwabów
Ufo atakuje szwabów ale gumkami recepturkami i ich szefunio potyka się o kamień i spada na wszystkich swoich ufiaków
chciałbym być nieśmiertelny
Będziesz ale tylko 1 min Ja chce znaleźć jakiegoś fajnego Mmo który mnie wciągnie.
Znajdujesz ale po odpaleniu serwery zostają zamknięte a gra R.I.P
to ja chce żeby wielki niedźwiedź grizzly zabił Chmarusa xD
Może i zabije Chmarusa po czym przyjdzie kolej na ciebie.
Chce być napakowany jak Pudzian,nie używając sterydów.
Jesteś napakowany jak pudzian bez sterydów ale przejechał Cie autobus i masz złamany kręgosłup
No to ja chce chcę mieć grupę stały bywalec (a właśnie co trzeba zrobić żeby być stałym bywalcem??)