Nowy server, nowa ekipa

Jeżeli wszystko pójdzie tak, jak to jest zaplanowane, to będziemy czerpać przyjemność z gry i ludzie będą zostawać.

Zalzy co rozumiecie przez pojecie gildi/klanu.. bo jak tylko dodatkowy chat to bedanici. A jak gre zespołowa to ok :)

Jutro z wieczora juz powinienem miec HEROESow.. wiec zaczne zasysac RoMa. Tylko osoboscie chialbym grac elfami :(

Miałem na myśli jak najbardziej grę zespołową. Ale nie wiadomo jak to będzie. Jeden członek wyrwie 6-8 poziomów przed resztą, to ta reszta będzie próbowała nadgonić i stracą przyjemność z gry.

Miałem na myśli jak najbardziej grę zespołową. Ale nie wiadomo jak to będzie. Jeden członek wyrwie 6-8 poziomów przed resztą, to ta reszta będzie próbowała nadgonić i stracą przyjemność z gry.

No wiesz dla mnie rywalizacja to jedna z przyjemności w mmo :).

Rozbroiłeś mnie po raz drugi, pamiętam jak kiedyś mówiłeś, że brat ci nie pozwala grać w L2.Jeśli masz zamiar grać kilka dni to nawet się nie trudź.

np. mojego kuzyna rodzice są prawnikami i co do pobierania plików są bardzo ostrożni bo jedno małe przestępstwo i wylatują z pracy ,więc może ma podobną sytuację.

np. mojego kuzyna rodzice są prawnikami i co do pobierania plików są bardzo ostrożni bo jedno małe przestępstwo i wylatują z pracy ,więc może ma podobną sytuację.

Dziwne bo właśnie prawnicy itp najwięcej kradną... łapówki itp...

@topic : rom jest ok :>

Dziwne bo właśnie prawnicy itp najwięcej kradną... łapówki itp...

Sugerujesz ,że moi także o.O

Jednak większość jest ostrożna co do tego.

Dobra zassalem filmy teraz zassysam klienta gry... 7h... wiec jutro juz bedzie.. Moze osoby ktore beda graly niech podadza nicki co?

SpawnPL

No ja jak co to Kebra.

Zapraszam, gildia już stoi, bowiem Dix okazał odpowiedzialność... :)

No ja jak co to Kebra.Zapraszam, gildia już stoi, bowiem Dix okazał odpowiedzialność...

na forum napisałem do kogo pisać o przystąpienie do gildii.

Yyyy jak sie nazywa ten server ? :D

Isiltir-NL

TO nawet nie EU?

NL- Holenderski.

Zrobili wała bo pisali w newsie głównym, że to będzie en server...

Ale i tak nie tylko Holendrzy i Polacy tam grają :>

Pograja 2 tygodnie i wroca na stary server.. no nic.. ja bede dziw wieczorem w grze... narazie zawijam na Mielno ;)

Gildia ma się dobrze, mamy najwyższy lvl gildii na serverze. Aktualnie jest nas 30. Ogólnie ownujemy.

Ja juz z wami raczej sobie nie pogram :(

Cos mi sie gra spie**** iw kazdym miejscu mam max 3fps (robiłem totalny reinstal z innego klienta)

Jest szansa ze reinstal systemu pomoze (jutro go zrobie)

Ja na razie odpadam z gry nie mam czasu żeby grać może kiedyś wrócę...nara.

Jak sie trzyma gildia?

Elegancko, zapraszam na nasze forum.

http://www.gildiaenigma.fora.pl/index.php