Nowi moderatorzy

No Magar, przejrzales nas, moze powinienes zastanowic sie nad praca w jakiejs komisji sledczej, czy gdzies. Marnujesz sie tu, Twoje teorie sa niepodwazalne i one z pewnoscia nie legna w gruzach. Ciekawi mnie tylko jedno, skad ty bierzesz takie glupoty i dlaczego traktujesz je jako pewnik? Jak wpadnie ci do glowy, ze murzyni to szatany, to wtedy zaczniesz prowadzic krucjate przeciwko czarnym? Kto wie... Kto wie.

Wiesz w zasadzie to teraz trollujeszi +offtopujesz + obrażasz mnie to juz powinno cos znaczyć <3

dziekuje :* ze doceniasz moja spostrzegawczość i droge dedukcji może kiedyś zasłuzysz by byc moim WATsonem

DZZ mniej podchodzenia do tematu osobiście a wiecej masci na bóle analne.. bo to zaczyna drażnić "oooo magar mnie alphe atakuje (bo ma racje jak 80% forum) to tez beNde go hejtowac a co jestem adminem to moge" barwo :**

Jeszcze trochę offtopu i zamykamy temat.

Magar - mniej pajacerki, więcej postów z głową + na litość boską zacznij czytać to co piszesz, bo szkoda wzrok łamać. Teorie masz naprawdę ciekawe ; )

A nowym~ Powodzenia, przynajmniej nikt jeszcze nie skreślił nikogo.

Może to już czas, aby przestać patrzeć na żeński akcent na tym forum z dużą dozą wyobcowania i zrozumieć iż kobieta, to taka sama istota jak mężczyzna? Brakuje mi jeno seksizmu na tym forum, ale niestety i jego można znaleźć między wierszami. Powodzenia moderatorom nowym, niechaj wam forum lekkim będzie

Po burzliwym ostatnim okresie, przyszedl czas na odrobine spokoju. Jednak ciezko go znalezc, kiedy nasze szeregi zostaly tak dotkliwie przetrzebione. Dlatego postanowilismy przyjac na poklad trzy nowe duszyki, aby pelnily one funkcje moderatorow. Poki co na okresie probnym, ale jesli sie sprawdza, to zasila nasz sklad na stale. Te trzy osoby to:-Leman-Might Tay-Northen StarGl and hf.

Proszę, można wyjaśnić dlaczego szeregi zostały "przetrzebione", bo taka Alpha już nie jest modem jak zauważyłem, ale czy tylko ona zrezygnowała ze stanowiska czy ktoś jeszcze ? I ilu jest jeszcze modów na tym forum, którzy reagują, robią cokolwiek raz od święta, bo podejrzewam, że gdyby wkręcić się i poszperać pomiędzy zielonymi statusami, to paru by się znalazło.

Co do "nowych", to proszę, podanie Lemana, które zostało przyjęte (był on takim "rezerwowym" modem próbnym) i dobrze, że trafił na te stanowisko bo widocznie jest taka potrzeba http://mmorpg.org.pl...Ă Ă Zobaczymy Powodzenia.

Might Tay i jego podanie http://mmorpg.org.pl...ne/#entry366821 odrzucone z powodu małej aktywności na forum z czym się zgadzam. Może ma te 1k+ postów, ale jako, że nie ma możliwości na wgląd do wszystkich jego postów, to ten użytkownik jest dla mnie tajemnicą. A teraz nagle z (wcześniej) przyjaciela wskakuje na Moda ? Ok, to decyzja już wasza i czas pokaże czy słomiany zapał kogoś kto już dawno znudził się wypowiedziami tutaj, będzie racjonalnie korzystał ze swojego "BanHammera"

(Panowie, poznajcie moją nową broń: http://cdn2.ripten.c...6/BanHammer.jpg Zaktualizowano 22 Nov · 9 komentarzy)

Mam obawy gdy zbierze się wszystkie info o tym użytkowniku, ale co ja tam mogę wiedzieć. Powodzenia i wytrwałości dla tego Pana.

Northen Star Mało ją widać, od czasu do czasu coś tam napisze i wypowie się bardziej neutralnie, ale ze względu na płeć, może być trochę lepiej przyjęta niż poprzedniczka. Oby to nie był tylko słomiany zapał ze strony Tej pani. Fajnie by było gdyby wprowadzić trochę formalności, czyli podanie na moda i jego przyjęcie. Niech coś napisze o sobie itd. według schematu jakim posługiwała się reszta kandydatów. Inaczej nie wiem nawet kto daje mi warna albo zamyka tematy. Dzięki i powodzenia.

