Nowi bywalcy!

Ktoś rozpatruje moją sprawę? Złe jest to uczucie wyrzutka. Nie jest się wybranym, bo nie jest się w klubie Anime. :(

- Jestem tu od około 2 lat

- Przez te 2 lata skoczyło mi 1k postów

- Wypowiadam się w prawie każdym temacie

Ale ok...

Nie jestem aktywny jak kilka osób, których posty rzadko kiedy widzę.

Salek jeśli możesz to napisz mi dlaczego, chcę znać swoje błędy.

Mam chyba lekki ból czegoś.

Az tak ci zalezy na jakims kolorku w internecie :v

Gz, pozatym to napewno czerwony kolorek dla stalego bywalca? Mi juz teraz sie myli czasem z ranga admina :D

ProGmR

Dziwne, że ty nie dostałeś. Jesteś tu z 4 lata i nic.

Sorry ale skoro np Takeshi ma 301 postów od 2009 to jest to trochę nie sprawiedliwe.

Widzę tu więcej osób, którzy są dużo bardziej aktywni od niego i nie mają bywalca.

Liczy się jakośc nie ilość :P

Yhy

To trochę dziwne. Np VampirX4 ma dobrą jakość postów w różnych tematach, inni na pewno też i nie mają bywalca. A koleś, który wypowiada się pewnie raz na tydzień czy mniej go ma.

OK

Skrytek a gdzie masz napisane, ze swiat jest sprawiedliwy :D

Chcę tylko wiedzieć czym się kierowali przy wyborze i dlaczego nie wybrali też tych kilku innych osób, którzy zasługują na to dużo, dużo, dużo bardziej niż jakiś Takeshi, który był tak aktywny...

Chcę tylko wiedzieć czym się kierowali przy wyborze i dlaczego nie wybrali też tych kilku innych osób, którzy zasługują na to dużo, dużo, dużo bardziej niż jakiś Takeshi, który był tak aktywny...

Trudno powiedzieć, ja na przykład zawsze byłem pomocnym gościem, miałem 0 warnów i banów, nigdy nie używałem wulgaryzmów, zawsze starałem się wypracować kompromis i byłem w pobliżu gdy ktoś potrzebował porady w nurtujących go pytaniach. Przy tym nigdy nie bałem się przyznać racji innym, z kolei swoje racje starałem się logicznie argumentować w dyskusjach w których mojego rozmówcę traktowałem jak równego, nie przeciwnika czy rywala, o nie nigdy tak bym o kimś nie pomyślał, raczej jak człowieka od którego mogę się wiele nauczyć. W pewnym momencie zostałem za to nagrodzony, możesz po przeczytaniu tego pomyśleć że przemawia przeze mnie pycha, ale to nie jest pycha, jak zwykle staram się pomóc więc traktuj ten wpis jako swoiste know/how, instrukcje jak być lepszym człowiekiem na forum.

Pozdrawiam

Trudno powiedzieć, ja na przykład zawsze byłem pomocnym gościem, miałem 0 warnów i banów, nigdy nie używałem wulgaryzmów, zawsze starałem się wypracować kompromis i byłem w pobliżu gdy ktoś potrzebował porady w nurtujących go pytaniach. Przy tym nigdy nie bałem się przyznać racji innym, z kolei swoje racje starałem się logicznie argumentować w dyskusjach w których mojego rozmówcę traktowałem jak równego, nie przeciwnika czy rywala, o nie nigdy tak bym o kimś nie pomyślał, raczej jak człowieka od którego mogę się wiele nauczyć. W pewnym momencie zostałem za to nagrodzony, możesz po przeczytaniu tego pomyśleć że przemawia przeze mnie pycha, ale to nie jest pycha, jak zwykle staram się pomóc więc traktuj ten wpis jako swoiste know/how, instrukcje jak być lepszym człowiekiem na forum.Pozdrawiam

To jest normalna postawa i to co lubie u kilku ludzi na tym forum. Ja sam nie ważne jak odmienne zdanie bym miał od waszego i nie ważne jak zły bym był to zawsze w 100% argumentowałem swoje wypowiedzi tak by nawet jak się ze mną nie zgadzacie to byście rozumieli czemu jest tak, a nie inaczej. Kilka bezsensownych postów każdy może napisać i robi tak wiele osób, ale jak dochodzi do konkretnych rozmów to praktycznie zawsze widać te same osoby i to też jest moim zdaniem powód do nagrodzenia ich. Nie ilość, a jakość decyduje i po kilku osobach to widać, a u niektórych też widać, że by dojść do jakości musieli zaliczyć pewną ilość. Człowiek się rozwija i uczy cały czas.

