Nowi bywalcy!

Cześć!

Postanowiliśmy w końcu docenić jakoś tych, którzy tak długo i tak lojalnie z nami siedzą! Nowa ranga "Bywalec". Nowy kolor. Prestiż. Respekt.

Z puli tych ludzi w przyszłości będziemy wybierać Stałych Bywalców :)

Tak wiem, że kolor obrazka rangi jest taki sam jak Stałego, ale ranga stałego zostanie zmieniona na kolorek czerwony!

Szlachetni wybrani:

kinya11

Rogu aka stary Magar

Maqes

WagonKurde

Takeshi

DeimonD

Sheitah

Oczywiście, jeśli uważasz, że zasługujesz na tę rangę to pisz tutaj, rozpatrzę. Oczywiście nie chcę nagle dać rangi 100 osobom, więc aktualnie tych 5 osób to praktycznie maks (po rozpatrzeniu osób, którzy chcieliby może dodam 1-2 osoby). Oczywiście jeśli komuś nie odpowiada tego typu 'wyróżnienie' to wystarczy napisać i nie będzie problemu. : )

Myślę, że zasługuję, lecz nie zależy mi na tym tak bardzo. Chociaż co mi to da? Co to zmieni w moim życiu?

Niby jestem uzależniony od tego Forum, ale nie wiem.

Niby wypowiadam się w wszystkich tematach związanych z Forum, ale co z tego?

Niby jestem walnięty, ale myślę że tak pozytywnie. No zdarza się.

Chociaż jestem pomocny, ale może za słabo pomagam?

Nie wiem, nie wiem, nie wiem.

Pozostawiam sprawę do rozpatrzenia. Chociaż zróbcie jak chcecie.

Gratuluję wybranym :) Ja jestem pewnie jeszcze zbyt krótko by zasłużyć na takie wyróżnienie :(

PS: Srytek miszczu masz moje błogosławieństwo :D

Jakie wymogi do tej rangi??

Teraz za łatwo jest, kiedyś było trzeba zrobić coś złego albo dobrego dla forum.

Jak dla mnie na logikę stały bywalec powinien być od określonej ilości postów.

Btw. Serio Takeshi? Chyba pierwszy raz widzę jego nick na oczy, aktywny też jakoś nie jest.

Czy to $$ podziałały na Twój wybór Salek? :D

A dziękuje bardzo. Pochwalę się ludziom na ulicy.

Salek, pytanko: kto wybrał taki kolorek? Strasznie daje po oczach, podoba mi się :*.

admin_ico.png
Ja wybrałem żółty, a Wawszyn powiedział żeby była pastelowa żółć, to wyszło coś takiego :x - S.

fajnie to wygląda, congratulations wybranym! szczególnie przewodniczącemu klubu anime Maqesowi

Jak dla mnie na logikę stały bywalec powinien być od określonej ilości postów.

Właśnie tak jest :)

A nie powinno tak być

Wybraliście tam 2 sojuszników anime, dajcie tam vampirax4 dla równowagi mocy. Teraz anime opanuje forum :lol:

@xen0n Umiesz czytać ze zrozumieniem? (Stałych) bywalców wybierają admini.

xen0n, to dlaczego Takeshi z 300 postami ma? Błędna ta teoria. :) Co by nie offtopować to dodam, że Maqes, przewodniczący klubu anime zacznie podbijać forum anime, jak muzułmanie Francję. :v

Można spodziewać się zamachu na "Hydepark" jak na Charlie Hebdo

nie mniej jednak, gratulacje, rzeczywiście zasłużone osoby stażem (wystarczy spojrzeć na date rejestracji), tylko nie wiem kto to ten Takeshi

@Civil W hydeparku nie naliczają się posty.

Kolega Salka.

Graty wielkie :D
Ja tyle lat tutaj siedzę, piszę, czytam i nic :>

Ajjj będzie ból d*py teraz hahaha :D

2@ up może na Ciebie kiedyś też przyjdzie czas jak i na mnie ;p

I raczej to nie zależy od postów bynajmniej. Gratulacje dla "wybrańców" hehe

Gratulacje! Wielkie wyróżnienie, ładny kolorek :3 A czym różni się "Stały Bywalec" od "Bywalca"?

Hmm czemu Takeshi dostał bywalca? Nie żeby coś, ale więcej aktywności to już widzę u Ksarou.