Nowi moderatorzy

Po burzliwym ostatnim okresie, przyszedl czas na odrobine spokoju. Jednak ciezko go znalezc, kiedy nasze szeregi zostaly tak dotkliwie przetrzebione. Dlatego postanowilismy przyjac na poklad trzy nowe duszyki, aby pelnily one funkcje moderatorow. Poki co na okresie probnym, ale jesli sie sprawdza, to zasila nasz sklad na stale. Te trzy osoby to:

-Leman

-Might Tay

-Northen Star

Gl and hf.

Northen Star, staż na forum taki krótki, tak mało doświadczenia. Nie wow.

To trzeba teraz wam dać coś do roboty xD

-Nie znam

-Kojarzę

-Nie znam

Aha, witam i życzę kupę roboty :D bo gimby dużo do ogarnięcia.

-Nie znam-Kojarzę-Nie znamAha, witam i życzę kupę roboty bo gimby dużo do ogarnięcia.

Dziękuję :).

A ja ze swojej strony zachęcam do zgłaszania każdego posta, który może łamać regulamin.

Mam nadzieję że się sprawdzę i dołączę na stałe w szeregi zespołu mmorpg.org.pl.

Northen Star pierwszo słyszę. Good luck.

Lemana i Northen Star kojarzę. Powodzenia życzę i dystansu do użytkowników i ich żali, bo na przykładzie poprzedniej modki widać, że nie warto się wczuwać.

Znowu dziewczyna? Oby skończyło się tak jak w przypadku Alphy. Dziewczyny kompletnie nie nadają się do tego typu rzeczy.

Znowu dziewczyna? Oby skończyło się tak jak w przypadku Alphy. Dziewczyny kompletnie nie nadają się do tego typu rzeczy.

Nom, łatwiej napisać do czego się nadają ^^

Poza tym tak trochę z d*py tych nowych modków, mi to w sumie ryba, a z resztą..

P.S. Zdjęlibyście mi w końcu te 2 ostrzeżenia, tak mnie one bolą, że sobie nawet nie wyobrażacie nawet :c

Nom, łatwiej napisać do czego się nadają ^^Poza tym tak trochę z d*py tych nowych modków, mi to w sumie ryba, a z resztą..P.S. Zdjęlibyście mi w końcu te 2 ostrzeżenia, tak mnie one bolą, że sobie nawet nie wyobrażacie nawet :c

Z pewnością ściągniemy Ci warny sprzed 3 miesięcy ;)

Z pewnością ściągniemy Ci warny sprzed 3 miesięcy

Ja też poproszę, bo żyję na krawędzi.

#yolo

Jesteście super!

@chaway

Skończ już z tymi ochłapami.

Chyba Ty

warn_ico.png
Apeluję o spokój :)

~Leman

Might Tay klasa sama w sobie, a tych dwóch ludków nie kojarzę :) Mam nadzieję, że za miesiąc nie będzie tematu typu "Oj nie, wyzywają mnie, nie chcę już być moderatorę, nara". Tak czy siak, powodzenia :)

Jak dla mnie ok:), wyjdzie w praniu jak się będą sprawować na owych stanowiskach ;)

Might <3 mój kandydat ;D

Nieraz widziałem wypowiedzi Might Tay i wydaje się być pozytywną i sympatyczną osobą, ale myślę że będzie miała trudne życie moderatora ze względu na tych wszystkich użytkowników, którzy ją otoczą niczym w średniowieczu rzymskie posągi bogów.

Z wyborem Lemana i Might Tay'a jak najbardziej się zgodzę- trochę ich znam i uważam za odpowiednie osoby. Piszą z sensem,nie od rzeczy itp. Ale Northern Star? Jakoś tak to z "d*py wzięte" za przeproszeniem :).

Lemana nie znam... ale...

Northen jest spoko nie znam jej za dobrze ale nie pamiętam jakiegoś głupiego zachowania

Majty? :D no majty to majty :D :D wiec zle nie jest :)) ale tak myslalem ze trafi na niego ;p

EDIT chlip chlip w kocie Magar taki nie wybrany ;p

btw Nie ładnie.... Tak mi sie wydaje ze wzięliście Northen żeby sprawdzić teorie alphy "hejtujecie mnie moda bo jestem dziewczyna" założę sie że wasza teoria legnie w gruzach