Nowy server, nowa ekipa

ja moge zagrac z wami................bo powracam do roma xDDDD tylko jak sie ten server nazywa?

Dix zapomniał dodać, że neo kidów do gildi nie przyjmują.

sam jestes neokidem frajerze >_> ciebie sie nie pytalem tylko jak sie ten server nazywa

Kolego jak ty masz takie podejście do tej gry.

a syf jest dlatego bo......... tam nic nie ma do robienia......bronie syf..........3/4 gry platne......wszystko tam jest platne! aaaaaaaaaa

Twój cyctat jest stąd http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php?s...ic=4772&hl=

bo gralem tylko ogolnie........tera widze ze to fajna gra.............

Teraz to przesadziłeś, jak nie wiesz co znaczy frajer to lepiej zamknij pizde. Ciesz się, że to internet, bo inaczej bym ci pokazał co się robi z frajerami.

Sorki za moją wypowiedź, ale jednak frajer to dla mnie największa obraza.

Poczytaj wcześniejsze posty to się dowiesz jak ten serw się nazywa.

Hej:) od razu sory za to ze odświeżam temat ale chcialem sie spytac czy wam wyszlo z ta gildia bo zastanawiam sie czy grac w roma a jesli jest to czy mozna dołączyć bedzie :)

Wydaję mi się że nikt już nie gra w Runes of Magic. Ale możesz popytać, tu lub na innym forum. Nie musisz akurat grać z ludźmi z tej strony.

Na stronie głównej ukazał się zaskakujący news o nowym serverze EN PvE który prawdopodobnie wystartuje 22 lipca.

Szukam ludzi którzy zaczęli by na nim grać by zrobić gildie. Jesteś zainteresowany ?

Jeśli tak pisz do mnie na gg : 7490760

Aktualnie Zainteresowani :

Dixell

Cold

Kebra

Cree

fenix

crracked

łoś

Mac

RedOcean

Kubox

Slod

Jeśli ktoś straci chęci na grę niech da cynk :]

Gdyby zaczęło grać od wystartowania servera 10 osób to proponuję od razu zrobić gildię każdy da po 10k max godzinka gry :]