a jak p2w ma sie do pvp ? jest spora przewaga ?
Nowi gracze - seria pytań
Jeśli nie jesteś ślepy jak niektórzy co narzekają na strój który nick ukrywa to nie ma żadnej przewagi... a p2w jest małe..
siemka mam pytanie w grze jest duże p2w ? macie moze kilka porad dla nowego gracza ?
IS jak w większości grach ma skracać czas gry potrzebny na dane rzeczy i moim zdaniem jest to coś normalnego a to już sam gracz musi zdecydować jak bardzo mu to przeszkadza i co jest dla niego do zaakceptowania itd. ogólnie tyle ile ludzi tyle definicji p2w.
Co do stroju ukrywający nick, działa tylko na Open pvp, czyli na PK i guild war - wywołanie wojny innej gildii w otwartym świecie - aczkolwiek ukryty nick na PK to i tak zazwyczaj jest za późno na większą reakcję, chyba że napastnik nie zabija nas na full buffie i wjeżdżając nam w plecy przy walce z mobami. Sprawne oczy i tak nie mają problemu z wyłapaniem człowieka bez nicku, jak to się mówi praktyka czyni mistrza.
Ogólnie w ISie nie ma nic co zmieniałoby rozmiar pvp.
Bzdury, w IS SA itemy do enchanting tzw. Artistan memories.
All boss gear(end game gear), ktory zaczynasz zbierac dosyc szybko po osiagnieciu Tri normal gearu ulepszasz za pomoca itemkow Memorek.
W ten grze nie farming sie coraz to nowych arrow tylko ulepsza, jakby byla jakas niescislosc.
Artistan robi z kqzdej memorki 3, wiec zaoszczedza co w skali calego gearu miesiace.
Dodatkowo ta gra nie ma jakos takiego end game, ma pelno rzeczy ktorymi sie mozesz zajac.
Suma sumarow wszystkie PvE tryby przeliczasz na zysk srebra/godzine/tydzien it'd.
Itemy z shopu zwiekszaja zarobek wielokrotnie czy to party t1-t3 czy lodge DLA workerow I zwiekszajace storage boxy w miastach etc.
P.S
Dodatkowo masz premium aka suba pierwszy miesiac easy dostaniesz za darmo pare 7dniowych paczek jako nowy graczy, zeby zasmakowac, dlaczego warto?
Otoz praktycznie caly twoj dochodz zanim Trafi do CB musi przejsc przez globalny Dom aukcji - z podatkiem 35%
Z premium podatek spada z 35% do 15.5%
Teoretycznie czesc rzeczy stroj PvE, peta I value pack mozna by kupic przez ten Dom za walute z gry(ale p2w stroj pvp, artistan memorki I inne... Juz nie) ale poniewaz jest 1 Dom na parenascie tysiecy zalogowanych osob I tysiace z nich bidujacych, zycze powodzenia.
Zobaczysz Sam, GRA jest spoko ale taking wstepny koszt to z 120 euro(zakladajac ze klasy nie bedziesz zmienial Bo duza czesc rzeczy ktore by CIE na poczatek interesowaly przypisuje sie do postaci, na ktorej je kupisz).
Zeby nie bylo ze zniechcam, to dodano w sierpniu set bizuterii Asula ktory jest na tyle dobry ze pozwala Ci sie skupic na boss gearze broniach i secie az do soft copu to jest TRI(+18). Zdobycie go zajmuje 2h - dzien zaleznie od szczescia.
Mozna powiedziec, ze warto jak lubisz grind I nie przeszkadza Ci fakt, ze dojscie do etapu pvp to min. Pol Roku gry po 4h
Chyba dawno osobiście w grze nie siedziałeś
Szybkość zarobku, zbierania itd zależy od poświęconego czasu. Jeśli kupujesz coś co oszczędza czas to zwiększa też twój przychód (to przecie grindownik, którego progress opiera się na srebrze), obracasz po prostu wszystko w drugą stronę. Mówię tutaj o przedstawianiu oszczędności memorek czy innych. Tylko np. przytoczę, ilość memorek nie gwarantuje sukcesu, gear zrobisz wykorzystując 100 memorek a możesz nie zrobić po 300 memorkach, osoba która jedzie na artisanach oczywiście oszczędza czas i pieniądze, ale osoba które skrupulatnie sama te memorki farmi i robi - a nie kupuje - zyskuje samym posiedzeniem kasę na chociażby takie elementy jak robienie FSów, czyli blackstony.
