Siemaneczko może z wami zagram nie może,na pewno a tam poza tym to kiedy będzie nowa rasa?
Nowy server, nowa ekipa
Rasa elfów, oraz nowe profesje będą bodajże we wrześniu.
trochę lipnie ale to nic będę grać Scoutem nawet nawet jest a nick to będzie Jachim89
siemka ja sciognelem wczoraj RoM!! :D
no i narazie niemam zkim grac wiec poczekam do 22 i PRZYŁAŃCZAM SIE DO WAS
@up
Ehm... na pewno?
@topic
Chciałbym zapytać, ile miejsc będzie w gildii i czy to będzie gildia tylko z mmorpg.org.pl czy też z gry?
@upEhm... na pewno?@topicChciałbym zapytać, ile miejsc będzie w gildii i czy to będzie gildia tylko z mmorpg.org.pl czy też z gry?
Nowa gildia na początku moż emieć bodajże 50 członków. Dzięki upgrade'owi dochodzi +10 członków. Rozsądniej byłoby mieć również ludzi z gry.
Jeśli uda mi się namówić rodziców na ściągnięcie gry, to macie nowego członka gildii
Jeśli uda mi się namówić rodziców na ściągnięcie gry, to macie nowego członka gildii
o.o ?
o.o ?
Już się tłumacze Starzy nie za bardzo pozwalają mi ściągać gry x) Chcę ich namówić teraz żeby mi pozwolili, ponieważ chciałbym zagrać z Wami.
No wiesz co ściągnięcie gry jest legalne(o ile to MmoRpg np)no ale to już zależy od rodziców
No wiesz co ściągnięcie gry jest legalne(o ile to MmoRpg np)no ale to już zależy od rodziców
Im chodzi o to, że jak coś ściągam to ciągle patrzę na prędkość itp. A jak się ściągnie to gram albo kilka dni non stop, albo gram 5 minut i usuwam xD
Rozbroiłeś mnie po raz drugi, pamiętam jak kiedyś mówiłeś, że brat ci nie pozwala grać w L2.
Jeśli masz zamiar grać kilka dni to nawet się nie trudź.
Rozbroiłeś mnie po raz drugi, pamiętam jak kiedyś mówiłeś, że brat ci nie pozwala grać w L2.Jeśli masz zamiar grać kilka dni to nawet się nie trudź.
Jak mnie RoM przyciągnie to może i nawet kilka laat
OK to ja tez sie pisze... Tylko KUR.... by nie bylo jak ostatnio wiele gadania.. a pare dni grania
Ja od razu ogłaszam wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą. Dołączę się prawdopodobnie 30 lipca lub 1 sierpnia, bo dzisiaj wieczorem wyjeżdżam na wakacje i nie mogę grac. Szkoda, że się tak złożyło, ale to już nie moja wina.
Tylko ja zaczne sciagac RoMa jak zassam 2 sezon HEROESow
//Ja zassysam 3 - Mr. Hania
Taki komunikat do Wszystkich... Nikt Was nie zmusza do grania.. Nie chcecie to won... Chcecie to witomy...
Bo mnie razi, jak ktoś wybrzydza, a potem sp***dala bez słowa... Sorki za wulgaryzmy...
Taki komunikat do Wszystkich... Nikt Was nie zmusza do grania.. Nie chcecie to won... Chcecie to witomy...Bo mnie razi, jak ktoś wybrzydza, a potem sp***dala bez słowa... Sorki za wulgaryzmy...
Kebra zawsze ładnie wszystko wytłumaczy :*
Jeżeli wszystko pójdzie tak, jak to jest zaplanowane, to będziemy czerpać przyjemność z gry i ludzie będą zostawać.