Nowy wygląd strony głównej

Przy każdej zmianie jest to samo, te same hejty, a mało konstruktywnej krytyki. "Stary wygląd był lepszy! I w d*pie mam co myślą inni! Mi się nie podoba więc niech przywrócą stary!" Zero argumentów, nic co by pomogło administratorom poprawić obecny wygląd. Łatwiej hejtować tak jak inni, takie typowe owce, co same nie pomyślą tylko idą za resztą.

Bierzcie przykład z nielicznych tutaj osób, które powiedziały co im się nie podoba i co trzeba zmienić, naprawić. Tak wygląda krytyka, która coś wnosi do tematu.

A jeśli nie możecie znieść nowego wyglądu, reklam czy czegokolwiek innego, to już dawno było mówione: Droga wolna, nikt was tu nie trzyma. Możecie iść do konkurencji, która zapewne nie wytrzyma za długo, tak jak kilka poprzednich.

Mówcie co chcecie, ale to jest jedyna strona, która dostarcza codziennie info ze świata mmo, raz lepiej, raz gorzej, ale nadal najlepiej.

Co do reklam, już się nie będę wypowiadał, w jakimś innym temacie było to poruszane wielokrotnie i tam też gdzieś jest moje zdanie.

Pozdrawiam

/vote zmienić

Nic nie widać i wszystko widać tak 1. zdaniem :D

google.com

xxx

dziekuję bardzo, było miło

o.O

wszedłem do konkurencji:

- myśle sobie, "o jak tu fajnie z adblokiem"

- druga myśl, "Wyłącze adbloka, zobaczę ile mają reklam"

- nie zauważyłem praktycznie żadnej różnicy, "o kur*a!"

można? można...

Dostałem za tego posta 2 punkty karne ^^ za wulgaryzmy (ten wykropokowany, który jest dozwolony przez regulamin) i reklamę konkurencji (za podanie frazy do wyszukania w googlu listy polskich portali mmo, bez podania żadnego linka).

Oficjalnie Chmarus strzeliliście sobie w stopę, piętę, kolano i co tam jeszcze. Broniłem was często gęsto jak robiliście głupoty, ale po tym co zrobiliście teraz (zepsuliście layout, nawaliliście reklam, napisaliście oświadczenie że macie hejt w URanusie i na dodatek punktujecie za nieprzychylność... was już nie ma, jedziecie windą ekspresową nie na samo dno tylko, ale jeszcze zapukać w dno od spodu :D

Co zrobicie jak wam teraz znowu spadnie Hajs z reklam? Nawalicie ich jeszcze więcej?

Co zrobicie z kolejną falą hejtu? Zbanujecie wszystkich userów, aż zostaniecie w samym wzajemnym kółku adoracji, bluzgając się dla beki na lajw czacie od najgorszych?

Żegnam, zanim będę musiał się udać do onkologa po kolejnym waszym "oświadczeniu" do użytkowników ...

Cóż forum o grach a regulaminów zasad itd jak na stołku politycznym :D Ja co prawda wchodzę na stronę by tylko pooglądać obrazki resztę mam w Uranusie :D . Ogólnie strona nie wygląda tak źle ale ilość reklam faktycznie wymusza we mnie sięgnięcie po bardziej zaawansowane ad blokery własnego wyrobu więc ich nie widzę ;).

@Gajin czym Ty się przejmujesz to było jest i będzie TYLKO portal o grach nie ma co hejtować ludzi co nieudolnie robią coś za co brać się nie powinni . Ja np od dawna przeglądam konkurencyjny portal bo 1. Nie ma tam reklam 2. Jest po prostu czyste forum 3.Nie muszę się przejmować smiesznymi regulaminami bo ich tam nie ma! :D

A ja wam powiem jedno. Cieszę się ze zmiany wyglądu ponieważ dzięki temu oczojebnemu wyglądowi przestałem wchodzić po kilkanaście razy dzienne na główna stronę ^^ Tak więc same pozytywy. Nie tracę już czasu na przeglądanie strony i mogę go spożytkować na inne cele. Generalnie nowy wygląd jest strasznie paskudny i nieczytelny. Mnie osobiście odstraszył i już na pewno nie będę tutaj tak częstym bywalcem jakim byłem do tej pory. Dziękuje dobranoc

chcecie konstruktywnej krytyki, dlaczego nowy szablon ssie pałe... no dobra.