Ludzie zapominają, że w większości problemem jest posiadanie FSów, kasy na FSy oraz samych shardów, a totalny casual może spokojnie mieć 100 memorek tygodniowo bez żadnego wysiłku, 7 dni afk łowienia po 10h dziennie i 3h robienia scroli w jeden dzień.
Jeśli kupujesz miejsce w magazynach czy lodgach dla workerów to oszczędzasz sobie czas w postaci nie robienia contrybution pointsów. A ludzie chcą mieć wszystko na już/teraz... ludziom nie chce się robić tysiąca questów, robić itemów do contrybucji itd. . Gracze, którzy siedzą od dawien dawana w grze maja trochę lepiej bo przecie staliśmy z kontentem to robiliśmy różne rzeczy .
Przeciętny kowalski z BDO mało zarabia z grindu, więcej osób jedzie na lifeskillach, do których VP jest dość zbędny, a dlaczego bo ludzie nie mają czasu na codzienne grindzenie po 5h by tygodniowo przynosić konkret kasę, a lifeskille w wielu elementach robi się afk. To tak odnośnie dochodu, obecnie dochód z grindu i tak w 95% jest dochodem od NPCa a nie z AH, AH obecnie to dodatkowy zarobek a nie główny element zarobku.
Biżuteria, która obecnie dropi zastępuję biżu złotą, i dopiero złotą bizu zrobioną na DUO lub niebieską na TRI (przypadek red corali czy tree spiritów, które potrzebują niektóre klasy) zamienia się ten set, do tego boss gear w obecnym stanie rzeczy nie jest niezbędny do grindu, osłabienie mobów, przyspieszenie grindu do 60 i full skille na 60 sprawiają, że idzie to bardzo prosto a praca nad takim gearem z 200AP nie jest jakimś cudem nad wisłą.
DO tego w Kamie 2, która już puka w drzwi, pojawia się gear, który zastępuje boss gear na poziomie pri/duo, mówi się o nim "biedniejsza wersja boss setu". Gear którego nie można enchantować a z Asula setem i broniami z questów daje to dość solidną podstawę do spokojnej gry.
Ludzie mało farmią, mało jest ludzi przynoszących grosz do domu z grindu, to zazwyczaj ludzie tacy jak ja, które to po prostu lubią i tyle. Nie czuję pociągu do zbierania kwiatków, processingu, robienia paczek, tradingu i innych pochodnych :).
Gra jest specyficzna i nie każdy sie w niej zapewne odnajdzie, ma pierdylion fukncji, ale nie każdy z ogromu możliwości umie i chce coś dla siebie wybrać. W grze spotkasz różnych ludzi, grinderów, lifeskillerów, pvpowców maniaków i mieszańców.
"100 memorek tygodniowo bez żadnego wysiłku, 7 dni afk łowienia po 10h dziennie i 3h robienia scroli w jeden dzień."
Tydzien
100 memorek jako f2p > czyli 10 prob ulepszania gearu
300 memorek jako p2p > czyli 30 prob ulepszania
Miesiac
10x4=40 prob
30x4=120 prob
Czyli praktycznie co kazdy miesiac jestes -2 miesiace za p2p z samych tylko memorek ( czyli itemow niezbednych do ulpeszania gearu a jak wiadomo w bdo gear to 75 % twojego "skila" ) . Dodaj do tego konto premium , pet na max grade , kostiumy , udzwigy , pkt labor dla workerow i wychodzi ze co miesiac jestes 3-5 miesiace do tylu od tych co pakuja w IS. Dodajmy do tego ze jak nie zostawiasz pc na noc na afk fishingu to jestes mega do tylu. Niestety hccesz grac w BDO pc wl 24/7 ianczej nie zaczynaj. Jezeli kogos bawi bycie ciagle pol roku w tyle ( jako gracz f2p ) to ta gra jest dla was. Nie oszukujcie sie jezli myslicie ze jestescie w stanie nadgonic i wojowac o zamki ( chyab ze bycie miesiem armatnim na jedne strzal kogos bawi ) to przestancie sie oszukiwac . Zawsze bez wydania kasy ( lub spedzania 12h dziennie na grindzie + nie zostawia pc na noc ) bedzie mega do tylu od taka prawda. Reasumuajc masz 12h+ dziennie + do tego zostawiasz pc na noc graj. Masz glebokoa kieszen aby nadrobic roznice graj. Nie masz min 8h dziennie na grind + nie zostawiasz pc na noc hf w byciu wiecznie miesiem armatnim. Taka jets prawda i nei jest to hejt zaden. Mozesz wydac 20k jak dredzik i ciszyc sie gra albo nie wydawac nic i meczyc sie dalej z ludzmi ktorzy wrzucli tysiace $$ moze za 2-3 lata osiagniesz ich poziom a wtedy bedzie nowy gear i znow zabawa od nowa.
