Nowi gracze - seria pytań

Mi wyskakuje tabliczka że NPC jest niedostępny przyjdź w dzień... jutro może uda mi się wrzucić screena

No nie, co jest z tą grą? Ustawiam te ustawienia na cały czas mniejsze a i tak laguje...

Teraz jeszcze wywala błąd: Client will be terminated due to lack of memory.

Na jakich wy komputerach w to gracie? XD

Ale to jest dziwne, bo grałem w Dying Light, GTA 5, Far Cry 3,4 i tam miałem stałe 60fps na wysockich+, a tu gra dużo mniejsze wymagania i tak laguje...

.edit

Czy coś stąd jest przypadnę, czy mogę sprzedać wszystko? Bieda z slotami, nie mogę robić questów XD

http://screenshooter.net/102682116/djvpbee

.edit2

Ustawiłem wszystko na Low/Very Low i powyłączałem wszystkie opcje i wciąż mam problemy z FPSami. Poza miastem jest około 50-60, ale w mieście po 20-30..

Nie dostałeś value packa na 7 dni? ja coś takiego miałem w zakładce pearl, daje 16 slotów między innymi.

sam mam w miescie max 20 fps ale poza miastem mam te 60 , wystarcza mi :D

No nie, co jest z tą grą? Ustawiam te ustawienia na cały czas mniejsze a i tak laguje...

Ale to jest dziwne, bo grałem w Dying Light, GTA 5, Far Cry 3,4 i tam miałem stałe 60fps na wysockich+, a tu gra dużo mniejsze wymagania i tak laguje...

.edit

Czy coś stąd jest przypadnę, czy mogę sprzedać wszystko? Bieda z slotami, nie mogę robić questów XD

.edit2

Ustawiłem wszystko na Low/Very Low i powyłączałem wszystkie opcje i wciąż mam problemy z FPSami. Poza miastem jest około 50-60, ale w mieście po 20-30..

Wyłącz efekty kamery + efekty innych graczy :D

.edit

.edit2

porównywanie gier SP z mmokami jest kompletnie niepoważne, całkowicie inaczej ów gry są oskryptowane i wymagają wiele mniejszej mocy obliczeniowej, stałej ale mniejszej.

W BDO poza miastem masz luzy bo nie oblicza ci gra setek graczy biegających i robiących różne rzeczy :P zmniejszenie na low zmniejszy sporo użycie GPU ale CPU dalej w miastach będzie znikać, bo ludzi nie da się wyłączyć :D

Łowie w velii na afku raz przez całe zużycie wędki miałem tylko niebieskie i zółte ryby teraz mam znowu same zielone , raczej wątpie że to przypadek :P

.edit

.edit2

Masz 3 sloty dodatkowe w torbach , dwie paczki z prezentami (wypakować) no i pięć miejsc zajętych na event , potki sobie zostaw resztę sprzedać.

zqgrocpjzwnjkzlnqhwscftjsgiadqsygxprleikyjmzuhpyqknyvhpqgihccubkxwzxaqgbrqkucqoqwldetsiavyaakftktqoq.png

W każdym mieście jest magazyn tam masz dodatkowe sloty

Z tego co wyczytałem to pet zbiera drop, tak? Jest jakaś opcja, żeby go zdobyć ingame czy tylko można kupić w IS? Takie ciągłe bieganiem za dropem niż skupienie się na mobach to lipa

Z tego co wyczytałem to pet zbiera drop, tak? Jest jakaś opcja, żeby go zdobyć ingame czy tylko można kupić w IS? Takie ciągłe bieganiem za dropem niż skupienie się na mobach to lipa

Można zdobyć peta na eventach w sumie zdobyłem ich pięć sztuk

Można zdobyć peta na eventach  w sumie zdobyłem ich pięć sztuk

A są teraz jakieś eventy, żeby owego peta zdobyć?

A są teraz jakieś eventy, żeby owego peta zdobyć?

Nie ma, jedynie możesz siedzieć na.markecie modlić się że uda Ci się kupić xD

Nie ma, jedynie możesz siedzieć na.markecie modlić się że uda Ci się kupić xD 

Za mało kasy mam raczej XD

Jakieś 3 sztabki mam to chyba ponad 3mln, ale to i tak nie wystarczy raczej XD

Tak długo jak utrzyma się taki przelicznik pereł na Silver tak długo będzie Wam ciężko cokolwiek kupować.... niestety.

To ich metoda na p2w? Bo to tworcy gry blokuja max price ;)

Mi tam się udało wyrwać za marne 20 mln cały enslar z brońmi dla valkyrii :D ale trochę kampilem na marketplace

To ich metoda na p2w?  Bo to tworcy gry blokuja max price 

Biorąc pod uwagę ich wypowiedzi to tak... blokowanie ceny i ustalenie jest na poziomie poniżej opłacalności sprzedaży oraz limit ilościowy i zablokowanie wielu elementów jest ich działaniem by niwelować p2w.

Problem w tym, że osób które chcą kupować od innych jest 85% serwera :P. problem w tym, że te osoby krzyczą by dać możliwość sprzedaży więcej na AH ale nie o to by ludzie zarabiali więcej.. a nawet jak zrezygnują z limitu sprzedaży to nie opłaca mi się wydawać 170€ na to by zarobić 124mln... .bo to jakaś kpina jest... i tak jak kiedyś coś wystawiałem na AH tak teraz mam we d*pie darmozjadów, którzy krzyczą o p2w, a jednocześnie chcieli by mieć wsio za free :P

To wkurzajace, bo faktycznie, ceny sa smieszne. Stroj 30 euro... Juz wole kampic na ah niz miec swiadomosc ze wlasnie kupilem sobie 24kk za 100zl ...

niestety nie da się zadowolić kupujących i sprzedających jednocześnie, cena powinna być powyżej 50kk .. ale zaraz inni by płakali, że jest p2w ;]

Mam problem, utknąłem na quescie od duszka. Jestem z Glish i mam 2 questy, których nie potrafię wykonać

-Awakening of the Black Spirit 4/4

i pod tym jest Awakening - Bree Tree Cave

- Glish Ruins and the Mudsters 2/4

The Living Mud!

Gdy klikam na ten przycisk, który pokazuje drogę do celu to pojawia się duszek, ale nie ma żadnych nowych opcji. Co trzeba zrobić?