Nowy wygląd forum

Forum zostało zje**ne.

1. Usunac te białe userbany, strona jest zadługa!

2. Usunac te kolorowe tło na górze!

3.Przywrócić stary neutralny kolor!

Tylko tyle. Mało ale zmieni, każdy stary bywalec wie o co kaman

Wylogowuje mnie co chwilę i nie wiem czy tylko ja tak mam....co się dzieje się;/

Ja generalnie od siebie powiem, że forum wygląda za***iście ładnie, lecz ta jak mówili poprzednicy - warto popracować troche nad czytelnością w samych tematach. :)

Moim zdaniem to to wszystko jest za duze.. a tak po zatym to koncepcja dobra.

Generalnie ,,interfejs,, spoko, tylko informacje o użytkowniku za duże i te kolory od których oczy bolą, to nawet w chińskich cukierkowatych mmo nie doświadczyłem.

Wygląda jak layout robiony pod tablety/telefony, w sensie że wszystko mamy od góry do dołu, ja jednak bym wolał informacje o userze z boku i te kolory, zbyt kontrastowe, przeglądając forum zamiast zwracać uwagę na treść postów patrzę się automatycznie na informacje o użytkowniku bo post zlewa się z tłem, najlepiej jeśli byście dali możliwość ustawienia starego layoutu

Ajron, dziękuje Ci bardzo za tą listę, ułatwiła sprawę.

Wszystko zostało zgłoszone do Chmarusa, i sam powiedział, że będzie to ogarniane, także troszkę cierpliwości. : )

Ugh... Zamierzenie całkiem spoko, tylko trzeba to dopracować, bo póki co jest strasznie nieczytelne (ten kontrast, lekkie rozjaśnienie to serio dobre wyjście) i może jakoś zmienić info o userze.

Kolory są fajny, tylko...no przejrzystość trochę kijawa. Ale ogólnie może być ;).

Zaiste 3/4 użytkowników to PC reszta to tablety srety i inne bzdety :)

Ma być layout pod PC!!!!! Na samym dole mamy aż dwa trzy layouty pod urządzenia przenośne, nie za dużo?

Ale duży + za poprawę pisania postów i tematów, w końcu nie rzuca mi czcionkami i nie usuwa tekstu :)

Ja bym dał inne ułożenie tekstu w info o użytkowniku. Ten środek taki pusty, jedno z lewej drugie z prawej. Dziwnie to wygląda.

@2UP Pacnij się łeb i sprawdź jeszcze raz. Jest obecny layout, standardowy IP. Board na komputery oraz ten na urządzenia przenośnie a obecny layout jest bardziej na PCty niż na smartfony. Poza tym coraz więcej osób się przerzuca na tablety, smartfony itp. więc chcice typu "Ma być layout pod PC!!!!!" nic nie dadzą. Chmarus zapewne zrobi tak jak z portalem.

Jaki jest sens zmieniać na siłę dobry layout forum na coś co wygląda jak kupa ? :)

Tamten wyglądał tak... zwyczajnie. Portal dostawał "reworka" jeden po drugim, a forum stało nietykane. To było kwestią czasu.

Nie za bardzo wiedzialem gdzie to napisac, wiec postanowilem tutaj :) Widze ze forum strasznie sie zmienilo i to na lepsze :o, pytanie kiedy to sie stalo bo zero newsa na stronie ani nic wchodze i rybka :P Chcialem powiedziec ze bardzo ladnie i nowoczesnie drodzy moderatorzy :)

A no zmieniło się jednak moim zdaniem tamte było lepsze, bardziej przejrzyste i intuicyjne ale może to tylko kwestia przyzwyczajenia

Dokładnie poprzednie bardziej czytelne, teraz czasem sie nawet wejść odechciewa

Juz jest o tym temat :)

Macieju nie umiem znalesc, dasz link na pw? Co do wygladu, wydaje mi sie ze kwestia przyzwyczajenia tak jak layout strony.