teraz lux
Nowy wygląd forum
Moim zdaniem teraz wygląd wygląda jak przeciwieństwo waszego forum czyli mpcforum
Mi też nie podoba się nowy wygląd. Tamten biały był ładniejszy i czytelniejszy.
Gdyby troszkę zmienić kolorystykę poprzedniej skórki i zmienić trochę rozkład i rozmiar niektórych elementów, to wygląd byłby pewnie na plus. Teraz zaś mamy kalkę z MPC... Chociaż muszę przyznać że fajna jest opcja swobodnej zmiany koloru przycisków przez użytkownika.
Swoją drogą nie macie może jakiegoś testowego forum na innej chociażby darmowej domenie? Eksperymentowanie ze skórkami na żyjącym forum raczej nie jest zbyt profesjonalne...
Jak dla mnie tamten layout był fajny, tylko trzeba było przesunąć ramki użytkowników na lewą stronę i lekko przyciemnić. Aktualny layout też jest ok jednak tak jak pisali inni, przypomina konkurencyjne forum
Pozdrawiam i Wesołych Świąt
troche za ciemny i nie pasuje do samego portalu ale jest ok.
No tak:) Wchodzę na forum MMORPG, a tu forum CD Action:D
Nie miałbym nic nawet do "fajerwerków" gdyby były dobrze sklejone i bezpieczne, ale ten wygląd nie jest zły. Czyli nie będzie podkręcany już ?
Noo i dla mnie super
hmmm może być ja bym dał zamiast tego niebieskiego zieleń a tło trochę rozjaśnić
Przejście z kolorów zimnych na ciepłe i zmienić troszkę rzeczy by forum było czytelniejsze.
Noo i już lepiej. Kolory przyjemne dla oka chociaż ten niebieski bym chlasnął na nieco ciemniejszy.
Ten jest o tyle lepszy od poprzedniego gdyż jest prosty. I takie właśnie powinny być fora. A nie jakieś przeładowane bajerami jak to wygląda z innymi skryptami np chińskim DiscuZ'em który pod każdym względem przewyższa IPB ilością gówna tzn jquery w jednym miejscu - chociaż muszę im przyznać, że mają pokaźną liczbę opcji w standardzie czego taki IPB nie ma :c
Faktycznie przypomina te mpcforum. Według mnie trzeba po prstu tamte ulepszyć i już wszystko będzie ok.
Dzięki Chmarus!
Tamten styl był taką katorgą przy moderacji, że używałem zwykłego IP.Board.
Można by było jeszcze coś zrobić z tym ciemnym kolorem forum, bo np. pogrubienia już nie wyglądają tak dobrze jak w pierwotnym layoucie.
Forum cd action:]
Jak dla mnie ten dużo lepszy niż poprzedni, a poprzedni wymaga jeszcze sporo poprawek. Czy jest podobny do innych to raczej nie ma dużego znaczenia, byłe było przyjemnie
Nie forum cd-action tylko ogólnie ten sam szablon. Wątpie żeby któryś z portali miał wyłączność na darmowy szablon, więc nie widze powodów dla których wszystkie fora w internecie nie mogłyby mieć tego szablonu. Jak mówiłe, kolor #b1b1b zastąpiłbym #474747 lub #5f5f5f ew. podobne
Nadal jest syfnie, Infinite Dark daje rade ale już na stałe przerzuciłem się na IP.Board. Wesołych Świąt
Dawno już nie widziałem tak nieczytelnego forum. Za duże i za jasne informacje o użytkowniku, nie da się skupić na tym co jest napisane w temacie.