Nowy update "Sky Pirates of Tyria"

Więcej info o achiev rewardach :)

https://www.guildwar...wards-incoming/

Także marsz robić achievy! :D

Anyway, ktoś kto grał w GW1, ma może screeny tego Radiant armor? Możliwe, że będą podobne, tak jak z tym setem z HoM. Bo w sumie jest tylko jeden screen tego seta jaki ANet podała, zastanawia mnie czy to med czy heavy, oraz czy serio będzie tak świecił :). Nie omieszkałbym zobaczyć także Hellfire armor oraz Zenith weapons. Próbowałem wygooglować, ale nic wielce nie znalazłem :s.

GW1 i Radiant Armor? Skąd ci przyszło do głowy, że w GW1 był radiant armor albo inne, które wymieniłeś? Jeśli już się jakieś pojawią, to tylko w gem store. Grałem w GW1 i nie ma takich zbroji.

Ogólnie to oprócz skinów z gem store (kryta, primeval i coś tam jeszcze z light, który był akurat najgorszym skinem) i tych skinów z HoM-a - w GW2 nie ma armorów z GW1.

*chociaż heavy armor z Crucible of Eternity, wygląda podobnie do tego, który można było kupić za reputację u Asur w GW1*

Jeśli jednak dobrze zrozumiałem, to tych punktów nie będziemy wydawać, tylko nowe skiny etc. będziemy odblokowywać przy odpowiedniej ilości punktów osiągnięć?

Wg. mnie nie wyjaśnili tego dostatecznie. Wolałbym, żeby achievment system działał na zasadzie HoM z GW1.

GW1 i Radiant Armor? Skąd ci przyszło do głowy, że w GW2 był radiant armor albo inne, które wymieniłeś? Jeśli już się jakieś pojawią, to tylko w gem store. Grałem w GW1 i nie ma takich zbroji.Ogólnie to oprócz skinów z gem store (kryta, primeval i coś tam jeszcze z light, który był akurat najgorszym skinem) i tych skinów z HoM-a - w GW2 nie ma armorów z GW1.*chociaż heavy armor z Crucible of Eternity, wygląda podobnie do tego, który można było kupić za reputację u Asur w GW1*Jeśli jednak dobrze zrozumiałem, to tych punktów nie będziemy wydawać, tylko nowe skiny etc. będziemy odblokowywać przy odpowiedniej ilości punktów osiągnięć?

Mówiłem, nie grałem w jedynkę, pomyślałem, że może znów zrobili prezent graczom z GW1 i dodali bronie i zbroje z poprzedniej części :). Swoją drogą, na gw1 wiki po wpisaniu Radiant znalazło mi Radiant Insignia oraz Radiant Armor, niestety w tym drugim strona była pusta. Widocznie jakiś błąd na wiki :P.

Faktycznie, czytam tekst drugi raz i rzeczywiście napisali o odblokowaniach przy odpowiedniej ilości pkt. Dla mnie w sumie bomba :)..

Hm....

Modern tengu that live within the Dominion of Winds have long since put aside their differences and now live under four houses - North, South, East, and West.

Północ, południe, wschód i zachód. Następne living story, to Bazaar of Four Winds. Bazar Czterech Wiatrów?

No i te latające Zephyr Sanctum. Tengu żyją na wyspie zwanej Sanctum Cay. No i ich tereny znajdują się na zachód od Lion's Arch (te takie wysepki), a są to jeszcze tereny nieodkryte. No i z tych terenów, nadleciały statki Aetherblade.

Pszypadeg? Nie sondze.

http://www.mmorpg.co...-Announced.html

Jeszcze nie opadł kurz po Southsun Cove i Dragon Bash, a ArenaNet szykuje kolejny update na 25 czerwca, w skrócie:

-Nowy story mode dungeon

- Scavenger hunt, permanentny kontent w którym będziemy szukać jakichś poszlak, ma być to nawiązanie do ostatnio wydanej książki "Sea of Sorrows" by Ree Soesbee

-nowe nagrody

-będzie to największy patch w krótkiej historii GW2 balansujący skille i traity

-Areny i Spectator mode wychodzą z bety i lądują na live serwerach

-nowy skill na WvWvW "Mortar Mastery", zwiększa naszą efektywność w używaniu "mortarów" :)

Ogólnie jestem pod wrażeniem szybkości wydawania nowych aktualizacij, pozostaje jedynie pytanie, czy ilość przekłada się w jakość? Po takim czasie oczekiwał bym raczej jakiegoś konkretnego update...może nowego dunga ze story mode i 3ema ściezkami exploracji, nowych fraktali, a może nawet tego rajdu, o którym w innym temacie była mowa.

Tak jak jestem fanbojem GW2, tak umiem też spojrzeć chłodnym okiem na to wszystko, za dużo tych mikro updejtów, a za mało konkretów. Ja jestem chłop i potrzebuję pokaźnej sztuki mięcha, żeby zaspokoić swój głód, takie kabanosiki jak teraz wydają na długo nie starczą ;). Może teraz sobie zostawią cały lipiec w spokoju i na Sierpień, kiedy przypada rok od wypuszczenia GW2 wprowadzą w końcu jakiś mega updejt, który doda w ch*j kontentu, ale tego konkretnego, może nowa lokacja z dungiem i fraktale? Zawsze wierzyłem w ArenaNet i nadal będę, dlatego oczekuję czegoś mega :)