Nowi bywalcy!

A o mnie to już nikt nie pamięta :v, ale to pewnie przez warny. Nie, nie jestem skromny :v

#Gothur#zasługuje#tak

Gothur

rok sie staaram zeby dostac stalego bywalca i nic, co ja powiem rodzicom znowu cała rodzina zawiedziona nie bede mogl spojrzeć w oczy.... ;___;

Większość, to ludzie z kółka animków.

Przypadek?

Salek to animuminata.

I przez to, ta sprawa jeszcze bardziej śmierdzi.

Najpierw Bax, teraz to...

Nie wspominaj o Baxie. Bax nie istnieje, nie drążcie już tego tematu....

Ajron, dlaczego większość nie zasługuje?

Jak piszesz, że ktoś nie zasługuje to napisz chociaż kto... Taki temat przyda się na kilka następnych dni jako "afera" :D

A co ze mną? Polska się o mnie upomni!

I tak nie maja dostepu do karczmy, huehuehue!

Kongretylejszyn wybranym :) Niech moc będzie z Wami.

Gratulacje!:D

PS. Długa droga jeszcze przede mną... :P

Napisz dzis w nocy tysiac postow i udawaj, ze jestes tu rok.

Napisz dzis w nocy tysiac postow i udawaj, ze jestes tu rok.

Byli tacy co próbowali z tego co pamiętam.

I tak nie maja dostepu do karczmy, huehuehue!

Najlepsze miejsce :)

Ale jak by bylo dla każdego… już by takie fajne nie było.

Tak szczerze to wielkie dzięki za ten głupi, świecący się napis pod awatarem.

Dzięki temu wyróżnieniu zdałem sobie sprawę ile czasu spędziłem na tym forum i ile postów tutaj nałupałem.

Gdy pierwszy raz tutaj zawitałem od razu zauważyłem te wasze wielkie afery, kłótnie, problemy, ważne sprawy i masę popapranych postów pisanych dziesiątkami dzień w dzień przez oczadziałych użytkowników.

Momentalnie zdałem sobie sprawę, że kolegi to ja tutaj nie znajdę, a jeżeli chodzi o jakikolwiek lepszy kontakt z kimkolwiek to ze świecą szukać.

Początek miał być prosty... strzele sobie na forum kilka fajnych postów na temat gry, w którą aktualnie gram i na której się znam, a w zamian otrzymam pomoc w tym w czym aktualnie jestem d*pa.

No i się zaczęło... tygodniami, miesiącami post za postem, woda z głowy, czerwona papa i powolnie wyrastające rogi równocześnie z równie szybko rosnącymi pięściami by kogoś z was z tego monitora wyciągnąć.

W życiu bym nie pomyślał ile nerwów człowiek może stracić pisząc na forum z osobami, których nie znam, nigdy nie widziałem i znając życie nie lubię.

Minęło trochę czasu, a z mojego punktu widzenia wielki szał na MMO mija i ja dalej tutaj siedzę i się z wami użeram... ale jest jakoś tak lepiej, łagodniej, milej, i swojsko.

I teraz pytanie o co tu chodzi?

Pewno o to, że ludzie w tych czasach raczej tracą umiejętność normalnego kontaktu z innymi ludźmi w realu i większość osób, która zabierała mój czas poza komputerem najnormalniej w świecie poszła w cholerę, a jednak kontakt z ludźmi potrzebny. Ja osobiście mam strasznie trudny i ciężki charakter ( z tego co wiem, ale osobiście mam co do tego inną teorie ) i jakikolwiek kontakt z człowiekiem raczej kończy się marną znajomością więc uczepiłem się tego forum jak menda jajek i ssam.

Dochodzę też do wniosku, że osoby, które na dłużej pozostały na tym forum również nie są łatwymi w obsłudze ludźmi bo w dalszym ciągu dogadanie się z wami graniczy z cudem :D

I tak ci trudni w obsłudze ludzie będą na tym forum siedzieć i siedzieć i dyskutować z innymi ciesząc się z inności swojego charakteru.

Cały czas będą oczywiście przewijać się tutaj tak jak to ma miejsce od dawien dawna różne pajacyki, ale koniec końców i tak zostanie jedna twarda nie do końca przepadająca za sobą ekipa.

Człowiek dyskutując z innym człowiekiem uczy się nawet kiedy nie jest tego świadomy i myślę, że to jest też jakaś teoria tego dlaczego ludzie nie przepadający za sobą jednak dyskutują tutaj bo jak wiadomo są tu obecni ludzie młodzi i młodsi, więc wiedza chcąc nie chcąc jest rozchwytywana.

Kobita cały czas zadaje pytania dotyczące tego o czym ja wiecznie mogę na tym forum pisać... No i trudno odpowiedzieć bo tak samo jak reszta użytkowników pisze o wszystkim i o niczym.

Tak czy siak jeszcze raz dzięki za ten bajer podsumowujący mi to wszystko i czy tego chcecie czy nie dalej będę spamował spacjami bo łatwiej mi się to potem czyta jak chce podsumować co napisałem.

Czasami nawet ja się nad czymś pospuszczam :D

Pozdrawiam!

8f8edda32da64f6cmed.jpg

Gz dla wybranych. Chociaż w sumie, jakby brać pod uwagę merytoryke wypowiedzi niektórych to sie dziwie nad wyborem. Ale ogólnie spoko

Salek, a ja ;(

A co ze mną, jestem tutaj również długo i nic nigdy nie dostaje ;(

Salek, a ja ;(A co ze mną, jestem tutaj również długo i nic nigdy nie dostaje ;(

MASZ ZA MAUUUOOOO POSTUFF !

Wiekszosc na nia nie zasluguje z tych wymienionych.

Dzieki Iron dzieki !!! Nie no wiem ja jestem w "mniejszości"

ŻÓŁTYYYY !!! hyhyhy

Swoja droga magar nie był już w stałych bywalcach?