Musisz, masz dodatkowe bonusy(ap,dp itd..)
A podczas gry często się używa tego łuku? Ma on jakieś bezcenne zastosowanie?
Musisz, masz dodatkowe bonusy(ap,dp itd..)
Czy przejście z HDD na SDD poprawi jakoś znacznie fpsy lub czas ładowania mapy czy nie warto?
Ładowania na pewno. Na HDD są duże problemy z tym.
Używa się, bez niego nie będziesz mógł używać niektórych skilli(nie tylko tych co strzelasz) nwm dokładnie nie znam się, ale jest tak samo potrzebny jak main hand
@Dreedzik Wszystko co mówisz to ma sens, jednak wciąż nie rozumiem po co ograniczenie life skilli przez energie? Jedyne co mi przychodzi do głowy, to ograniczenie no-lifów, aby cały dzień, całą noc nie grindowali, ale to trochę durne w mocno grindowej grze.
chodzi o ograniczenie ludzi ogólnie, niby nie ma ograniczeń ale jakby ludzie getherowali dniami i nocami było za dużo pewnych elementów
Witam. Mam pytanie odnośnie pearl shopu. Dodali skrzynkę ,która zawiera 4 świąteczne pety. Czy owe zwierzątka mają zdolność podnoszenia przedmiotów? Jeśli tak to ile sekund ? W opisie boxa nic o tym nie piszą. Proszę o odpowiedź osoby które już te boxy kupiły i otworzyły.
Witam. Mam pytanie odnośnie pearl shopu. Dodali skrzynkę ,która zawiera 4 świąteczne pety. Czy owe zwierzątka mają zdolność podnoszenia przedmiotów? Jeśli tak to ile sekund ? W opisie boxa nic o tym nie piszą. Proszę o odpowiedź osoby które już te boxy kupiły i otworzyły.
Nie 4 tylko jedno z 4. Normalne pety, tylko wyglądają inaczej.
Szybkie pytanko. Jak wygląda na end gejmie pvp? Jakieś areny czy tylko open pvp?
Czy można zmienić nick postaci lub to "nazwisko"?
Szybkie pytanko. Jak wygląda na end gejmie pvp? Jakieś areny czy tylko open pvp?
open pvp/walki o nody/zamki / turnieje także robią / arenki
Jak działa grunil set? Słyszałem że jest najlepszy na początek ale zauważyłem że daje mało dp i 0 ap. Więc co jest w nim takiego niezwykłego?
Jakie kamienie włożyć do grunila jeśli gram strikerem ?
Jak by ktoś mógł to niech podeśle jakieś poradniki do strikera albo powie gdzie znajde rzetelne źródło informacji na temat combo i rozkładu skill pointów.
Chciałem pomóc, ale zauważyłem to:
Jak by ktoś mógł to niech podeśle jakieś poradniki do strikera albo powie gdzie znajde rzetelne źródło informacji na temat combo i rozkładu skill pointów.
i mnie się odechciało, tak samo jak tobie się nie chce spędzić parę minut na szukaniu w google.
Podpowiem ino, że do 56 lvl możesz resetować skile ile chcesz
Jestem nowym graczem zupełnie zielonym w świecie, BDO wbiłem 30 lvl po prostu lece questami od duszka przed siebie zakupiłem konia tieru 1 i tak lece dalej tymi questami, w grach nie lubie za bardzo craftu ani tego typu rzeczy, po prostu lubie wbijać lvl i zdobywać gear? czy taka gra ma sens po prostu wbijać lvl robić questy od duszka pozniej pobawic sie troche w pvp czy nie bardzo? jakies wskazówki dla zupełnie nowego, gram wojownikiem
pozniej pobawic sie troche w pvp czy nie bardzo?
jeśli lubisz grind to śmiało możesz grać jest to aspekt bdo który ma bardzo duże znaczenie, można też się z tego na spokoinie utrzymać , jeśli chcesz bawić się w pvp to dołącz do gildi. I tu masz 2 drogi albo gildia pvp gdzie zazwyczaj musisz być na większość wojen co powoduje że musisz poświecić ogrom czasy na gre do tego dochodzi odpowiedni set który musisz mieć aby cię przyjeli, co ziększa ilość czasu jaką musisz poświęcić grze (nie jest tak w każdej gilid). Są też gildie które grają na luzie bez spinki gdzie musisz wykazywać pewną obecność w grze a przytym prowadzi 2 drugie życie w świecie rzeczywistym. I taką ci też polecam na początek bo pomogą kiedy nie będziesz czegoś wiedział, w lepszy sposób zapoznasz się w takowej gildi z bdo. Są to moje spostrzeżenia z wypowiedzi innych graczy. Sam jednak takowych nie posiadam więc proszę osoby które czytały ten posta aby napisały poniżej że jestem w błędzie jeśli jestem.
Możesz dodać w bdo hellnara jeśli nie masz z kim grać . Aktualnie gram z 1 znajomym i mamy 56 lvl dopiero co wbite i właśnie dołączamy do pierwszej gildi.
Za wszystkie błędy w pisowni wiekie sorry.
ps znajomy ma 19 ja jestem trochę młodszy i mam 17
Jak by co to szukam ludzi do gry 48lvl:D "Owocowyyy" nick w grze
Dlaczego nie mam żadnych mobów w black desert ?
Dlaczego nie mam żadnych mobów w black desert ?
Dlatego, że przed 20 znikają moby z kanałów:
Serendia 1
Balenos 1
Calpheon 1
Mediah 1
Valencia 1
bo o 20 zaczynają się node wary i wtedy moby znikają na tych kanałach, bo ludzie latają i się biją o tereny.
Natomiast na wszystkich innych jest normalnie, wystarczy zmienić kanał.
Cześć,
zastanawiam się nad kupnem perełek 100 (ojro) oraz petów ewentualnie jakiegoś stroju, ale z tym raczej poczekam aż w końcu znajdę pasującą pod siebie postać. Aktualnie gram Strikerem i jest dosyć ciekawie, ale mniejsza z tym Jakie dokładnie pety polecacie, ile jakiego typu przykładowo 2 ptaki (hawk i ten mały ptaszek, podobno dają podwójny bonus na wiedzę) i wtedy kota i psa, czy może 2 koty, pies, ptak i red panda? Jak to wygląda, jak najlepiej połączyć oraz czy lepiej byłoby na początku kupić te tańsze pety za 900 perełek, ale po dwa aby od razu próbować je podwyższyć na tier 3, czy mimo wszystko na samym początku zostawić na tier 1 i kupić te za 1100 (mogę jeszcze wykorzystać 2 kupony)?
I inne pytanie, ale powiązane z IS czy warto na coś jeszcze zwrócić uwagę, zainteresować się jakimiś przedmiotami? Rzeczy typu podniesienie limitu wagi bądź slotów to mogę za loyality kupić.
Dzięki za pomoc.
Czy wiadomo kiedy wychodzi ta nowa postać?
Czy wiadomo kiedy wychodzi ta nowa postać?
Przecież już jest. Natomiast awekening do niej ma przyjść w najbliższych dniach jeśli się nie mylę.