Nowi gracze - seria pytań

Część Q musisz robić, bo np. nie dostaniesz wiedzy na World Bossa - brak wiedzy slabiej bijesz, gorszy loot..

Fabularne Q + black Spirit Q są na topie.

Proponuje w opcjach Questów zaznaczyć tylko questy typu COMBAT.. i dzięki temu spokojnie będziesz mógł iść do przodu i robić w między czasie sobie Q, których nie ma dużo.

Questy to nie tylko to co napisałem wyżej, są questy które dają Skill Pointy i to dość sporo.. jak się nie mylę do ~55 tych SPków jest około 120. Gdzieś przewinęła się przez moje ręce lista tych Q. Questy to też sloty w inventory, aczkolwiek 75% z nich robi się w początkowych miastach.

klikają na "O" w zakładce "Suggestions" masz informacje o questach - powiedzmy sobie tych najważniejszych.

rob tylko questy od duszka reszte olej

bedzie ich z 20 ale glownie to grind, nie questuj w tej grze bo to strata czasu

rob tylko questy od duszka reszte olej

bedzie ich z 20 ale glownie to grind, nie questuj w tej grze bo to strata czasu

Jeśli interesuje się craftingiem itd.. To Q musi robić by mieć więcej contributions ;)

A te punkty są od tego duszka ?

Jeżeli moja postać zginie pvp i/lub pve stracę doświadczenie albo gear ?

Pve tracisz i expa, i mogą Ci wypaść kryształy. W pvp expa nie tracisz ale kryształy... tu nie jestem pewien.

jak masz ujemna karme to w pvp tracisz expa krysztaly u moze ci delvelowac eq

A te punkty są od tego duszka ? 

Contributions jest za Questy

W trakcie gry nasunęło mi się też pytanie skąd wziąć punkty ,,amity"?

W trakcie gry nasunęło mi się też pytanie skąd wziąć punkty ,,amity"?

Jednym ze sposobów robiąc questy dostajesz "amity" wczoraj pierwsze na pustyni zarobiłem ;)

A Awakening jest to jakaś 2 faza klasy jak np w MU ? I to zdobywa sie na jakimś określonym poziomie ?

A Awakening jest to jakaś 2 faza klasy jak np w MU ? I to zdobywa sie na jakimś określonym poziomie ?

Tak na 56 poziomie po wykonaniu serii questów

Czy statystyki z kamyków w broni głównej lub pobocznej, są również dostępne przy używaniu awakening weapon?

Duszek uświadomił mnie że istnieje coś takiego jak Red Battlefield, po miesiącu grania ta gra wciąż zaskakuje :) dopiero uczę się panujących tam zasad i kilka pytań z tym związanych

1. AP, DP i Combined AP/DP restriction chodzi o wartość maksymalną z jaką możemy się zalogować ?

przy czym ostatnie Combined AP/DP to suma obu wartości ?

2. Walka na redzie jest bardzo dynamiczna, gram Valkirią (wybaczcie pisownie) i tak się zastanawiam czy ja nie ogarniam jeszcze tej postaci czy to ona porusza się jak klocek.

3. W opisie jest informacja że jeżeli moje "ATK+DEF" jest poniżej set pointu to zostanie dostosowane do wymagań bitwy, bardzo to ogólnie sformułowane. Pytam bo są gracze którzy na tym ograniczonym polu rozwalają mnie na jednego hita.

Amity jeśli dobrze kojarzę dostaje się za rozmowę z NPC, przydaje się to do kupowania niektórych rzeczy (u tego od stajni można kupować wyposażenie dla konia).

1.Pierwsze 3(?) kanały mają ograniczenie do maksymalnej wartości, a na inne można wchodzić bez ograniczeń. Combined to suma AP i DP.

I pytanie ode mnie bardziej powinienem się skupić na DP (kupić armor +15) czy AP (planuje kupić Liverto DUO) ? Klasa Ranger

Armor do +15 , jeśli to nie Hebe - zrobisz sam ;) Kup DUO/ TRI liverto, lub jesli już masz liv to wbijaj powoli, a kase zbieraj na Kzarkę ;) DP szczerze na rangedzie nie przyda Ci się jeszcze :) Istotne będzie jak bedziesz chcial robic pvp lub isc na pustynie. Jednak zakładam, że zaczynasz dopiero :) AP > DP

Duszek uświadomił mnie że istnieje coś takiego jak Red Battlefield, po miesiącu grania ta gra wciąż zaskakuje  dopiero uczę się panujących tam zasad i kilka pytań z tym związanych

1. AP, DP i Combined AP/DP restriction chodzi o wartość maksymalną z jaką możemy się zalogować ?

2. Walka na redzie jest bardzo dynamiczna, gram Valkirią (wybaczcie pisownie) i tak się zastanawiam czy ja nie ogarniam jeszcze tej postaci czy to ona porusza się jak klocek.    

3. W opisie jest informacja że jeżeli moje "ATK+DEF" jest poniżej set pointu to zostanie dostosowane do wymagań bitwy, bardzo to ogólnie sformułowane. Pytam bo są gracze którzy na tym ograniczonym polu rozwalają mnie na jednego hita.

Tak - to klocek - po avakeningu będzie trochę szybsza ;P

Duszek uświadomił mnie że istnieje coś takiego jak Red Battlefield, po miesiącu grania ta gra wciąż zaskakuje  dopiero uczę się panujących tam zasad i kilka pytań z tym związanych

Z| tego co mi chlopaki mowil na Gildijnym czacie to Valkiria nie jest nastawiona na AP, jest typowym tankiem pod GW nastawionym na DP .

Ale ja gram dopiero pare dni, wiec moge sie mylic.

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Czy taki skill build dla Musy po awakeningu będzie ok?