@Hanz
Generalnie Ajron stoi rangą wyżej niż "bywalec" wiec, ciężko tu mówić o zazdrości.
@Hanz
Generalnie Ajron stoi rangą wyżej niż "bywalec" wiec, ciężko tu mówić o zazdrości.
Ja się nie spodziewałem
@Hanz Generalnie Ajron stoi rangą wyżej niż "bywalec" wiec, ciężko tu mówić o zazdrości.
Mówiąc o zazdrości nie miałem na myśli tylko Ajrona. Po za tym jeśli mówimy o zazdrości jako o chorobie to może się ona objawiać w różny sposób. Po za tym są tacy, którzy choć coś mają to i tak nie dadzą drugiemu tego mieć. To trochę tak jak z naszymi politykami sami biorą coraz więcej ale obywatelowi nie dadzą, a wręcz utrudnią.
Legenda mówi, że Salek chciał aby jedni się cieszyli, drudzy płakali, a reszta patrzyła na te widowisko
Myślałem, że odnosisz się do konkretnej osoby, so my bad.
Zazdrość była i będzie, tutaj nic nie zrobisz. Jest to uczucie "wbudowane w mechanizm człowieka". Trzeba po prostu przestać się tym przejmować. Przykład z politykami według mnie nie jest przykładem zazdrości, bo tu nie ma czego zazdrościć. Raczej zwykła chciwość ze strony polityka, i furia/desperacja od strony zwykłego obywatela, któremu co chwila jakieś kłody pod nogami się przewracają. (ale to taka moja opinia)
Zazdrość nie zawsze jest też negatywnym uczuciem. Są tego plusy. Zazdrość potrafi motywować do działania, sprawiać, że ktoś w końcu ruszy tyłek i weźmie się do roboty, ale wiadomo, że więcej będzie narzekać "bo on ma a ja nie". Mówię tu o zwykłej zazdrości, która nie przerodziła się w chorobę/psychozę. (ta odmiana prowadzić może nawet do zgonów )
A w przypadku zazdrości bo on dostał rangę, a ja nie.... jest na poziomie "on dostał lizaka, a ja nie". Wiec sama sytuacja jest dość komiczna (według mnie). Sam ciesze się i wielkie podziękowania dla Salka, że mnie uwzględnił, bo to miłe, ale jeśli bym owej rangi nie dostał to i tak nic to nie zmienia prawda? To tylko kolorek i inna nazwa pod avatarem.
Myślałem, że odnosisz się do konkretnej osoby, so my bad. Zazdrość była i będzie, tutaj nic nie zrobisz. Jest to uczucie "wbudowane w mechanizm człowieka". Trzeba po prostu przestać się tym przejmować. Przykład z politykami według mnie nie jest przykładem zazdrości, bo tu nie ma czego zazdrościć. Raczej zwykła chciwość ze strony polityka, i furia/desperacja od strony zwykłego obywatela, któremu co chwila jakieś kłody pod nogami się przewracają. (ale to taka moja opinia) Zazdrość nie zawsze jest też negatywnym uczuciem. Są tego plusy. Zazdrość potrafi motywować do działania, sprawiać, że ktoś w końcu ruszy tyłek i weźmie się do roboty, ale wiadomo, że więcej będzie narzekać "bo on ma a ja nie". Mówię tu o zwykłej zazdrości, która nie przerodziła się w chorobę/psychozę. (ta odmiana prowadzić może nawet do zgonów ) A w przypadku zazdrości bo on dostał rangę, a ja nie.... jest na poziomie "on dostał lizaka, a ja nie". Wiec sama sytuacja jest dość komiczna (według mnie). Sam ciesze się i wielkie podziękowania dla Salka, że mnie uwzględnił, bo to miłe, ale jeśli bym owej rangi nie dostał to i tak nic to nie zmienia prawda? To tylko kolorek i inna nazwa pod avatarem.
Dokładnie Zazdrość jest naturalna jako uczucie, dopóki nie przerodzi się w chorobę. Fakt mój przykład nie dotyczył bezpośrednio zjawiska zazdrości ale chciałem zwrócić tym przykładem uwagę na pewien problem, który objawia się już nie tylko w polityce ale też wśród innych społeczności w tym społeczności tego forum.
Dobra skonczcie ta dyspute, bo i tak nie dostaniecie rangi dzieki takiej gadce na poziomie A tak serio to widze cebula nawet na darmowy kolorek zaczyna sie rzucac
Oj tam jest co czytać i z czego się śmiać.
Co do Bywalców moje zdanie:
kinya11 - brak zdania
Rogu aka stary Magar - beka i nie
Maqes - nie
WagonKurde - 50/50
Takeshi - brak zdania
DeimonD - no ten trochę tu siedzi więc może tak
Sheitah - who the hell is he?
