Pewnie, isc zawsze idzie . I nie sluchajcie komentarzy o rynku (o bugach okej, sam wiem ze ta gra ma bugi i to nie pare a wiecej ), starczy tylko chciec sie w tym odnalesc, tak jak w zyciu . Tutaj po prostu sprawdzasz sobie ceny kazdego epika jaki ci dropnie i wystawiasz go odrobine taniej niz inni i tyle
Do 60 lvl masz komfortowa gre, tym bardziej jesli lubisz fabule i znasz troche DnD. Isc idzie ugrac i to spokojnie, ale znowu - trzeba chciec . Fakt, nie jest lekko, na poczatku bedziesz albo z gildia chodzil na dungi albo z randomami przez kolejki, za to jak pozniej nabijesz lepsze eq to juz z gorki .
Odnosnie pieniedzy ... Nie ma absolutnie zadnego przymusu, to nie jest gra z gatunku p2w bo wszystko mozesz w grze osiagnac chocby kupujac od innych graczy . Ja juz zarabiam po 40k diamentow dziennie, grajac moze z poltorej godziny, tzn robiac z dwa dungi przypadkowe. Potem pol h robie kampanie smocza za co juz nie ma AD ale sa perki rozne.
Jedynie na co mozesz kase wydac (jesli mowimy juz o tym ze bardzo chcesz) to na jakis tam talizman ochrony (nie pamietam dokladnej nazwy) ze masz 100% szans na ulepszenie i kupic na AH kawalki urokow typu wiekszy urok duszy itd - kosztuje to pare golda lub nawet srebrnikow bo na to jest 1% szansy.
I jeszcze (co ja szczerze polecam) kupic sobie jakiegos lepszego towarzysza (najlepiej rangi fioletowej ale i niebieskiej bedzie wielka pomoca) bo koszty ulepszen ich ... powiem tylko ze kosztuja drozej niz niektore wieksze uroki xD
Odnosnie rad to mam tylko kilka :
1) przemysl dobrze wybor klasy (bo drugiej juz moze nie chciec ci sie expic )
2) przemysl dobrze rozklad skilli (w sensie czytaj opisy i mysl co bys chcial, gdyz czasami to boli ze nie masz akurat jakiegos fajnego skilla )
3) przemysl dobrze osiagniecia i sciezki chwaly - tutaj wyjasniac nie trzeba chyba, sciezka chwaly = podklasa, a osiagniecia to cos jakby talenty z wowa
4) nie bierz klasy "dla innych" tzn a bo tank/kleryk jest potrzebny, bo to sie nie sprawdza, kazdej klasy jest na tyle duzo ze nie ma jakiejs jednej ktorej musowo szukaja - nawet wizardow mimo ze ich jest zdecydowanie najwiecej (bo ogarniety wiz umie wysolowac 90% dungow, bo taki crowd control ma ze nawet mob nie podejdzie)
5) pvp traktuj bardziej jako zabawe niz glowny tryb gry bo sie zawiedziesz