Przy każdej zmianie jest to samo, te same hejty, a mało konstruktywnej krytyki. "Stary wygląd był lepszy! I w d*pie mam co myślą inni! Mi się nie podoba więc niech przywrócą stary!" Zero argumentów, nic co by pomogło administratorom poprawić obecny wygląd. Łatwiej hejtować tak jak inni, takie typowe owce, co same nie pomyślą tylko idą za resztą.
Bierzcie przykład z nielicznych tutaj osób, które powiedziały co im się nie podoba i co trzeba zmienić, naprawić. Tak wygląda krytyka, która coś wnosi do tematu.
A jeśli nie możecie znieść nowego wyglądu, reklam czy czegokolwiek innego, to już dawno było mówione: Droga wolna, nikt was tu nie trzyma. Możecie iść do konkurencji, która zapewne nie wytrzyma za długo, tak jak kilka poprzednich.
Mówcie co chcecie, ale to jest jedyna strona, która dostarcza codziennie info ze świata mmo, raz lepiej, raz gorzej, ale nadal najlepiej.
Co do reklam, już się nie będę wypowiadał, w jakimś innym temacie było to poruszane wielokrotnie i tam też gdzieś jest moje zdanie.
Pozdrawiam