http://www.mmorpg.co...-Announced.html
Jeszcze nie opadł kurz po Southsun Cove i Dragon Bash, a ArenaNet szykuje kolejny update na 25 czerwca, w skrócie:
-Nowy story mode dungeon
- Scavenger hunt, permanentny kontent w którym będziemy szukać jakichś poszlak, ma być to nawiązanie do ostatnio wydanej książki "Sea of Sorrows" by Ree Soesbee
-nowe nagrody
-będzie to największy patch w krótkiej historii GW2 balansujący skille i traity
-Areny i Spectator mode wychodzą z bety i lądują na live serwerach
-nowy skill na WvWvW "Mortar Mastery", zwiększa naszą efektywność w używaniu "mortarów"
Ogólnie jestem pod wrażeniem szybkości wydawania nowych aktualizacij, pozostaje jedynie pytanie, czy ilość przekłada się w jakość? Po takim czasie oczekiwał bym raczej jakiegoś konkretnego update...może nowego dunga ze story mode i 3ema ściezkami exploracji, nowych fraktali, a może nawet tego rajdu, o którym w innym temacie była mowa.
Tak jak jestem fanbojem GW2, tak umiem też spojrzeć chłodnym okiem na to wszystko, za dużo tych mikro updejtów, a za mało konkretów. Ja jestem chłop i potrzebuję pokaźnej sztuki mięcha, żeby zaspokoić swój głód, takie kabanosiki jak teraz wydają na długo nie starczą . Może teraz sobie zostawią cały lipiec w spokoju i na Sierpień, kiedy przypada rok od wypuszczenia GW2 wprowadzą w końcu jakiś mega updejt, który doda w ch*j kontentu, ale tego konkretnego, może nowa lokacja z dungiem i fraktale? Zawsze wierzyłem w ArenaNet i nadal będę, dlatego oczekuję czegoś mega