Wrocilem wlasnie, Bo w wowa mi sie nie chce a nic innego nie ma poza eve I finalem, ktore mi nie odp.
Pisze jak jest. Jak kogos interesting long termowo porzadne end gameowej imperium tobez lodgeow sie nie obejdzie.. Nocka gotowania po 110cp (noc-8h) to z 1cp,. A potem coraz wolniej.
Wiec realnie zaczynajac zostaje mi grind I fishing, poniewaz zanim workers zaczna generowac zysk to mina miesiace.
Poza tym ja jestem realista.
Zeby GRA sie cieszyc, to musi ihmo na PvP miec ta Asule basiliszka na DUO, kzarke, dandee na Tri I off boss na Tri/zloto na tet.
Set boss na TRI.
Nie jest juz takim problem zdobycie tego bez farmy bossow co cykl nocy 50energy tries z night vendorem I preorder...
A co do sklepu realnie 120 euro I gra sie przyjemnie. Peru t1 moga byc, ale 4. Pref. Ofc tier 3... Ale to juz nie tak istotne
Set PvP, udzwig
teraz pytanie kto jest jakimś graczem, bo jak niedzielny gracz spędzający 3-4h w dzień weekendowy mówi mi o topce i o konkret pvp i że chce mieć wszystko i szybko to sorry gregory.
Ta gra to nie sprit, albo siedzisz i poświęcasz ogrom czasu albo siedzisz płacisz i poświęcasz dość dużo czasu tyle w temacie.
Niezależnie od wszystkiego gra wymaga nakładu czasu, grind, zysk z grindu, obecnie najłatwiej osiągnąć... nie ma przyspieszaczy do innych elementów, czyli do lifeskili, ale to one dają mocny zarobek w tej grze.. to też powód dlaczego ludzie posiadający zamki mało kiedy grindują, zysk mają z zamków no i bomba z lifeskilli.
teraz pytanie kto jest jakimś graczem, bo jak niedzielny gracz spędzający 3-4h w dzień weekendowy mówi mi o topce i o konkret pvp i że chce mieć wszystko i szybko to sorry gregory. Ta gra to nie sprit, albo siedzisz i poświęcasz ogrom czasu albo siedzisz płacisz i poświęcasz dość dużo czasu tyle w temacie. Niezależnie od wszystkiego gra wymaga nakładu czasu, grind, zysk z grindu, obecnie najłatwiej osiągnąć... nie ma przyspieszaczy do innych elementów, czyli do lifeskili, ale to one dają mocny zarobek w tej grze.. to też powód dlaczego ludzie posiadający zamki mało kiedy grindują, zysk mają z zamków no i bomba z lifeskilli.
Nie no jasne, ty jestes doswiadczonym graczem zapewnie blizej TET niz TRI, ja bez hejtu mu po prostu mowie, ze gra nie jest moze stricte p2w, na tej zasadzie hajs=moc.
Aczkolwiek, IS ma 2 typy itemkow:
1) Udzwig, stroj pvp/e, pety - rzeczy super przydatne zwlaszcza pvp set, pety (70 euro) + udzwig preferowalnie (ktore nalezy kupic)*
OFC mozna to rozlozyc w ratach, najpierw najwazniejsze sas pety, mozna jezdzic z wozem wiec udzwig mozna zostawic na "pozniej" w wiekszosci przypadkow, a jak sie sfarmi na tyle ze mozna cos pvp robic to stroj pvp
2) Itemki, ktore sa istotne, ale nie wymagane
*Value pack - bardzo istotny, ciezko sie obejsc w praktyce, bardzo ciezki do zbidowania
*Pokojowki (3 pokojowki - 1000 trash itemkow)* ofc convenience, ale takze sa marketplace'ki wiec warto miec long termowo
3) p2w - szybsza kasa
*Lodge dla workerorow -> rozszerzenia WH w miastach
*** ARTISTAN MEMORKI za 40 euro, z 75mln wartosci zwyklych memorek zrobi sie 225mln wartosci.
________
Ja osobiscie mam:
a) Stroj PvE, PvP, Udzwig, 3 pokojowki, 4 pety T3 (tj laczysz), lodge dla workerow i rozszerzenie boxowe w glownych miastach +8
Value packi, full akcesoria zwiekszajace szybkosc wyfarmienia knowledga
Za istotne i bardzo przydatne w tej kolejnosci uwazam:
Pety
Value Pack
Stroj PvP
Pokojowki
Lodge Dla workerow
Stroj PvE
Warehouse Storage space
No i to jest to co mowilem pokojowki, set pve/p, pety t3 itd. Nie ma nic za darmo, za darmo w Black desert jak liczysz na gre z wydatkiem 30-40 euro maks to dlugo nie pograsz.
