Nowi bywalcy!

@New nie muszą :D

@Enarion każdy chce kolorek, każdy chce się wyróżniać :P

@matis208 w sumie to niczym, ale "Bywalca" dostały osoby z bardzo długim stażem na forum a "Stałego Bywalca" przydzielali chyba tak o albo dalej przydzielają

moim zdaniem rangi na forum powinny być bardziej "elastyczne" wróć raczej powinno być ich trochę więcej, zawsze w pewien sposób użytkownicy będą mogli spasować się do grupy(np. grupa gildiowa czy zrzeszająca graczy z danej gry czy nawet wspomniany klub anime :D ) nie musi być to od razu festiwal kolorów, zwyczajnie grupa ( zmiana banneru też spoko sprawa) - byłoby inaczej, bez większej monotonni :P niemniej jednak dobrze zobaczyć kolejną grupe

Było by zabawne widzieć zamiast użytkownik " członek kółka anime" albo "Kuc" :D

@Skrytek ja się nie nadaję, za dużo warnów. xD

Tak proponuję zrobić grupę anime, oraz antyanime. Ciekawe jakby wpływałoby na pracę moderatorów, więcej postów ?

Ojej, nie spodziewałem się

2@ up może na Ciebie kiedyś też przyjdzie czas jak i na mnie ;p

Może, może. Nawet nie wiem czemu, ale bym chciał coś takiego. Nic to nie daje, ale morda mi się by cieszyła. Ot mała rzecz a ile radości. Problemów nie stwarzam, w konkursach udział swój miałem (5 lecie portalu, opowiadanie o założeniu portalu w klimacie fantasy, może ktoś pamięta :D)

@DD ciekawe jakby zrobić grupę DotA2 i LoL i jak to wpłynie na prace modów

i tak jak powiedział Sheitah, mała rzecz a cieszy :)

Jak by się nad tym zastanowić to tylko baner i kolor. Nic wielkiego może i cieszy, ale po tygodniu dwóch nie zwracałbyś na to uwagi.

Sheitah witamy w gronie bywalców. :)

e: Ciebie również DeimonD, nie wiem jak mogłem Cię pominąć, pomimo tego, że jesteś z nami troszkę krócej niż reszta to wszędzie Cię pełno... :D

Podziękował bardzo, you make my day sir :D

ps. Jeśli mogę wtrącić, to napisz "bywalec" w grupie przy avatarze, jest zbyt jasny, ledwo go widać :P

Sheitah u mnie widać go wyraźnie, może to wina jasności w Twoim monitorze? ;p

Ojej dziękuje :)

Mi to wygląda tak :<

Różnica pomiędzy Bywalcem a Stałbym Bywalcem jest taka, że Stali mają dostęp do pewnego magicznego miejsca... :>

@UP

Sheitah używasz Naszej zbugowanej/niedopracowanej/słabej (wybrać sobie) skórki.

skórke zmień na standardową, powinno być lepiej

Ja bym chętnie przygarną takiego bywalca byłoby się czym w szkole chwalić :D

O, a myślałem, że to jest nowa. No to ładuje "Infinite dark". Dzięki :)

A dzięki!

Z tym kolorem to nic innego jak tylko w strone słońca!

Ale taki zwykły troche ciemniejszy żółty by był lepszy bo faktycznie daje po oczach.

I tak szczerze to, który z was towarzysze forum o mnie pamiętał ? :P

A dzięki!Z tym kolorem to nic innego jak tylko w strone słońca!Ale taki zwykły troche ciemniejszy żółty by był lepszy bo faktycznie daje po oczach.I tak szczerze to, który z was towarzysze forum o mnie pamiętał ?

MMOPLAYA nigdy nie zapomina. *mafia*

Myślę, że większość i tak mrzy o randze, której dostąpił między innymi VampirLord.

O kurde. Z takim napisem "bywalec" w żółtym prostokacie to chyba z +10 do lansu na dzielni. :-P