Nowy server, nowa ekipa

Siemaneczko może z wami zagram nie może,na pewno a tam poza tym to kiedy będzie nowa rasa?

Rasa elfów, oraz nowe profesje będą bodajże we wrześniu.

trochę lipnie ale to nic będę grać Scoutem nawet nawet jest a nick to będzie Jachim89

siemka ja sciognelem wczoraj RoM!! :D:D

no i narazie niemam zkim grac wiec poczekam do 22 i PRZYŁAŃCZAM SIE DO WAS

@up

Ehm... na pewno?

@topic

Chciałbym zapytać, ile miejsc będzie w gildii i czy to będzie gildia tylko z mmorpg.org.pl czy też z gry?

@upEhm... na pewno?@topicChciałbym zapytać, ile miejsc będzie w gildii i czy to będzie gildia tylko z mmorpg.org.pl czy też z gry?

Nowa gildia na początku moż emieć bodajże 50 członków. Dzięki upgrade'owi dochodzi +10 członków. Rozsądniej byłoby mieć również ludzi z gry.

Jeśli uda mi się namówić rodziców na ściągnięcie gry, to macie nowego członka gildii :lol:

Jeśli uda mi się namówić rodziców na ściągnięcie gry, to macie nowego członka gildii

o.o ?

o.o ?

Już się tłumacze :D Starzy nie za bardzo pozwalają mi ściągać gry x) Chcę ich namówić teraz żeby mi pozwolili, ponieważ chciałbym zagrać z Wami.

No wiesz co ściągnięcie gry jest legalne(o ile to MmoRpg np)no ale to już zależy od rodziców :P

No wiesz co ściągnięcie gry jest legalne(o ile to MmoRpg np)no ale to już zależy od rodziców

Im chodzi o to, że jak coś ściągam to ciągle patrzę na prędkość itp. A jak się ściągnie to gram albo kilka dni non stop, albo gram 5 minut i usuwam xD

Rozbroiłeś mnie po raz drugi, pamiętam jak kiedyś mówiłeś, że brat ci nie pozwala grać w L2.

Jeśli masz zamiar grać kilka dni to nawet się nie trudź.

Rozbroiłeś mnie po raz drugi, pamiętam jak kiedyś mówiłeś, że brat ci nie pozwala grać w L2.Jeśli masz zamiar grać kilka dni to nawet się nie trudź.

Jak mnie RoM przyciągnie to może i nawet kilka laat :)

OK to ja tez sie pisze... Tylko KUR.... by nie bylo jak ostatnio wiele gadania.. a pare dni grania :)

Ja od razu ogłaszam wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą. Dołączę się prawdopodobnie 30 lipca lub 1 sierpnia, bo dzisiaj wieczorem wyjeżdżam na wakacje i nie mogę grac. Szkoda, że się tak złożyło, ale to już nie moja wina.

Jeśli ktoś chce z nami grać niech się tu rejestruje : http://www.gildiaenigma.fora.pl/

Tylko ja zaczne sciagac RoMa jak zassam 2 sezon HEROESow :)

//Ja zassysam 3 :P - Mr. Hania

Taki komunikat do Wszystkich... Nikt Was nie zmusza do grania.. Nie chcecie to won... Chcecie to witomy...

Bo mnie razi, jak ktoś wybrzydza, a potem sp***dala bez słowa... Sorki za wulgaryzmy... :)

Taki komunikat do Wszystkich... Nikt Was nie zmusza do grania.. Nie chcecie to won... Chcecie to witomy...Bo mnie razi, jak ktoś wybrzydza, a potem sp***dala bez słowa... Sorki za wulgaryzmy...

Kebra zawsze ładnie wszystko wytłumaczy :*

Jeżeli wszystko pójdzie tak, jak to jest zaplanowane, to będziemy czerpać przyjemność z gry i ludzie będą zostawać.