Nowy wygląd forum

Dawno już nie widziałem tak nieczytelnego forum. Za duże i za jasne informacje o użytkowniku, nie da się skupić na tym co jest napisane w temacie.

Ogolnie założenie jest dobre. Fajnie to wygląda. W sensie tak modernistycznie. Nie mniej jednak kolega ma racje. Za jasna informacja o użytkowniku + ta ramka user tak wklejona byle jak no i za ciemno w wiadomości.

Wszystko mi się podoba, dopóki nie przechodzę do wątków na forum. Kolor są zbyt kontrastowe, w dodatku ucinają się w złym miejscu i odwracają uwagę. Prawdziwa zgroza zaczyna się przez bardzo długich wiadomość. Polecam poczytać coś z Kawy na ławę.

Gdyby to poprawić, byłoby fajnie.

Mam tak samo

Najgorszy layout jaki widziałem.

Mi się podoba, pewnie dlatego że lubię ciemnawe kolory, miłe dla oka.

Wygląda jakby wam ten layout poszedł w cholerę, jakby miał "bugi"

nie powiem żeby layout ten mnie totalnie odrzucił, uważam że jest nawet całkiem fajny ale te przejścia kontrastowe pomiędzy opisem użytkownika a postem w wątka są straszne proszę zmieńcie to bo na dłuższa metę przeglądanie wątków staje się bardzo ciężkie dla oczu.

Mi się ogólnie podoba z wyjątkiem tego co napisał autor tematu. Ramka z informacjami o użytkowniku jest za jasna a ramka z postem zlewa się z tłem.

No mogło to troszkę inaczej wyglądać, jeżeli chodzi o kolory, ale co tam :P tak czy siak idzie się ogarnąć

już się przyzwyczaiłem, wygląda elegancko, dobrze że różowy kolor zlikwidowano

Do d*py to wygląda na moim fonie...

Szkoda że nie można zmień na białe.

Założenie dobre. Miejmy nadzieję, że coś się poprawi. ;)

Mnie tam sie podobał stary wygląd, był świetnie dobrany kolorystycznie i bardzo przejrzysty.

Oby to się zmieniło bo kurcze na razie jest masakrancja :(

Panowie, wystarczy się przyzwyczaić :)

Ogolnie nie wyglada to ladnie ...

Niezbyt ładnie to wygląda... Posty się fatalnie czyta... Już lepiej, żeby to też było "białe".

Dokładnie, info o posterze jak było z boku to było o wiele lepiej, teraz to wszystko bardzo mało czytelne i wygląda jakby zrobione na szybko. Może z innymi kolorami wyglądałoby to lepiej, ale z takimi jak teraz to poprostu lipa :P. Fix it plx

Jak dla mnie kolorystycznie jest mega, jedyny problem stanowią tematy z postami. Postaram się zwrócić na to uwagę, myślę, że wszystko co złe będzie poprawione w międzyczasie. Nie oczekujcie cudów jednak, wiecie, że święta idą, także dajcie Nam troszkę czasu. : )

Zgadzam się z większością poprzedników :] niestety nowy layout sprawia, że forum jest mało czytelne i robi wrażenie niedopracowanego.

Mi sie osobiscie bardzo podoba.