Nowi moderatorzy

No ale po co wiedza z informatyki, ze powtorze pytanie? Obsluga forum jest tak prosta, ze jesli ktos radzi sobie z rejestracja, to da rade z kasowaniem posotw albo "wreczaniem" warnow. Tak wiec znajomosc tej dziedziny, jaka jest infa, to ostatnia rzecz, ktora bierzmy pod uwage. Wazniejsze sa inne aspekty i nimi sie kierowalismy.

Jeszcze nie widziałem forum, na którym obsługa opcji moderatorskich wymagałaby wyższego wykształcenia w zakresie informatyki. Ba, nie widziałem nawet takiego, z którym nie poradziłaby sobie osoba na poziomie gimnazjum. Chyba że ktoś nie ogarnia przycisków albo nie potrafi zapamiętać zasad forum, wtedy z nim bardzo biednie.

NorthernStar modem? Czemu nie, brzmi ciekawie. Jeśli będzie dawać sobie radę to super. Mam nadzieję (w przeciwieństwie do kilku zabawnych szowinistów), że pokaże im że kobieta na miejscu moda wcale nie musi być gorsza :)

Ja w ogóle nie czaję skąd ta cała nagonka, że kobieta nagle nie może być modem. Moja koleżanka od kilku lat moderuje 2 fora i jakoś nikt nigdy nie widział w tym problemu. Na innych forach, do których miałam przyjemność należeć też nie było wymogu sikania na stojąco, by zostać modem, więc byli moderatorzy i moderatorki. Tylko tutaj widzę komentarze, że "to dziewczyna, więc się nie zna (wracam się bawić swoim samochodzikiem na baterie!)"

Kojarzę tą szczęśliwą trójkę, mam raczej pozytywne odczucia względem nich i życzę powodzenia. A teraz brać się do roboty, zielona plakietka zobowiązuje! Władza kusi, jeśli nie będą nadużywać przywilejów i wykonywać swoje obowiązki to nie ma się co ludzi czepiać.

PS. Wyobraźcie sobie co by było, gdyby grono adminów zasiliła kobieta, to by się dopiero działo i trolle miały nad czym biadolić co temat! :D Poza tym Kopernik była kobietą.

Vampir jak ty byś to ogarnął to można by delikatnie rzec, że forum padło by po dniu.

@Up- Tu też nie ma problemu z kobietą pełniącą funkcję moderatora.

Ja w ogóle nie czaję skąd ta cała nagonka, że kobieta nagle nie może być modem.

Ludzie nie mogą się pogodzić, że kobieta może nimi "rządzić".

Wszyscy są wporzo i wszyscy ich kochanie. Tyle.

Ludzie nie mogą się pogodzić, że kobieta może nimi "rządzić".

Chodziło tylko i wyłącznie o to, że Alpha nie wywiązywała się w ogóle ze swoich obowiązków, więc były potem hejty, więc zrobiła temat w którym się spinała na wszystkich i wszystko, bo jest kobietą, thats all. Really. Nikt nic do kobiet-modów nie ma.

Nie mówiłem tylko o Alphie.

To teraz sobie ja napiszę jak to widzę. Poprzedni moderatorzy sobie powbijali noże w plecy. A tak nie powinno być. Ja tu widzę w niektórych zazdrość. Dla mnie nie ważne ile moderator siedzi na forum aby dostać te stanowisko. Liczy się aby wykonywał (rozliczał nie wiem jakie kary dajecie sobie ;p, za złe wykonanie zadania ;p), rzetelnie wykonywał powierzone zadania.

Reszta jest w tym momencie nie istotna.

-Leman nie kojarzę - jednak to ma plus iż człowieka można poznać.

-Might Tay - kojarzony z forum jak najbardziej.

-Northen Star - kojarzę tylko z tematów lola, ale czemu nie dać jej szansy.

Ho ho to teraz aby być moderatorem trzeba mieć wiedzę informatyczną, a ja myślałem iż ortograficzną ale co mi tam widzieć i życzę owocnej pracy. {Wytrzymajcie dłużej niż poprzednicy}.

Wystarczą 4 kliknięcia w ACP, by pozbyć się botów.

No, ale cóż... walka z wiatrakami trwa. :D

Temat zamykam, bo robi się spam i offt na coraz to różniejsze tematy. Każdy już powiedział co chciał, a niektórzy to nawet za dużo.

Po burzliwym ostatnim okresie, przyszedl czas na odrobine spokoju. Jednak ciezko go znalezc, kiedy nasze szeregi zostaly tak dotkliwie przetrzebione. Dlatego postanowilismy przyjac na poklad trzy nowe duszyki, aby pelnily one funkcje moderatorow. Poki co na okresie probnym, ale jesli sie sprawdza, to zasila nasz sklad na stale. Te trzy osoby to:

-Leman

-Might Tay

-Northen Star

Gl and hf.