W gre trzeba troche wlozyc to prawda. Ceny sa dosc srogie w porownaniu do innych gier. Gram od miesiaca i jak na razie kupilem 4 pety i kostium(+10%exp)=80€. Doskwiera juz udzwig, pol h grinda i juz brakuje. W gre wlozyc pare $$ mi nie szkoda ale z obserwacji zaczyna martwic mnie perspektywa ladowania mnostwa kasy w p2w artisan memory, a na eng forach juz ludzie trabia, ze niedlugo i FSy trafia do sklepu.
Gra za***ista, szkoda gdyby stala sie kolejna, w ktorej walczy sie karta kredytowa. Na rozrywke nie szkoda mi kasy ale juz gralem w jedna taka, gdzie by byc "konkurencyjnym" ladowalo sie po 100€+/msc, a topka graczy(m.in gildia w ktorej bylem) to juz szla w 1000€+/msc Wsadzajac ponad 400zl miesiecznie i tak czulem sie biedakiem, a topka sciagala mnie na 2 hity. O dziwo cala gildia jarala sie tym ze tyle kasy trzeba ladowac.
Dubel
Quaku - nie wiem co ty widzisz w tym stroju pvp.. Ze niby tak bardzo potrzebny, może kilka klasą się przyda, ale powiem ci, że tak na prawdę jest zbędny..
W gre trzeba troche wlozyc to prawda. Ceny sa dosc srogie w porownaniu do innych gier. Gram od miesiaca i jak na razie kupilem 4 pety i kostium(+10%exp)=80€. Doskwiera juz udzwig, pol h grinda i juz brakuje. W gre wlozyc pare $$ mi nie szkoda ale z obserwacji zaczyna martwic mnie perspektywa ladowania mnostwa kasy w p2w artisan memory, a na eng forach juz ludzie trabia, ze niedlugo i FSy trafia do sklepu. Gra za***ista, szkoda gdyby stala sie kolejna, w ktorej walczy sie karta kredytowa. Na rozrywke nie szkoda mi kasy ale juz gralem w jedna taka, gdzie by byc "konkurencyjnym" ladowalo sie po 100€+/msc, a topka graczy(m.in gildia w ktorej bylem) to juz szla w 1000€+/msc Wsadzajac ponad 400zl miesiecznie i tak czulem sie biedakiem, a topka sciagala mnie na 2 hity. O dziwo cala gildia jarala sie tym ze tyle kasy trzeba ladowac.
Beda FS stacki do poziomu TRI.
Wiesz generalnie tak to jest jak ludzie mowia, ze wola f2p nie p2p, p2p jest tanszy i bardziej uczciwy w dluzszej mierze dla gracza.... a poza wowem, f2p+cs lepszy finansowo dla tworcow.
Ale pieprzenie głupot, jak ktoś nie ma czasu, pieniędzy lub aż tak wielkich chęci na bycie w top bo ma milion różnych powodów to nie oznacza, że jest na przegranej pozycji - jeśli chodzi także o content PvP. Wtedy po prostu nie pchasz się do top gildiii a takie 400-450 AP/DP to nie jest jakaś mityczna bariera czy ktoś wydaje na IS czy nie, 450 nie zrobi z Ciebie topki, wtedy po prostu idziesz do średniej gildii i także z takimi gildiami pokroju Twojej walczysz, nodów jest sporo i nie wszystkie eventy jak siege właśnie są zdominowane przez jedynie topki - to nie Lineage 2 gdzie jest tylko kilka zamków - bawisz się, masz fun, kwestia wyboru community mierząc swoje zamiary i możliwości, nic trudnego.
Teraz w ogóle przez te wszystkie eventy typu boxy itd to można się sporo silvera nachapać, nie jest tragicznie.
