Jeżeli chodzi o mnie to oceniam ten nowy wygląd dosyć słabo, niby fajnie wygląda tak wszystko tak nowocześnie, ale info o użytkowniku jest stanowczo za wielkie i na prawdę przysparza problemów, jeżeli chodzi o rozczytanie się z forum i dodatkowo wygląda to mało estetycznie, mam nadzieje, że coś z tym będzie robione.
Nowy wygląd forum
nie wiem gdzie jestem! pomóżcie :< trzeba sie przyzwyczaić ale i tak średni ten layout..
Nieczytelne,kolory są zbyt rażące i kontrastujące.
Zawsze jest taka opcja:
Klikamy zmień styl i wybieramy IP.Board. Korzystam z tego stylu od wieeeelu miesięcy i według mnie jest najlepszy
Kolorystyka mi się podoba, ale czytelność zerowa.
Bardzo słaby wygląd dobrze, że da się zmienić na biały .
Jeszcze jedno, fajnie by było gdyby te obrazki nawiązywały do aktualnej pory roku/święta. Czyli teraz jakieś świąteczne albo zimowe a przed sylwestrem "wystrzałowe"
"Najgorszy layout jaki widziałem." Popieram. 4 razy się zastanawiałem zanim wskoczyłem tu, ach to przyzwyczajanie do tak... dziwnego laya. A i tak Biel rządzi tu w moich oczach
Zlewa się wszystko, to wygląda jakby się nachodziły różne tła i elementy na siebie.. Jeszcze te wielkie info o użytkowniku, ogarnijcie to bo się czytać forum nie da.
okropnie to wygląda
Nie jest najgorzej, ale wymaga pracy, to widać. Po dłuższym czytaniu rzeczywiście nachodzi myśl, że tak mocny kontrast trochę boli. Nie mam problemu z układem informacji w tematach, jest "nowoczesny", ale wymieniłbym ten ciemny rezerwowany na posty na trochę ciemniejszy odcień tego koloru pod informacjami o profilu, np:
Na początku myślałem, że te białe tło za avatarem to jakiś błąd, ale szybko się domyśliłem że tak ma być. Mi nie pasuje, styl Ip board niż ten.
Aktualny Layout Forum Jest Do Kitu... Za duzo czarnego, userbary calkowicie beznadziejne, cytowanie tez jakies beznadziejne. Wieje Brzydota!
Poprzedni byl spoko, ale po co go zmieniliscie?
Trza bylo ino kolorystyke dopasowac do glownej strony w tamtym layoucie, a nie zmieniac na jakis "nowoczesny". Wezcie pod uwage ze NOWE nie znaczy dobre dla wszystkich.
Teraz wyszlo tak ze wasze forum wyglada gorzej niz worek na smieci.
I prosze was nie probujcie upodabniac strony do stylu windows8
PS dzieki za porade o zmianie tego na IP.Board bo przynajmniej teraz da sie to czytac.
forum jest tak tragiczne jak niebo w Tibie i równe 0. Osobiście musiałem zmienić styl na IP.Board to ten mmorpg.pl 3.4 jest tragiczne i totalnie nieczytelne na użytkownika i wszystko komplikuje. Osobiście Chramus dają 20$ za ten layout zrobiłeś ogromny błąd bo jest wiele wiele innym i dużo dużo lepszych i tańsze niż 20$. Ale co ja tam się znam jestem zwykłym użytkownikiem który nie ma tu żadnego głosu a jak ktoś wyjdzie z poza szeregu to albo dostaje bana albo warna a coś idiotycznego.
forum jest tak tragiczne jak niebo w Tibie i równe 0. Osobiście musiałem zmienić styl na IP.Board to ten mmorpg.pl 3.4 jest tragiczne i totalnie nieczytelne na użytkownika i wszystko komplikuje. Osobiście Chramus dają 20$ za ten layout zrobiłeś ogromny błąd bo jest wiele wiele innym i dużo dużo lepszych i tańsze niż 20$. Ale co ja tam się znam jestem zwykłym użytkownikiem który nie ma tu żadnego głosu a jak ktoś wyjdzie z poza szeregu to albo dostaje bana albo warna a coś idiotycznego.