Dobra skonczcie ta dyspute, bo i tak nie dostaniecie rangi dzieki takiej gadce na poziomie A tak serio to widze cebula nawet na darmowy kolorek zaczyna sie rzucac
Mi to niepotrzebne i nie zabiegam o to, są inne powody które mnie bardziej ucieszą/cieszą niż jakaś głupia ranga, a jeden z nich jest już w drodze ( dostarczenie przesyłki za 9 miesięcy )
A widzisz Avitus, byłem przed Tobą i pamiętam jeszcze Twoją rekrutacje na redaktora (a może moda? w każdym bądź razie nie byłes niebieski jak teraz tylko zielony pod avatarem )
Nigdy nie rzucałem się w oczy
@Up. a to gratuluje
@Down. No i zaskoczyłeś, bo tego faktu nie pamiętałem. Ino rolę administracyjną . A tak serio, to chyba mało kto mnie kojarzy, albo nikt
Zaskoczę cię bo przed modem byłem stałym bywalcem (raptem parę dni).
Z tego co pamiętam to jak administracja rozdawała stałych bywalców, to dostawali je Ci, którzy nie pisali milionów postów dziennie, nie pomagali wszystkim na siłę, tylko wypowiadali się na temat, który bardzo dobrze znali. Nikt nie prosił o tą rangę, bo to tylko zmniejszało ich szanse, więc dziwnie trochę jest to co się tutaj wyprawia. Kto ma dostać, ten dostanie, jeżeli tylko zostanie zauważony. Tak więc ludzie zrozumcie decyzję Salka, bo raczej jej nie zmieni i powodzenia dla tych, którzy za wszelką cenę chcą zdobyć tę rangę.
Boże muszę zacząć częściej pisać Wchodzę kilka razy dziennie od 3 lat, a postów mam jak nowo przybyły Kowalski :<
Smola zasługuje na bywalca ponieważ ma laika na profilówce i białasa w opisie!!!
Dodatkowo ma tylko 16lat niesamowite!!!
Jedyną osobą jaką znam i żebrał, a wręcz żądał, Stałego Bywalca, był, wspomniany wcześniej, VampirLord. To naprawdę była masakra z nim. Albo gg, albo pw albo inne źródła. Ranga to tylko napis, więc nie wiem o co te spiny. Jak Wagon, ktory miał kiedyś problemy o lajki, że ma tylko ekipa ma dużo i takie tam. Do CV tego nie wrzucicie.
Jedyną osobą jaką znam i żebrał, a wręcz żądał, Stałego Bywalca, był, wspomniany wcześniej, VampirLord. To naprawdę była masakra z nim. Albo gg, albo pw albo inne źródła. Ranga to tylko napis, więc nie wiem o co te spiny. Jak Wagon, ktory miał kiedyś problemy o lajki, że ma tylko ekipa ma dużo i takie tam. Do CV tego nie wrzucicie.
Nigdy nie mów nigdy jak nie będzie co wpisać to i ranga na forum dobra.
Problemy o lajki? to wy mieliście problemy, że mi liczba lajków skoczyła, a nie ja miałem problemy, że wy je macie.
Ja tylko chciałem się wbić z lajkami w te stałą od długiego czasu ekipe w top 5 i tyle.
Jak się wbiłem na 1 miejsce to wielka afera się zrobiła bo Pipka Xaorus czy jakoś tak zaczęła pierdzieć.
Tak to pamiętam, a jak się myle to sorki, ale myślę, że tak właśnie było.
Jaka jest wasza wersja? Zresztą... szkoda tematu bo tak jak wtedy wielkie bum było ze strony użytkowników tak teraz nie mam na to ochoty.
Opanuj się Wagon, bo niby Xao ma bana, ale obraza jest więc wiesz. Ja napisałem tak jak ja to pamiętam. Nie wiem czy Xao miał problemy, bo wybijałeś się na te lajki, ale tamta akcja pokazała, że się nie sprawdzały, bo ludzie dostawali za free. Jak plusy na portalu. Zresztą było minęło. Teraz No. 1 są Bywalcy.
Temat zamykam, bo i tak już nic się nie będzie działo. Gdyby ktoś chciał coś dodać niesamowicie ważnegoz przekazem mogącym odmienić czyjeś życie to pisac do mnie. Może otworzę
Cześć!
Postanowiliśmy w końcu docenić jakoś tych, którzy tak długo i tak lojalnie z nami siedzą! Nowa ranga "Bywalec". Nowy kolor. Prestiż. Respekt.
Z puli tych ludzi w przyszłości będziemy wybierać Stałych Bywalców
Tak wiem, że kolor obrazka rangi jest taki sam jak Stałego, ale ranga stałego zostanie zmieniona na kolorek czerwony!
Szlachetni wybrani:
kinya11
Rogu aka stary Magar
Maqes
WagonKurde
Takeshi
DeimonD
Sheitah
Oczywiście, jeśli uważasz, że zasługujesz na tę rangę to pisz tutaj, rozpatrzę. Oczywiście nie chcę nagle dać rangi 100 osobom, więc aktualnie tych 5 osób to praktycznie maks (po rozpatrzeniu osób, którzy chcieliby może dodam 1-2 osoby). Oczywiście jeśli komuś nie odpowiada tego typu 'wyróżnienie' to wystarczy napisać i nie będzie problemu. : )