Czasy się zmieniły a BDO to perełka ze względu na system ograniczonego tradingu między graczami, śmieszy mnie ból d*py i terminologia "P2W" bo gra ma IS, wolę grę z IS i hajsem który idzie do twórców i updates za free niż MMO z tysiącami aukcji na ebay/allegro i innych portalach typu Gold 1kkk - 20 zł. Jak ktoś chcę wpakować to i tak to zrobi a akurat w BDO żeby być P2W trzeba wpakować go więcej, o wiele więcej. Ktoś może zalogować się do WOWA i kupić wagon złota z allegro, jakoś nikt nie płacze...
Heh. Mnie zawsze śmieszył pewien typ ludzi. A mianowicie taki co jest zwyczajnym noobem, ale zawsze znajdzie jakąś wymówkę bo w końcu on jest doskonały i to nie jego wina.
a) ktoś cię zabił na pvp na kombo? Sorka, tak wygląda sytuacja - jedno dobre kombo i nie ma co cię zbierać
b ) pety wymagane? Też nie do końca. Fakt, są ułatwieniem, ale nie są niezbędne. Sam grałem do 60 lvla bez ani jednego peta. I nie, na wojnach o nody nie odstawałem ani troche od reszty. Kwestia podejścia : ktoś narzeka że musi 2x kliknąć R, a ktoś inny to robi. I wplata w to ataki i kombosy - większość postaci ma jedno główne kombo, po czym następuje pauza i nawalanie z czego popadnie, aż cd się zresetują na najważniejszych skillach, wtedy najlepiej podnieść itemek
lub dwa
c) masz pokojówki, pety, magazyn taki że większość graczy po zsumowaniu wszystkich magazynów nie ma tyle miejsca... ale i tak możesz być w plecy w stosunku do innych graczy. A to dlatego że nie ogarnąłeś afk craftingu (must have dodatek do grindu - niezłe kokosy idzie dorobić), albo dlatego że nie siedziałeś na spotach po 10h na dzień i ktoś wbił w miesiąc lvl up, podczas gdy ty grając 2h/dzień ten sam lvl wbiłeś w 5 miesięcy. I potem płacz po ktoś zarabia więcej kasy od ciebie mimo że nic nie wydał w IS, albo płacz że przegrałeś pvp bo typ miał 2 lvl więcej od cb.
d) brak premium boli? Raz, że nie boli, a dwa jak ktoś wspomniał : AH to tylko dodatek, główną kasę trzepiesz z mobów (silver) albo z trash itemów od mobów które wymieniasz na sztabki. Potem też opłacalne jest zastanowienie się nad "hazardem" - inwestowaniem sztabek na takiej ala giełdzie w nadziei że się zwróci
e) mówiono tu też o memorkach... kiedy ich potrzebna jest serio śladowa ilość. 120 prób na dandelionie na miesiąc byś nie zrobił w życiu. No, chyba że należysz do pokolenia kretynów i próbujesz wbić dandeliona na tet fail-stacki nabijając na owym dandelionie. Wtedy współczuję martwicy mózgu : bo równie dobrze mogłeś wziąć taką yurię podbijać jak najwyżej - a tu wychodzi ci taniej kupić yurię niż nawet 1 memorkę, nie wspominając że naprawa tym samym eq daje lepszy efekt od wspomnianej memorki. Tak, nawet od memorki z artisanem . A gdy osiągniesz optymalną ilość fail stacków to wracasz do dandeliona i ulepszysz go... może 3? 4? razy, na pewno nic powyżej 100
. A dla przypomnienia : w tej grze nie ulepszasz codziennie eq z tet na pen, tylko raz na jakiś dłuższy czas, wcześniej zbierając materiały potrzebne do tego, gdzie memorki sa najmniejszym zmartwieniem/kosztem
f) gdy ktoś jako element p2w podaje udźwig... to nie mogę zrobić nic innego niż chwycić się za głowę i rzec : "boże, widzisz a nie grzmisz" i popatrzeć się w niebo czekając na piorun. Taka drobna podpowiedź : udźwig kupujesz za loyalitki. To pierwszy poważniejszy wydatek (nie licząc buteleczek wskrzeszających, ale tu starczy jedna na tydzien, nawet rzadziej - tak w razie laga czy coś). Kupujesz 4 (limit za loyalitki) i powiedz mi dalej że masz za mały udźwig. Oczywiście zakładamy że jak kazdy dobry gracz przyjechałeś własnym wozem na spota (co się zaczyna w sumie od sausanów - wcześniej za szybko zmieniasz spoty i latasz po calutkiej mapie)). To ja się pytam : jakim cudem