Bardzo dobry filmik o BDO, polecam wszystkim i nowym i starym !!! W nim znajdziecie wiele ciekawych informacji jak podchodzić do gry zgodnie ze swoim sumieniem, ze swoimi celami itd.
Niestety po Angielsku
Bardzo dobry filmik o BDO, polecam wszystkim i nowym i starym !!! W nim znajdziecie wiele ciekawych informacji jak podchodzić do gry zgodnie ze swoim sumieniem, ze swoimi celami itd.
Niestety po Angielsku
Ile mniej wiecej musze wydac na start na itemshop (slyszalem o jakichs petach), co jest niezbedne do gry i widzialem tez jakies PREMIUM. Co ono daje?
Ile mniej wiecej musze wydac na start na itemshop (slyszalem o jakichs petach), co jest niezbedne do gry i widzialem tez jakies PREMIUM. Co ono daje?
Szczerze to na start nie musisz nic kupować z Item shop, przynajmniej dopóki nie wbijesz tego 56, pety podnoszą rzeczy z mobow za Ciebie przez co nie musisz się co chwilę schylać, bardzo przydatna rzecz, ale na początku ci to nie trzeba , bo grindowanie parę h na spocie jest raczej później. Value Pack czy jak wolisz PREMIUM daje małe ułatwienia , 10% expa , jakiś tam blessing, kolorowanie itemow na różne kolory, 16 slotów do inventory, 16 slotów do skrzyni - te rzeczy szczerze są uja warte , jedyna rzecz warta z Value Packa to 30% bonus hajsu z market place i udźwig 100 . Jest to napewno jakieś ułatwienie ale sam musisz zdecydować czy chcesz to kupić. Osobiście wolałbym kupić osobno udźwig z Item shop, a value packa kupować tylko dla 30% bonusa z Market Place to mozna kupić za pkt loyality które dostajesz za codzienne logowania w grze.
to co @Danieluek napisał wystarczy... Value Pack z loyalek jest na 1dzień.
Co do samej gry.. podobno umiera
A nowa postać to nie żaden tam dodatek ;/
ded gejm\
gdzie sa hejterzy ktorzy wietrzyli po pol roku przejscie na f2p?
gruru? chyba czas walnac sie w piers i przeprosic
Dobry elo, pytanie.
Jest przy ściąganiu tego możliwość pauzowania i czy postęp się zapisze, bo net noszony wiaderkami a to waży prawie 50 gb więc na raz nie puszczę.
Dobry elo, pytanie. Jest przy ściąganiu tego możliwość pauzowania i czy postęp się zapisze, bo net noszony wiaderkami a to waży prawie 50 gb więc na raz nie puszczę.
tak, postep sie zapisze
WItam panowie, jako że na naszym forum nie znalazłem odpowiedzi mam do was pytanie - czy lepiej grindować czy robić questy oraz od jakiego do jakiego lvla, może warto robić niektóre questy?
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;padding-left:5px;">
Byłbym wdzięczny za opisanie mi tego
</p>
imho warto robic questy gdyz daja CP i sloty do eq
ekhem
mam problem, kupilem wage za loyality points i teraz nie wiem jak ja odebrac ;-; powiedzialby mi ktos jak?
nvm bylo w pearl inventory
Jak wysłać workerów na farmę? Mam połączone nody ale zielonego pojęcia nie mam jak mam kazać im iść tam coś zbierać
Jak wysłać workerów na farmę? Mam połączone nody ale zielonego pojęcia nie mam jak mam kazać im iść tam coś zbierać
W mapie dajesz na node i pole jakieś i wtedy wysyłasz
Dzięki, nie miałem kontrybucji dodanej w poszczególne odłamy, myślałem że w głównego noda wystarczy.
To teraz kolejne pytanie. Ma ktoś może jakąś listę/mapkę co mogę wydobywać z poszczególnych nodów? Bo troszkę mi się nie chce przeglądać całej mapy na piechotę
Czemu nie mogę przesunąć postaci na górę ? ?? Tak jak na zdjęciu chcę przesunąć postać "SlodkaMalinka" na samą górę :/ ale nie przesuwa się wie może ktoś jak to naprawić ?
imgur.com/a/zwnLq
nie wiem czy nie jest to związane z lvlem.
Ile kosztuje pet za walute w grze?
Edit: czy optymalizacja w tej grze jest naprawde aż tak skopana? Pojawił się jakiś boss event poszedłem zobaczyć o co chodzi. Na najniższych ustawieniach mam 5fpsów mając 4790k i gtx 1070...
Dobra jeszcze zapomniałem o coś zapytać.
Jak to jest z tym pvp?
Czy na niższych lvl albo na gorszym eq mogę w ogóle grać pvp czy muszę dojść do endgame i w ogóle jak długo to zajmie.
Najbardziej w mmorpg mnie pvp obchodzi i jeżeli jest ono całkowicie zależne od gearu i długo się go farmi to może mnie to odepchnąć
Ile kosztuje pet za walute w grze? Edit: czy optymalizacja w tej grze jest naprawde aż tak skopana? Pojawił się jakiś boss event poszedłem zobaczyć o co chodzi. Na najniższych ustawieniach mam 5fpsów mając 4790k i gtx 1070...
Około 5-6 kk za walutę w grze. Co do optymalizacji to nie wiem, ja gram na lapku z gf 960 i nie mam problemów , są spadki na bossach ale nie do 5 fps
Ile kosztuje pet za walute w grze? Edit: czy optymalizacja w tej grze jest naprawde aż tak skopana? Pojawił się jakiś boss event poszedłem zobaczyć o co chodzi. Na najniższych ustawieniach mam 5fpsów mając 4790k i gtx 1070...
nie grasz przypadkiem na integrze?
a co ty myślałeś, że 300-500 osób na kanale biegających strzelających itd. ogarniesz ;]
http://imageshack.com/a/img922/5156/blhLYL.jpg
patrzajta na minimape ;]