2 tygodnie mnie nie ma i takie rzeczy tu się dziejo!? Alpha nie jest modem?! 3 nowych? Tylko Majty kojarzę. Wydaje się w porządku. Reszty nie znam, wyjdzie w praniu. Powodzenia Wam życzę! Pamiętajcie by mieć własny rozum i nie dać się strollować :)!

Wszystkich kojarzę i lubię. Gratuluje. I powodzenia :)

@vilczy

Nie zostałam przyjęta na moda, to jest tylko okres próbny. Nie składałam podania, ponieważ nigdy nie przyszło mi to do głowy. Salek poprosił mnie na ts, zadał pytanie i tak oto znalazłam się w roli próbnego moderatora. Trochę informacji na swój temat już podawałam na forum w stosownym do tego miejscu.

Might Tay i jego podanie http://mmorpg.org.pl...ne/#entry366821 odrzucone z powodu małej aktywności na forum

Po pierwsze, szkoda, że przeczytałeś tylko pierwszy post, no ale trudno.

Po drugie, podanie zostało odrzucone nie z tego powodu, a właśnie dlatego, że miałem rangę "Przyjaciel".

Moze Might nie pisze czesto postow ale forum uzytkuje niemal codziennie

Z jednej strony to prawda, jednak z drugiej paskudne pomówienie.

Chyba maja kryzys w ekipie skoro ciebie zatrudnili
Chodzi o NS.

Dlaczego tak uważasz?

To vampir więc nie zapominaj Xas że ma pokrętną logikę. Zaś co do modów to gratuluje i owocnej pracy życzę :)

wiocha na maksa, jakieś buraki, tylko Mighty Tay kojarzę z forum

Edit:

czekaj czekaj, po 20 sekundach zastanowienia, northen star to nie jest przypadkiem ta fajna dziewczyna co studiuje medycynę albo farmaceutykę.. albo farmację nie mam pojęcia jak to się poprawnie odmienia ... coś mnie w mózgu drapie, jak tak to przepraszamy ;]

Powodzenia dla każdego :P Nowi moderatorzy się zawsze przydadzą :)

Leman i NS jak narazie sprawują się najlepiej ;)

Po co moderatorowi wiedza z informatyki?

Ja studiuję MiBM. Jeśli chodzi o wiedzę informatyczną to owszem działałem na silnikach forumowych i trochę kodziłem. Natomiast studiować informatyki nigdy nie studiowałem. Za to działam w programach obliczeniowych - ktoś chce korki? :D

Co do tego, że mamy kryzys. Rozmawialiśmy z Krogulcem i po prostu stwierdziliśmy, że nie widzimy zbytnio kandydatów na stanowiska moderatorskie więc rekrutacja nie miałaby sensu, przeprowadziliśmy dłuższą dysputę na ten temat i doszliśmy do wniosku, że Might, NS i Leman pasują idealnie. Ot i tyle w temacie. Powiem więcej, jestem wręcz zachwycony ich pracą, pozytywnie się zaskoczyłem.

Tak chodzi o nia. Jak dla mnie moderatorem powinna zostac jakas osoba ktora zna zasady panujace na forach. Netykieta,Neokidy itd podstawa po drugie osoba ktora ma jakies umiejetnosci z dziedziny informatyki. A oni dali ja a ona medycyne studiuje nie wiem jak tam z jej wiedza o kompach no ale jak sama pisala okres probny. Wiec jak sie nie sprawdzi to nie bedzie na stale. Dlatego napisalem ze maja kryzys bo nikt nie chce tu robic za moda no chyba ze sprawdza sie to co wiem od innych ludzi z poza forum

Ten koles jest tak beznadziejnie glupi czy mi sie tylko wydaje?

admin_ico.png
Bez wyzwisk, są one kompletnie niepotrzebne. Saluś

Dzz, to jest Vampir. Jego się nawet nie opłaca czytać bo to pseudo expert. Co do modów to wszyscy na plus, wszystkich znam bądź kojarzę i bardzo cieszę się , że to ich wybrano. PS. Might jest trollem.

Salek jaki Krogulec. To jest Dzz i nikogo nie zmyli.

Good damnit chciałem być tolerancyjny.