1. marginy i paddingi są za duże lub za małe, po prostu wartości do nich przypisane są nieumiejętnie i niechlujnie opisane (nie zaglądam w kod bo sie boje) - to wazne, one powinny oddzielać jedną zawartość od drugiej, nie być zbyt duże pomiędzy rzeczami które są ze sobą powiązane, pomyślcie bo nie bede wszystkiego dawał na tacy

2. w panelu po prawej powinny być rzeczy ważne, takie do których powinno się mieć jak najszybszy dostęp, od reszty jest menu rozwijane. Na chwile obecną panel sie nie kończ, ciągnie i ciągnie. Szczerze zostawiłbym tam tylko Wyszukiwarke gier, sociale, ankiete i ostatnio na forum, reszta jest po prostu niepotrzebnym syfem. a jak juz chcecie dać tego więcej to najważniejsze na góre. i ilość newsów na strone dopasować tak aby kończyła się tam gdzie kończy sie panel. POMYSŁ: jakby osoba która to robiła nabrała doświadczenia w obsługiwaniu tych trudnych pojęć możnaby po prostu zrobić panel z prawej strony dwukolumnowy, to by nawet pasowało jeżeli idziecie w strone kafelek - tylko trzeba pomyśleć

No i tak na przyszłość, rebranding nie jest niczym złym, ale kurde z głową. Wszyscy inteligentni ludzie mówią że jak w czymś jesteś słaby, to twórz i twórz ale pakuj wszystko do szuflady żeby sie nie spalić na starcie przy ludziach, a opinii sięgaj tylko od znajomych. Do wielu dziedzin sztuki i czegokolwiek mnóstwo ludzi tak uważa, że wyjśc sie powinno dopiero osiągając jakiś poziom. A tutaj to wygląda jakby ktoś zobaczył że można coś w css zmienić, zaczął zwiększać cyferki bo wincyj = lepiej i tak wyszło.

EDIT: Uprzedze uwagi co do mojej wypowiedzi że TYLKO TYLE i szablon byłby ok - otóż tylko tyle, i AŻ tyle jednocześnie jeżeli ktoś zdaje sobie sprawe z tego o czym mówie.

1. Dalsza próba ładowania komentarzy po wczytaniu wszystkich.

2. Na wyższych i niestandardowych rozdzielczościach (np. mobilne 2:1) duże ilości niezagospodarowanego miejsca, przewija się bardzo długo.

http://i.imgur.com/MiOOMdq.jpg

O wersji mobilnej (pecetowej nie komentuje):

Format strony czy jak to się nazywa fachowo, jest do poprawy.

-granice newsów słabo widoczne

-za duże zdjęcia, za duża wielkość liter w nagłówkach, przez co za mało newsów mieści się na ekranie

-tekst za wąski, przez co traci się miejsce

-komentarze również mało czytelne, to samo co wyżej czyli za bardzo rozciągnięte w pionie

Ogólnie rozumiem, że chcecie iść z trendem i zmieniać się tak jak to robią inne strony (nie tylko z branży) ale wzorojcie się na tych którzy robią to dobrze.

Edit.

Jak ktoś wyżej napisał, jedyny plus taki że zacząłem rzadziej tu zaglądać.

Dzisiaj wchodzę i ładuje jeszcze raz bo strona wygląda jakby haker zamieścił stronę o pożyczkach, czy innym g.....zero granic, jakiejś tabelki czy coś. Wygląda to bardzo źle, wiem, że macie to gdzieś bo gracze się przyzwyczają.

Powiem tylko tyle: newsy 1 pod 2 to było to. Teraz to wygląda jak strona wykonana przez Kaliego z Afryki za banana. Jest ohydna i wstrętna. Nie mówię, że nie będę korzystał bo nie ma wyjścia z pewnych powodów..ale tylko dlatego dać czytającym krowie łajno?..no fajnie..dzięki po prostu