zapełniasz cały wóz i własne eq? Zdradź nam ten sekret, bo chcielibyśmy wiedzieć. Może jest bug że jak zabijesz mobka w konkretnym miejscu to dropi z niego setka itemków? To szybciej się już eq psuje niż zapełnia wóz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak wspomniałem : polecam olać to parcie na topkę. Bo ZAWSZE znajdzie się ktoś lepszy - a to ma wyższy lvl (bo więcej grindował), a to więcej kasy, a to lepszego skilla, a to szybciej zaczął (więc ma wszystkiego więcej i lepiej) . A równie dobrze można grać w swoim tempie, robić spota za spotem, farmić eq za eq, uczyć się gry - i nie nabijać na litość boską fail stacków na dandelionie, czy choćby zająć się craftingiem, czy innym hodowaniem koni. Mój kumpel np zakochał się w łowieniu ryb w tej grze - nigdy tego nie zrozumiem, dla mnie to jest tak nudne że po 15 min mam dość, a on potrafi spędzić na tym więcej czasu niż większość na afk-łowieniu xD. Mi się spodobał grind, ogródek, gotowanie i cała siatka robotników tyrających dla cb i też tym się zajmuję - a na wojny o nody chodzę tylko gdy jest coś poważniejszego i mobilizują wszystkich, bo np trzeba obronić nasz główny spot
. I mam świetną zabawę, robię to co lubię, a raz na jakiś czas poświęcam się na node warach... i też mam frajdę, nie odstaję ani trochę od reszty. A to z prostego powodu : gear i lvl liczą się do pewnego poziomu. Potem już ta krzywa się zakrzywia - dalej eq i lvl są ważne, ale po prostu jak doszedłeś do etapu że zdejmujesz każdego na kombo, to co - zdejmiesz go na kombo i 99/100 ostatniego skilla z kombo? No bez przesady, szanujmy się xD.
Nawet bym powiedział że ważniejsze od np kzarki tet czy pen jest to czy masz level 60 czy 62, bo to znacznie obniża twój dps i zwiększa jego. A tego nie przeskoczysz - musisz grindować, więc kasa to swoją drogą, a level swoją, gdy jedno jest lepsze od drugiego to masz problem, bo w sumie nic ci nie da kasa gdy lvl w plecy. I na odwrót
I na przekór temu niedowiarkowi - gram w black deserta od paru tygodni po jego premierze w EU . I jak widać da się. A obecnie nowi mają jeszcze łatwiej - rozdają darmowe konie T5, dostają dziesiątki milionów w formie sztabek, masę black stone'ów i całą resztę. Na dodatek nawet wprowadzili te śmieszne monetki za które możesz zgarnąć kzarkę, dande i resztę - a je dostajesz za logowanie się, więc ani nie potrzebujesz eq, ba nawet nie musisz wiedzieć jak wygląda dany boss by mieć jego eq, gdzie kiedyś sie siedziało na kzarce trochę
Dobra, dobra. Koniec pisania w tym temacie na nastepny tydzien.
Powinni Wam placic za te bzdury Jakby nic nie dawalo to by nie kupowano tego tak masowo.
Tak jak podałeś zdjęcie gościa to jest i zdjęcie gościa co dobił do tego bez petów, bez ISa, bez udźwigu slotów i innych jest to gracz, który zaczął na steamie ... da się... można.. trza mieć tylko czas :P. Nie masz czasu a chcesz gości ścigać.. no to musisz się wspomagać, proste i logiczne.
Tak jak podałeś zdjęcie gościa to jest i zdjęcie gościa co dobił do tego bez petów, bez ISa, bez udźwigu slotów i innych jest to gracz, który zaczął na steamie ... da się... można.. trza mieć tylko czas :P. Nie masz czasu a chcesz gości ścigać.. no to musisz się wspomagać, proste i logiczne.
Ze ja? Ross ten facet GRAl order steam I ma wszystkie z CSA jak widac na screenie xd
Powie mi ktos jak sie robi lepsze tiery petow? Trzeba 2 takie same pety T1, "laczy" sie je w 1 T2 + kolejny taki sam T2 i powstaje 1 T3?
Jak wiadomo T1 w biegu zbiera co 3.7s. Mniej wiecej o ile szybciej zbiera taki T2/T3/T4 loot?
Ze ja? Ross ten facet GRAl order steam I ma wszystkie z CSA jak widac na screenie xd
nie nie, gościu kiedyś na reddicie wrzucił swój dorobek lvlowo gearowy bez jakiegokolwiek ISa