Jak zawsze trzeba dopatrzeć się najgorszego. A to, że takich jak Ty jest tysiące to już jest szczegół. Każdy chce peta, każdy chce Value Packa. Biduje mnóstwo osób, więc szanse są niewielkie. Ale oczywiście, wszyscy używają botów. ;]
OD czasu mergea I jednego marketu to gl z value packami Na ah. Jak masz pokojowke to peta rzadko wtrafisz.
zaraz jakis janusz napisze, ze on bez problemu biduje I to po 2 value packi miesiecznie.
imho strata czasu, a po ver. Steam I zjazdzie januszy to juz w ogole masakra. Tylko czekac, az janusze sie wzbogaca I ogarna co to hebe I muskany. Jak teraz jest juz ciezko kupic to wyjdzie wlasnie ten 1 ah Na cala Europe kolo pupy. Ja juz mam full I dandki 2 nieotworzone, ale wspolczuje nowym.
mozesz miec 4pety I najlepiej miec 4 pety, karmisz za silver.
dredzik ja gram w oldsk, mam full Tet z tri ogrem I tri tungradami. Niech gra czym chce, ale wizzem sie najszybciej sfarmi.
botow jest pelno, pod fishingi I ah wystarczy zerknac Na owdcore,epvpers lub world chat w grze lub stocki znikajace w 3sec ing Na ah.
jezeli Sa one niewykrywalne softwareowo to kiepsko bo w l2 mass duzo afk activities, looping itd.wiec pobyt 24/7 postaci ing nie wzbudza podejrzen - ale to temat rzeka. Boty byly, Sa I Beda.
mnie bardziej martwia exploity... Jak Te Na starcie z atk speedem x100 czy teraz co wyszlo z workerami, a jest pelno innych. Bo koreancy wypuscili gre mmo, pod koree portowana Na zachod, I wiele rzeczy siedzi Na twoim dysku(client).
Myslicie, ze jak powstala pelno poradnikow z lista tittle, questow wrzuconych do arkuszy google docs od startu gry?
Wszystko z clients portowane.