Wybieranie jest subiektywne, nie ma wytycznych x postow i x lat na forum. Range dostaja osoby, ktore sie podobaja, ktore widac i ktore chcemy jakos pokazac. Moim zdaniem znaczna czesc osob ktore polecacie, to ciagle prowokacje, problemy, trolle i inne takie. Np Vampir - zaznaczajac ze to moje zdanie tylko.

Anyway gratki dla MagaraPEEL

Wszystko jasne.

Gratulacje wszystkim! :)

MASZ ZA MAUUUOOOO POSTUFF !

Nie musze spamować na forum, aby na nim być i odwrotnie, to że ktoś spami nie oznacza, że często na nim bywa!

Nie musze spamować na forum, aby na nim być i odwrotnie, to że ktoś spami nie oznacza, że często na nim bywa!

True, niektorzy leca na ilosc nie jakosc :P

~Desu

Jak dotąd nowi członkowie grona stałych bywalców byli każdorazowo wybierani przez skład zespołu i/lub pozostałych stałych bywalców. Za każdym razem również, kryteriami były przede wszystkim subiektywnie opinie dotyczące tej czy tamtej osoby. Nie ma absolutnie żadnej reguły dotyczącej tego, kto bywalcem zostanie, bo nie ma żadnych przeciwwskazań, by rangą nagrodzić użytkownika ze 100 wartościowymi postami i nie nagradzać weterana, który ma na przykład 5-letni staż na forum i 3000 postów, z których każdy składa się na negatywny wizerunek samego usera. Od razu można chyba wykluczyć skrajności, jako że mało prawdopodobnym jest, że ktokolwiek z nas zapamięta lub pozytywnie odnotuje w głowie nick osoby, która jest tu względnie nowa lub nie udziela się zbyt wiele.

Heeej. Chyba czas wrócić na forum :)

Dostałem bywalca z 2 lata temu? Zadaje mi się, że to za pomoc w dziale SzukamMMO, kiedy to ogarniałem wszystkie gry, bo nie było ich tak nasrane jak teraz i tematy nie musiał być akceptowane przez admina.

Tak naprawdę, to nie wiem. Tak czy siak, była to miła niespodzianka. :)

Ja podlizywałem się mrhani. Parę razy pod biurko i jakoś tak wyszło.

Fajnie, fajnie, na chwilę zamknąłem okno i wyzywają mnie od trolli :D Myślałem, że już jestem tu bezużyteczny.

@Ajron

O mnie też tak pisali :(

Jednak zazdrość nadal pozostaje chorobą współczesności nawet jeśli chodzi o takie głupstwa jak ranga na forum ... w sumie to trochę smutne.

Teraz napiszę kilka słów o tym do czego służy mi to forum.

To forum jak każde inne zresztą jest dla mnie swego rodzaju skarbnicą wiedzy, miejscem w którym mogę porozmawiać o różnych mało znaczących rzeczach z innymi ludźmi, znaleść fajną ekipę, czy zaczerpnąć porady, a także by pochwalić się pewnymi osiągnięciami w danej dziedzinie i zaczerpnąć opinii na temat swoich prac. Nikomu nic nigdy nie zazdrosciłem i nie zamierzam tego zmieniać. Pewne osoby zostały wyróżnione i bardzo mnie to cieszy bo napewno zasłużyli sobie na to, pomimo, że wielu z nich nie znam. Jeśli ktoś zamierza się ból d*pić o takie głupstwa to lepiej będzie dla niego, gdy kliknie wyloguj i już nigdy nie wróci.

Pozdrawiam.

Brawa dla naszych nowych bywalców a teraz przechodzimy do sekcji sportowej(czyli zamykamy :D )