To nie ZSRR czy inna komuna żeby strzelać jak tylko 'automat się sam odblokuje'. Forum ogarniają ludzie z doświadczeniem, skillem i prawdziwym zapałem, gdzie te ostatnie liczy się chyba najbardziej. Wszystkie błędy i niedociągnięcia są brane pod uwagę i będą poprawione w najbliższym czasie. Nie od razu Rzym zbudowano, a nowy layout wszedł niedawno, więc coś tam mogło się popartolić. Poza tym, dzięki za ciekawe info a propo 'dolarów', zawsze to komentarz z nieco konkretniejszej półki.
Na razie korzystajmy z forum jak dotychczas i czekajmy na to co czas przyniesie. Nie piszę tutaj aby nic nie pisać (heh), czy nie komentować nowego wyglądu, tj. tego wszystkiego dookoła (lecz wręcz przeciwnie), bo tak naprawdę liczy się zdanie każdego i każdy powinien sensownie pisać co na wątrobie mu leży (dla nas jest m.in. te forum, c'nie). Bądźmy tylko 'cierpliwościowi', jak to by Muminek powiedział (po joincie na łazarskich rejonach) i doceńmy naszą 'mała krainę Mumina', którą codziennie odwiedzamy
Well, tutaj akurat się zgodzę z panem Fujivarr ponieważ na temat ostatniego zdania bo tak jest i kropka. Co do forum, mało czytelne panowie, mało. Forum powinno być przyjemna dla użytkownika, a nie jeszcze bardziej wprowadzać go w zakłopotanie. Kolory są spoko, ale źle wykorzystane. No i tak jak jeden z moich przedmówców wspomniał za te 25$ mógłbyś pewnie o wiele lepszy layout dostać o ile nawet nie zrobić na zamówenie u kogoś.
Jak dla mnie za***isty, mily dla oka i wogole po bokach nie zapomnijcie o reklamach bo pusto jakoś.
Niestety "administracjo" styl to za przeproszeniem kupa gówna - kompletnie nieczytelny tak jak powiedzieli koledzy wyżej między innymi z tego względu iż wygląd tematu jest w formacie liniowym zamiast klasycznym co dodatkowo zmusza typowego użytkownika do odzwyczajenia się od tradycyjnego wyglądu forum (nie tylko tego tutaj). Przejścia między postami zlewają się ze sobą. Styl wygląda jakby nie był do tej wersji IPB, błędy w kodowaniu, czcionka nie ma polskich znaków, różnorakie braki w tłumaczeniu, krzywe przyciski (wyjeżdżają poza ramkę), błędy w kodowaniu (różnorakie które nawet widać patrząc w źródło strony) i na koniec styl nawet nie jest flexible..
Ogólnie mówiąc jak macie na coś takiego zmieniać to może niech "administrator" w ogóle nic nie robi bo widać, że natura nie obdarzyła go/ich gustem.
Podobne zdanie mam również co do strony głównej mmorpg.org.pl - Nie wiem... co za debil robił tamten styl.. wiem jedno, musiał mieć bardzo duży ekran bo dzięki niemu ja na swojej domyślnej rozdzielczości nie widzę tych waszych reklam
Jak nieczytelny, wszystko jest czarno na białym, lub na odwrót, więc wszystko jest czytelne. Może użytkownicy zaczynają mieć problemy ze wzrokiem? Layout jest jak najbardziej ok.
Jak nieczytelny, wszystko jest czarno na białym, lub na odwrót, więc wszystko jest czytelne. Może użytkownicy zaczynają mieć problemy ze wzrokiem? Layout jest jak najbardziej ok.
Wszystko zalezy od monitora, ja mam starego LCD z 2007 roku i na tym czarnym tle przy bialych userbarach ciezko bylo mi sie ogarnac z tym.